Šta je novo?

Izbori 2024

Vučić je NATO hohoho
Screenshot_2023-08-30-11-37-59-810-edit_com.twitter.android.jpg

Te africke zemlje su po pitanju gradjanskih sloboda, demokratije i osecaja za javni interes pretekle Srbiju.
Nasi oficiri nikada nece reagovati.
Kako si siguran u to? Kako znaš da nisu ovo izveli jer su podmićeni da svrgnu jednog tlačitelja i dovedu drugog?

Ja znam da Srbi sve znaju, ali moramo imati neke granice kad je zaključivanje u pitanju.

Sad je u modi Afrika i briga za slobodu afrikanaca, tipa pustim da ide Toto - Africa.mp3 dok tastaturom podrzavam njihovo oslobodjenje od evropskoga kolonijalnog jarma.
A uvece pustim Malog Knindzu dok ih tastaturom jurim u narodnoj patroli braneci evropsku kulturu i civilizaciju.

Sad je u modi Afrika i briga za slobodu afrikanaca, tipa pustim da ide Toto - Africa.mp3 dok tastaturom podrzavam njihovo oslobodjenje od evropskoga kolonijalnog jarma.
A uvece pustim Malog Knindzu dok ih tastaturom jurim u narodnoj patroli braneci evropsku kulturu i civilizaciju.
To se zove fusion. Nista novo.

Sve smo rešili u Srbiji, pa hajde sad sa Gretom Tunberg da vidimo stanje u Africi.

Mislim nebitan je forum. Većina naroda u Srbiji "brine svetske brige". Sve sedeći u smeću.

И ЕУ и Русију и Кину и САД баш брига што имамо лош стандард и високе цене.
Њих брига да им АВ дозвољава њихове послове.

“Београдска” варијанта Н1 је највеће смеће на кугли земаљској раме уз раме са Пинком
и драстично се разликује (у негативном смислу) чак и од испостава Н1 у Загребу и Сарајеву.

“Београдска” варијанта Н1 је највеће смеће на кугли земаљској раме уз раме са Пинком
и драстично се разликује (у негативном смислу) чак и од испостава Н1 у Загребу и Сарајеву.
Šta su sad uradili?

Meni lično ništa, davno sam prestao da ih gledam i čitam. Ali šteta koja se nanosi Srbiji, pa posredno i meni neobjektivnim i tendencioznim izveštavanjem, mešavinom laži i istine je nemerljiva, A to je opet jedan od najvažnijih uzroka zađto ne možemo već godinama da se spasimo od hobotnice ove pogubne vlasti i dođemo do normalnih izbora, da jednom prodišemo. Učešće pinka u tome neću ni pominjati, jer ne zaslužuje ni gram moje pažnje.

opn samo nize uspehe.
Nema sumnje da ce i zbog toga da mu raste rejting. Takav je narod.

Zanima me da li Djilas, Cuta, Zelenovic i ostali nameravaju da daju ostavke na vodece pozicije u svojim strankama zbog neuspeha protesta koje su organizovali.

Сад кад се јави да ће још да порасте до 2027 Експо изложбе

zbog neuspeha protesta koje su organizovali.
Kog neuspeha? Neko je očekivao da će prostestima da smeni Vučića?
Dokle god ne bude podrške spolja (finansijske, logističke, političke) kao 2000te, svaki protesti su osuđeni na propast.

I dokle god opozicija isto bude živela na floskulama "i Kosovo i EU, i Rusija i BRIKS" Vučić će vladati.

Barem dok ne potpiše za Kosovo ( ili podmetne Gljivicu ili gospodina premijera da to urade) što on uspešno razvlači i dalje i čeka USA izbore pod parolom: Kad se Trump u Belu Kuću vrati

Dokle god ne bude podrške spolja (finansijske, logističke, političke)
Šta bi značila politička podrška? Mi i sada imamo strane političare koji se ograđuju od Vučića. Da ne spominjem direktora BIA.

Vidimo da to kod Srba ne znači ništa. Pošto su Srbi antievropski to je i plus za Vučića.

Vrh