Šta je novo?

Izbori 2024

Не верујем да игде у свету постоји Дневник као што је овај Вучићев ток-шоу на Пинку,

а божанства којима се Горан 123 клања НАТО/ЕУ/Запад виде у Вучићу кооперативног партнера и немају никакав проблем са тим,

види се њихов шаблон понашања у којем Србију и Србе третирају на исти начин као своје афричке колоније и банту црначка племена, као на пример ових дана Габон где је прозападна суманута диктаторска породица била 56 година на власти до овог војног пуча

IMG_2168.jpeg
IMG_2169.jpeg

зато ми наивно и смешно изгледају ови протести опозиције на којима покушавају да привуку пажњу некаквих ЕУ комесара и покажу да је у Србији медијски мрак и владавина лудог диктатора, као да они то не знају и као да то њима не одговара,
ако хоће нешто стварно да ураде не треба да кмече и плачу на лицемерном ЕУ рамену,
већ да озбиљније преузму ствар у своје руке,

јер овај лудак не намерава у скорије време да оде са власти, а можда ни мирним путем и то одговара свима на Западу, а изгледа и на Истоку.

Не верујем да игде у свету постоји Дневник као што је овај Вучићев ток-шоу на Пинку,

а божанства којима се Горан 123 клања НАТО/ЕУ/Запад виде у Вучићу кооперативног партнера и немају никакав проблем са тим,

види се њихов шаблон понашања у којем Србију и Србе третирају на исти начин као своје афричке колоније и банту црначка племена, као на пример ових дана Габон где је прозападна суманута диктаторска породица била 56 година на власти до овог војног пуча

Pogledajte prilog 171795Pogledajte prilog 171796

зато ми наивно и смешно изгледају ови протести опозиције на којима покушавају да привуку пажњу некаквих ЕУ комесара и покажу да је у Србији медијски мрак и владавина лудог диктатора, као да они то не знају и као да то њима не одговара,
ако хоће нешто стварно да ураде не треба да кмече и плачу на лицемерном ЕУ рамену,
већ да озбиљније преузму ствар у своје руке,

јер овај лудак не намерава у скорије време да оде са власти, а можда ни мирним путем и то одговара свима на Западу, а изгледа и на Истоку.
Nigde veze. I duboko nerazumevanje srpske pozicije.

Budi Češka, a ne Gabon.

Dakle moramo doći do nivoa teške izolacije pa onda krećemo od nule.
Nismo daleko od toga.

а можда ни мирним путем
Ni Zloba nije otišao mirnim putem pa neće ni njegov najbolji učenik.
Zato i kažem dok nam se opet ne desi CIA/MIA/BND scenario od promena nema ništa jer ni 2000te se nije desio narod kako to vole ovde da pričaju nego su Zlobu skinuli prethodno pometnuti.
Samo sada ti pomenuti nemaju razloga ovoga da skidaju.
Još uvek.

Nismo daleko od toga.

Ni Zloba nije otišao mirnim putem pa neće ni njegov najbolji učenik.
Zato i kažem dok nam se opet ne desi CIA/MIA/BND scenario od promena nema ništa jer ni 2000te se nije desio narod kako to vole ovde da pričaju nego su Zlobu skinuli prethodno pometnuti.
Samo sada ti pomenuti nemaju razloga ovoga da skidaju.
Još uvek.
Zasto bi CIa i ostali menjali nesto, kad je on njihova najbolja investicija

Može CIA da ga skida koliko hoće biće bezuspešno dok je srbima Vučić u srcu.

Vučića će skinuti naprednjaci. I verovatno će biti nasilno. Svi normalni u Srbiji treba da se sklone iz tog obračuna.

Može CIA da ga skida koliko hoće biće bezuspešno dok je srbima Vučić u srcu.
Ne zaboravi i da je Zloba bio Srbima u srcu, nekima i u duši pa ga je CIA skinula

Sećam se one slike što neka žena drži njegovu sliku i ljubi je.
Upravo zbog tog kulta ličnosti koji se zapatio kod srblja u 20tom i 21 veku mi kao narod nismo sposobni sami da smenimo vlast

Ne zaboravi i da je Zloba bio Srbima u srcu, nekima i u duši pa ga je CIA skinula

Sećam se one slike što neka žena drži njegovu sliku i ljubi je.
Upravo zbog tog kulta ličnosti koji se zapatio kod srblja u 20tom i 21 veku mi kao narod nismo sposobni sami da smenimo vlast
Ja se sećam da su ga Srbi skinuli.

Da nije bilo organizacije Otpor koja je organizovana i finansirana spolja ne bi se Srbi ni okupili a još manje skinuli Zlobu.
Ja sam očekivao da ćeš možda spomenuti bombardovanje. Ma kakav crni otpor. Lepili nalepnice po zidovima. Najobičniji aktivizam kog ima i danas, ali je tada bio novina. Kome je od ljudi koji su skinuli Slobu tog dana trebala CIA?

Ljudi su izašli od besa jer je pokrao izbore. To je bila finalna kap. E to Vučiću ne može da se desi jer on to sve reši pre izbora.

U pravu je Jovo Bakić za jurenje ulicama, ali ja ih neću juriti sigurno. Nek nestane Srbija, to je manja katastrofa od krvoprolića. Eto im sve.

Ali naprednjaci će se međusobno juriti. I to će biti katastrofa. Možda je izbegnemo, ali nisam siguran.

Ja ne znam šta je radila CIA, MI6 i ostali, ali znam da sam tada sa odlučnim ljudima, učestvovao direktno u protestima 5.10. U Beogradu. Mislio sam da smo završili posao. Sad sa ove distance ne znam da li smo bili u pravu.
Bili smo u pravu, ali naivni i streljan nam premijer. Vučić nije došao na vlast 2012. već 2003.

Ja sam očekivao da ćeš možda spomenuti bombardovanje. Ma kakav crni otpor. Lepili nalepnice po zidovima. Najobičniji aktivizam kog ima i danas, ali je tada bio novina. Kome je od ljudi koji su skinuli Slobu tog dana trebala CIA?
Bukvalno prve reči kada ukucaš Otpor na Google dobiješ ovo:

Otpor! je bio omladinski pokret u Srbiji koji je revolucionarnim metodama i pomoću zapadne finansijske pomoći vodio borbu za svrgavanje Slobodana Miloševića sa vlasti 2000. godine.
Nemojmo da se pravimo naivni posle 20+ godina da ne znamo kako je Zloba skinut, ko je napravio Otpor, ko je stajao iza njega i sl.

U slučaju Vučića postoje samo dve opcije:

1. Da prođe kao Zloba (možda najbolje po nas i trenutno malo verovatno)
2. Da prođe kao Milo (možda najgore za nas i trenutno najizglednija opcija)

Bukvalno prve reči kada ukucaš Otpor na Google dobiješ ovo:
Ja nisam to negirao. Vodili borbu putem aktivizma. A aktivizam im je bio na nivou Dobrice. Nalepnice i grafiti, malo govorancije po protestima. Par dobilo batine, pa publicitet. I to je ta borba. Novina u Srbiji 2000.

Šta je sprečavalo druge onda da se isto tako bore? Dok se Otpor nije pojavio svi su bili u fazonu kao i sada: ćuti, može i gore

Elem prekidamo o Otporu.

Svi vi što ste za nasilje, da li ste ovog trenutka na ulici?

Live:
Screenshot_2023-08-31-19-56-44-153-edit_com.twitter.android.jpg

U
Tuzno je to verovanje da neko drugi treba da nam donese slobodu.
Priznajemo da smo narod nedozrele dece i kukavica.

Vrh