Šta je novo?

Izbori 2024

Није само до факултета већ и до достигнућа у животу. Где си био, шта си радио, који су ти резултати?
To moras Lazovica da pitas, ima li dana radnog staza, kao propali student, puno se bavio politikom, sastancio, isao po odborima, skupljao potpise, lepio plakate... mozda obrisao koju slajmaru s lica ispaljenu iz ustajalih usta suprotstavljenih aktivista... vidi ga sad, gospodin u odelu, ima poslanicku platu i jeftin rucak u skupstinskoj kantini :) pitaj ga da ti otkrije tajnu svog uspeha? Da i Bendera malo sunce ogreje

Aleksic je lep isto, Grbovic je seksi, fali nam jos neka seksi zena.

Meni taj Grbović kad mi kažu da je lep :rolleyes: pogledao ga ne bih 😄 Aleksića sam već rekao da ga prija slušati 😊 a Goran Bogdan je onako šmeker...

@Noki je bar duhovit, zanimljiv, ima neku pricu, harizmu i energiju. Razume se u pravne stvari, nije kadar s Uniona nit s privatne NS Akademije. Pre bih glasao za njega nego za ovu.

☺️ ovo ti je već drugi put da od dva zla biraš mene... ja bih se već zapitao da sam na tvom mestu... 🙂 kako ono beše, stenice i zatvorska ćelija 😄 pre bih i sa Nokijem spavao u istoj ćeliji tako nešto, zaboravio sam... Mnogo bi toga pre sa mnom nego sa drugima 😄

Znaci imponuje ti @Noki
Ko zna, za advokatske usluge mogu da te angazujem, jednom nekad, u slucaju ako me mrzi da zastupam samog sebe, cesto sam caletu pre 20 god kucao razne tuzbe, molbe, zalbe, prigovore... osecaj ko da radim u advokatskoj kancelariji 🤣

Ladno je Orlic isao sa mnom u MG, ista smena smo bili samo je on dve god stariji :) Ne secam ga se uopste.
Covek doktorirao na ETF, ispisao 50 naucnih radova, obrazovaniji od celog Moramo zajedno :D

U ranijim upisima vezano za KK slucaj Vox se ponasa vrlo autonomno, jer ima nesto sto mu nije po volji, ali bi odlucno da sece, bez aminovanja (odobrenja) drugih.
Demokratija je kad imas ekipu oko sebe, pa se zajedno dogovarate oko zajednickih odluka.
Bez donosenja odluka na svoju ruku.
Vas 10 da se okupi na nekom picu u kafani, nisam siguran dal bi zazivelo Udruzenje ili Pokret, a da ima neko da malo odskace ili vuce ka samovolji.
Mozd bi i ispalo savrseno, da ne ispade da mracim negativno. Vredi pokusati?

Znaci to nije do inteligencije, nit obrazovanja.
Do karaktera je.

Tako moguce i kod politicara, nisu oni debili, vec imaju sklonosti ka nestandardnom ponasanju.
Izmedju ostalog, ego, impulsivnost, eksplozivnost, osionost...

Ima tu skolovanih ljudi veoma.
Koliko ih ima? I na koji način su školovani?

Drugo pitanje namerno odvajan i vrlo je bitno. Jer eto, ispade da je Orlić bio neki mali vunderkind a na kraju izrastao u idiota i primitivčinu. Zatim Čučković isto, završio ETF a izrastao u kopiju lokalnog pivopije ispred lokalne ćevapdžinice i dragstora. Boodaletina koja je godinama laprdala o nekakvom ekspres rečnom transportu u Beogradu po uzoru na St. Petersburg dok mu jedan Šapke nije rekao alo rođače, smiri doživljaj. Zamisli kad si toliko opičen i glup da jedan Šapić mora da te spušta na zemlji i vraća u realnost...
roto.jpg
Luka Kenjara završio FPN i to na neke teme međunarodne bezbednosti i organizovanog kriminala, pa izrastao u autistično nedonošče koje ni pertle ne ume samo da veže, a kamoli da nešto odlučuje ili da se pita o bezbednosti.

A prvo pitanje je bitno jer to što imaju par ex-vunderkindova, par doktora nauka, par stručnjaka i par impresivnih mudraca, ne menja činjenicu da zato pored njih imaju i stotine hiljada mongoloida, probisveta, primitivčina, kao i lažnih doktora nauka, pa čak i lažnih bečelora (ne mogu u ovom momentu da se setim prikladne domaće reči) i diplomaca. Ljudi koji su morali da plaćaju i falsifikuju diplome čak i osnovnih studija, samo da bi sklepali nešto...

Na kraju krajeva, i jedan Branimir Nestorović je [zvanično] školovan čovek i važi za stručnjaka u nekoj oblasti. Pa ipak, više puta je pokazao kad se radi o bilo čemu što nije pulmologija, za sve o čemu laprda stručan je i kredibilan taman koliko i Piksi frulaš iz Knez Mihailove ili prosečan dragstor-dweller posle 5 flaša piva. Tesla, vremeplovi, najsmešniji virus, Putin nebeski izaslanik, i ko zna o čemu je dobri doktor sve lupetao za ove tri godine...

Tako da to kao, neko je školovan... mislim super je to. Ali nije garant i da je normalan.

I u Murici je jedan Unabomber, Ted Kazinski, bio matematički genije. Pa se pogubio u brojkama i završio sa F dijagnozom...

Poslednja izmena:
Posto se prica o Orlicu, taj lik je debil i psihicki pukao, moze sest fakulteta da ima. Bukvalno se lik uziveo u ulogu predsednika skupstine, prema voditelju RTS-a se ponasa kao da je sednica gde on predsedava, lik ne zna gde je.

U ranijim upisima vezano za KK slucaj Vox se ponasa vrlo autonomno, jer ima nesto sto mu nije po volji, ali bi odlucno da sece, bez aminovanja (odobrenja) drugih.
Demokratija je kad imas ekipu oko sebe, pa se zajedno dogovarate oko zajednickih odluka.
Bez donosenja odluka na svoju ruku.

Ovo si lepo primetio 😊 👍

Čučković završio ETF??? :censored:
Tako kažu i Wikipedia (a ona se updateuje i automatski moderira redovno) i Istinomer.

A znaš ko je isto završio ETF?

Dušan Bajatović! :ROFLMAO: Verovao ili ne... I ETF i Ekonomiju je završio!

Jbg, mislim da je kod takvih ljudi dosta i do stava. Normalna osoba se prirodno plaši i ustručava kada se upusti na takvo putovanje, da završi takav neki faks, ili posle - da uplovu takve naučne vode sa mnogo teških izazova i mnogo jakih rivala. Normalna osoba se plaši toga, a kamoli osobe koje su iole anksiozne ili nesigurne. Mnogo pritiska, mnogo nepoznanica, mnogo izazova, mnogo sumnje, a i mnogo kritičnosti od drugih (profesora i kolega) na putu do uspeha.

A zamisli sad buldoške/bivolje glave Čučkovića i Bajatog kako ulaze u ETF. Oni ulaze i kažu sebi ''ma ovo je pussy smoke, ja ću ovo da oduvam. PFFF! (duvaju se ko bikovi). A onda ću posle da se omastim od ovoga''. I em imaju volju, em motiv, em viziju i samopouzdanje da se nateraju da prođu te Golgote. I oni to pocepaju, probiju se, posle se ubace u politiku i maste se ko svinje u toru. A normalni, prosečni ljudi, ili nikad ni ne upisuju, ili odustaju, ili završe na jedvite jade, ubeđeni da nemaju pojma, čak i onda kada su zapravo vrlo stručni i kompetentni.

A Bajatog i Čučkovića da pitaš šta znaju i kako se osećaju, oni će ti uvek reći da se osećaju sjajno i su najpametniji na svetu. I jbg, takvi ljudi uspevaju u životu...

Zato od takvih bivoljih glava i čuješ 4 godine zaredom samouverene napadne predloge da Beograd uvede hidroglisere i linije nalik St. Petersburg. Jer šta zna bivolja glava koja se inženjeringom nije bavila 20 godina da li je to realno (praktično), a i šta ga briga šta ko misli o tome. U svojoj bivoljoj glavi, on je najpametniji i najsposobniji, i on kad zapne za nešto, u 9 od 10 slučajeva ne odustaje dok to ne postigne (kao faks npr) ili dok to ne istera (kod drugih). I takvi ljudi najbolje prolaze u životu. Ljudi bez ikakve sumnje u sebe i ikakve svesti o bilo čemu izvan sebe.

Treba se cuvati ljudi koji nikad nista nisu radili u zivotu nego samo bili aktivisti/politicari.
Ima jedan takav....

Cak je i Josip Broz bio nekoliko godina bravar pre nego sto je postao politicar.

@Bender Rodriguez gotovo ceo svet kulture i umetnosti je protiv vlasti, to dovoljno govori, jer je to prava elita...

Kad ti imaš jednu Seku Sablić ili Cecu Bojković jel ti treba više fakulteta i obazovanih i akademika da ti na nešto skrenu pažnju... Ne treba ti...

Vrh