MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.081
Nego? U stadione? U pevaljke?Не, није приоритет ни у једном цивилизованом друштву "прво сваки динар у асфалт". То је примитивно друштво.
Nego? U stadione? U pevaljke?Не, није приоритет ни у једном цивилизованом друштву "прво сваки динар у асфалт". То је примитивно друштво.
Па наравно. Да кренемо од царске Русије/СССР-а/Русије.Vazi, mozes li samo da navedes jedno drustvo koje nije imalo sredjene puteve, fabrike i prozvodnju, zaposleno stanovnistvo a imalo je vrhunsku kulturu?
То буквално свака помена вредна политичка снага схвата... Нажалост, осим наше ускогруде школе мишљења унутар опозиционо расположеног света. На моју жалост, чини ми се да та група ту преовлађује.I Čerčil je tokom WW2, dok su padale bombe na London ulagao u kulturu... čini mi se da je rekao-ako nemamo kulturu, za šta se borimo.. tako nekako.
Treba naći balans.
Mi smo na kraju gimnazije igrali valcer na trgu ispred zgrade Opštine..Izgledaju kao i svi klinci u poslednje tri decenije, osim onih u Pancevu gde se kraj skole slavi uz Betovena i citanje poezije
Mi smo na kraju gimnazije igrali valcer na trgu ispred zgrade Opštine..
Vrlo cudan post.Mi smo na kraju gimnazije igrali valcer na trgu ispred zgrade Opštine..
A kraj osnovne, tj. matursko veče smo slavili u školskoj sali, nismo se bahanalisali kao ovi huligančići u pokušaju.. da sam se zatekao tu podelio bih im par vaspitnih..da mi se ne šire tu nešto, a tek se ispilili..
Гле шта твој Орбан направи у Пешти, у најкраћем року:Nego? U stadione?
I konkretno šta su to huliganisali, ja nisam primetio?