Ja prezirem duboko i sebe.Meni je interesantno kako slozno ekstremna desnica, levica, centar, evropejci, rusofili, suverenisti, drugosrbijanci i tradicionalisti preziru tog ‘prosecnog Srbina’, koji je uvek neko drugi a nikad nisu oni.
kupljen može biti samo neko ko je igrao za drugi tim, a ove kreature, su od starta svog političkog štetočinstva, režimski bašibozluciОво је нешто што се и очекивало, јер се одавно зна да су купљени.
Od Slobe do danas. pic.twitter.com/iHwZyFft8G
— Vasabio (@Vasabio4) February 3, 2023
Mister Prezident...
MIslim da prvo ide Gondola pa Nacionalni Stadion.Данас је 5-6 посланика Заветника прешло на страну СНС, кад је градска (не народна) скупштина у питању. Ово је нешто што се и очекивало, јер се одавно зна да су купљени. И да су им СНС-овци скупљали потписе, а вероватно и део гласова дали само да испуне цензус.
Сада ће Шапић моћи мало лакше да дише, неће бити са тако танком већином, да спроведе остале пројекте у граду, попут Зоо врта и Метроа.
I onda neko krene da kuka kako je šteta što nas nema 15 miliona... i ovih 6 milki je mnogo..Od Slobe do danas. pic.twitter.com/iHwZyFft8G
— Vasabio (@Vasabio4) February 3, 2023
Koje su zlo ove babetine…uvek bile! Da ne reče cenu šećera ne bi bilo nikakve razlike od ‘90-ih do danas.
Cuta je zajedno sa S. Manjolovicem zaustavio proteste protiv litijuma prosle godine.Jedan je Ćuta.Mogu da mu pljunu pod prozor svi izdajnici i buržuji koji ga mrze. Da nam je 1.000 takvih i jedno 10.000 govnjivih motki, pa da se zemlja napokon očisti od štroke.
Суштина је иста, ови су прелетачевићи. Другар с којим сам се некад давно интензивно дружио је био четврти човек тог покрета још кад су 2016. били у повоју. Кад је увидео да два и два нису четири, после огромног разочарења је напустио покрет. Лично ми је испричао неке детаље који нису за јавност.kupljen može biti samo neko ko je igrao za drugi tim, a ove kreature, su od starta svog političkog štetočinstva, režimski bašibozluci
📺 Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas je priznao da nije prijavio svih 399 kvadrata vile u Trstu, kao ni garažu i šumu, rekavši da nije znao da treba da prijavi sve kvadrate 👇 pic.twitter.com/qYHe9KbLZR
— BIRN Srbija (@BIRNSrbija) February 3, 2023