Pa Vucko ubacio batinase trojance ove isteпа ово нема нигде, лидери тзв опозиције растерују окупљене грађане и смирују тензије, битно им је само да што пре сви оду кући
Ko zna, možda znaju da nemaju adekvatnu zamenu za AV, možda znaju da još uvek nemaju podršku cele republike pa ne znaju čime, i kome bi vladali. Na N1 pričaju o "ubačenim" elementima. Neka liderka DS kaže da njih zanimaju samo zahtevi, ne i promena vlasti.па ово нема нигде, лидери тзв опозиције растерују окупљене грађане и смирују тензије, битно им је само да што пре сви оду кући
Djilas je NPC, nemoj se nerviras.Ljut sam na kupljenu opoziciju. Cilj je bio da se bude do 22h. Đilas dobija poziv da se ljudi rasteraju posle 20h. Znam za to i zato sam besan. Posle ulaze provokatori i kreće šou. Neću da glasam za ovaj kupljene političare.
sta je NPC?Djilas je NPC, nemoj se nerviras.
Pravo da ti kazem ne znam tacno, al to je medju danasnjom omladinom velika uvreda, a NPC lider je jos veca. Kao neki nebitan lik koji nema svoje misljenje, onaj lik u drustvu sto pristaje na sve sto drugi kazu.sta je NPC?
Ovo i mene zanima, šta je uradila za narod da joj se narod prikloni? Nisam upućen.Kako je moguce da toliki ljudi slede Mariniku.
Izvestavanju sa N1 verujem koliko i Pinku.
Koje su onda sledeće opcije? Nasilje? Fokus samo na ciljeve protesta bez smene AV ?Da rezimiramo, ovde nema opozicije. Svi rade za Vučića, osim Tadića, Ponoša i možda još nekog pojedinca. Ostali da se ne javljaju. Neću da se valjam u tom blatu. Hoću da bag** završi u zatvoru, a ne da se ližete sa njima. Nisam pao sa Marsa da me zezate i vučete za nos.
Idiotizam gradjana je beskrajan. Hoce da slede. Hoce da budu ovce.Ovo i mene zanima, šta je uradila za narod da joj se narod prikloni? Nisam upućen.
Imam osećaj da takvi u startu budu ućutkani ili postanu lažna opozicija.Idiotizam gradjana je beskrajan. Hoce da slede. Hoce da budu ovce.
Tako sam ja isao za Vukom, Vesnom i Djindjicom mesecima, kao id****.
Zar ne moze da se nadje neko ko nije u strankama?
Zar ne postoje kod nas nezavisni pojedinci?
Ja sad razmisljam ko bi ti nezavisni ljudi od integriteta bili.Imam osećaj da takvi u startu budu ućutkani ili postanu lažna opozicija.
Postoje, ali malo ljudi hoce da ih sledi.Idiotizam gradjana je beskrajan. Hoce da slede. Hoce da budu ovce.
Tako sam ja isao za Vukom, Vesnom i Djindjicom mesecima, kao id****.
Zar ne moze da se nadje neko ko nije u strankama?
Zar ne postoje kod nas nezavisni pojedinci?
Zasto bas ona, a ne ti ili ja?Ja sad razmisljam ko bi ti nezavisni ljudi od integriteta bili.
I niko mi ne pada na pamet.
Bolje da bude i ona nastavnica srpskog sto je citala zahteve na prvom protestu nego Marinika, DJilas.....