Šta je novo?

Izbori 2024

Iz kog razloga? Zanima me šta zameraš obojici.

Искрено је Владимир озбиљнији кандидат од Добрице, али су заједно слабо познати широј популацији и у Београду. Зар нема неко звучније име у опозицији? Неко из привреде, неко са резултатима. Без увреде али активизам Добрице ретко ко у општој популацији схвата за озбиљан посао.

Nema uvrede, baš me zanima realni pogled nekog ko i nije glasač istih. Obradović mi je ostavio dobar utisak, ali stoji da nije dovoljno poznat široj javnosti. Oko Dobrice je problem što ima puno negativnih stavova o njemu baš zato jer je radio ceo život u udruženjima građana pa se smatra neradnikom, dok neko ko preko partije radi u opštini od 18 godine se ne gleda tako, pa zato u pogledu koalicije može biti problem da se izglasa. Ja se iskreno nadam da nećemo pribeći nekom sportisti jer nam treba neko ozbiljniji nego da sportistu zamenimo sportistom.

За Д. Веселиновића не бих гласао никад, осим у референдумским условима - за и против СНС - а тај услов је сада испуњен.
О овом другом не знам ништа.

Obradović: harizma - nula, inteligencija - prosečna, prepoznatljivost među narodom - nepostojeća, glas - pubertetlije, izgled - SNSovca ili člana Dveri, šansa za popularnost ovakvog lika među narodom - ravna nuli, stavovi i izjave - LSV, LDP nivo.

IMG_20231025_112330.jpg

Jel cilj skinuti SNS ili gurati svoje stavove? Pisao sam juče o tome. Ovo je užasan kandidat koga je lako diskreditovati.

Dobrica: neozbiljan i nije za šire narodne mase.

Beki, vidim da ti nisi ciljna grupa, ali većini je ok Obradović. Evo čime se bavio u poslednje vreme kao narodni poslanik i član odbora za obrazovanje. Razumem da ti je problem to oko Rusije, ali to nije bitno toliko za mesto gradonačelnika koji ni nema ingerencije nad vođenjem spoljne politike već funkcionisanjem glavnog grada.

Ne, ne, ja nisam ukljucivao emocije i licne stavove.

I ko je ciljna grupa ako nisam ja? Ja sam definicija ciljne grupe 😂 Ovo je klasican 13 posto glasova lik.

Dobrica već sada ima negativna mišljenja, doduše meni neopravdana, ali je valjda bitno mišljenje većine u ovom slučaju. Za ovog drugog nisam čuo, tako da praktično ni ne znam ko bi glasao za nekoga od njih dvojicu, ako gledamo objektivno.

Mora se naći neki pozitivno prepoznatljiv lik. Inače piši propalo.

Da biram izmedju ove dvojice, izabrao bih Dobricu. Zove se Dobrica, tesko je da mu se ne veruje 🤣

Ovaj drugi klasicni ulickani Djilasov lik sa Vracara 😤

Mogao bi recimo Cuta, on je kul lik, dopadljiv sirokim masama.

Pa da, treba neki Kostunica, jbg. Srbija protiv nasilja sada gadja vlast, ne gadja da predje cenzus i promovise neke svoje stavove.

Evo, na forumaskom kvizu smo nabrajali sela kada smo pogadjali gde je bio predsednik Karter. Jakovo, Vrbovno, Stepojevac, Leskovac... svi ti ljudi ce glasati na beogradskim izborima.

Posto imam vikendicu tamo, hocete da odem sa kamerom i pitam ih sta misle o Obradovicu i Dobrici 🤣

Kako Vucko mislis da ja nisam ciljna grupa? Ciljna grupa su ljudi kao ja, apstinenti i ti neki neupuceniji ljudi, koji uglavnom zive van kruga dvojke, a dobrog su srca i duse.

Ti nisi ciljna grupa, ti ces glasati za Srbiju protiv nasilja ko god da je kandidat.

Jbg, bilo bi idealno da je ova desnica ozbiljna i ujedinjena i oni predloze tako nekog narodnog kandidata, a Srbija protiv nasilja nekog Dobricu, pa se sve pokrije.

Pa da, treba neki Kostunica, jbg. Srbija protiv nasilja sada gadja vlast, ne gadja da predje cenzus i promovise neke svoje stavove.

Evo, na forumaskom kvizu smo nabrajali sela kada smo pogadjali gde je bio predsednik Karter. Jakovo, Vrbovno, Stepojevac, Leskovac... svi ti ljudi ce glasati na beogradskim izborima.

Posto imam vikendicu tamo, hocete da odem sa kamerom i pitam ih sta misle o Obradovicu i Dobrici 🤣
Pitaj ih o istom trošku i šta misle o premijerki Eni Bi.

Za nju nisu glasali nikada, niti oni, niti iko ikada.

У СнС сви гласају за Вучића, било да су сеоски или председнички избори. Значи они немају идеологију и програм који се свиђа народу већ једног човека који персонификује целу партијску машину.
Опозицији треба неко звучан, неко као Ћута ко зна да буде и дрзак и циничан и агресиван када треба. Неко ко ће да гађа змаја у главу. Добрица нема ни домет ван централних општина, а Обрадовић је тек анонимус.

Ali ovaj Stamatovic kome je zvanicno objasnjenje da je presao u SNS jer oni namestaju izbore pa bi ga oduvali, ovako je presao kod njih da mu se to ne desi 🤣🤣🤣
Мени је највише запао за око део „И то је потпуно легитимно”.

On ce biti taj spavac opozicije, koji ce da ih razbije iznutra.
Тројански коњ.
Битно је само да сви пређу цензус и да се не поџапају по уласку у парламент.

Vrh