Jesam vam rekao da je Kosovo završeno 1999. Neće niko da me sluša.Kako to da se iznajmljuju autobusi sa Kosova? Mislio sam da smo zaratili...
Šta mislite, hoće li ovaj put dovlačiti i ove pajace?Kako to da se iznajmljuju autobusi sa Kosova? Mislio sam da smo zaratili...
Pa juče je na sednici Milenko Jovanov najbrutalnije izvređao sinove jednom poslaniku poručivši im da "sisaju tatin srednji prst", Brnabićka rekla "pa šta ako se ekskurzije otkazuju zbog mitinga". Glišić najstrašnije, gotovo u fašističkom maniru ispljuvao glumce koji su podržali proseste SPN. Jedno pričaju, drugo rade, treće misle, apsolutno su dezorijentisaniDa, tako je bilo u prvim danima protesta. Ali poslednjih dana imaš vučića koji umilno priča, zadrugu koja se gasi, đuku koji kaže moramo poštovati te ljude koji su s pravom razočarani. Videli su da dosadašnja tehnika da maltretiranja opozicije samo još više ljudi izvlači na ulice.
Ružić formalno i nije u ostavci jer ona nije prosleđena Skupštini da je ona po zakonu "primi k znanju", tako da je kod njega sve regularno i dalje, kao da te papirne ostavke nije ni bilo.Zapravo sad citam da je Ruzic dao ostavku, ali da je ostavka ignorisana u vladi.
Ispunili su se svi uslovi za ovako nešto.Бојим се да не инсценира Љигојло данас нешто (а најрадије бих у град, на контра-контрамитинг, признајем).
Ludaci.Isključuju se tramvaji i trolejbusi, autobusi menjaju trasu: Izmene u javnom prevozu tokom održavanja skupa "Srbija nade"
Tokom održavanja skupa "Srbija nade" doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.www.blic.rs