Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 8.267
Aha dobro je da se slazes da je tako, a sada posto si toliko obrazovan, molim te napisi istorijske primere za poredjenje.Pre je ipak dosadasnja istorija covecanstva nepoznata autoru tvita
Ne slazem se s tobom ni najmanje! Sada je 2023-ca godina. Postoji Internet. Nije srednji vek. Ovaj nacin vladavine bahatih primitivaca u istoriji nije zabelezen, zapravo sada se stvara istorija i mi smo zamorcici.Manje vise 99% pisane istorije.
U pravu si, drzavne strukture koje stite interese vladajuce elite postoje samo u Srbiji 2012.- danas i ne pojavljuju se nigde vise u istoriji.Ne slazem se s tobom ni najmanje! Sada je 2023-ca godina. Postoji Internet. Nije srednji vek. Ovaj nacin vladavine bahatih primitivaca u istoriji nije zabelezen, zapravo sada se stvara istorija i mi smo zamorcici.
Gde vidis elitu?U pravu si, drzavne strukture koje stite interese vladajuce elite postoje samo u Srbiji 2012.- danas i ne pojavljuju se nigde vise u istoriji.
Majko mila sta ja citam
Ja verujem da ti sustinski imas dobre namere i mislis da radis pravu stvar, ali moj dobronamaran savet ti je da ne pises o istoriji ako te vec termin ‘vladajuće elite’ tako zbunjuje.Gde vidis elitu?
Znam, nego Defke nikad lose o njima. Sve relativizuje...Vladajuca elita i elita nije isto u kvalitativnom smislu
U strahu od kolapsa, priskočice ko drugi do MMF. Naravno MMF je stari dobročinitelj i neće nas icim usloviti do npr prodajom EPS-a budzašto, možda malo litijuma i gasne infrastrukture pride. U svakom slučaju nećemo proći jeftino jer svi znaju da je zapadni sveže nastampani novac vrlo vredan i skup resurs u koji se konstantno ulaže (evo recimo ovo u Ukrajini, to košta). Elem kao i obično, ceh će opet platiti zemlje u razvoju ( kolonije). Al nema brige, sto Miloš reče Srbija je jedinstvena i ovde istorija počinje.
Apsolutno. U tome ima punu podrsku Zapada, parlamentarne (kupljene) opozicije i NGO.Dakle sprema se da krene na svoj narod kad zatreba!