Vox91
Expert
- Učlanjen(a)
- 17.08.2017.
- Pohvaljen
- 11.836
Ju, ju, ju, ju.... kreće raspad sistema..
Ju, ju, ju, ju.... kreće raspad sistema..
ne, to je zdrav razum i secanje.Jel to predvidjanje iz Centrale?
To je pravi nacin. Bojkotovati zvizdati, urlati kad se radikal pojavi.Ju, ju, ju, ju.... kreće raspad sistema..
Znaci ti ovo mracenje radis iz zabave, ne po instrukciji?ne, to je zdrav razum i secanje.
Vidis, to je dobro pitanje.A sta bi ti radio u normalnom sistemu kada ti jedina funkcija da mracis?
Oki, siguran sam da ima tema na netu gde se okupljaju ljudi koji isto tako razmisljaju.Vidis, to je dobro pitanje.
Ceo svoj zivot mrzim sistem.
Prvo SPS, pa radikale, pa neoliberale i kapitaliste u Holandiji, pa zute i opet radikale.
Ne verujem nicemu, ne verujem u ljudsko drustvo, ne verujem nikome. U svemu sto se desi vidim podlu prevaru agenata sistema.
Mozda sam vec presao granicu i vise nisam normalan.
Voleo bih da vidim slom establismenta.
Medjutim, primetio sam da, ako zauzmem takav udao gledanja, dovoljno da u svim akcijama vlasti posmatram kradju/prevaru mogu lako da predvidim poteze gradskih i republickih vlasti i politicara.Oki, siguran sam da ima tema na netu gde se okupljaju ljudi koji isto tako razmisljaju.
jao što je sladak, si ga videla, jao tako nam je blizu, baš je sexiOvaj je skroz prolupao, umislio da je Broz:
ja sam samo racionalan. i ja sam bio, bio sam, ushicen. Ali to nije dovoljno. Mnogo puta sam video takvu energiju, 1991. 1992. 1996./97. pa opet nista. Mozda ce protest da obori broj sns glasova na nekim novim izborima. Bice neke vajde. Ali to nije dovoljno efikasno. „Немам нарочито објашњење зашто је данас било пар стотина хиљада људи, а овде ноћас пар стотина људи. Овде се дешавају неке ствари које не могу да се објасне. Али, људи су ту, неће да одлазе кући. Вероватно ће неки и преспавати овде. Ја сам са њима. Ако људи одлуче да оду, ја ћу бити онај који ће последњи отићи“, поручио је Зеленовић. (Н1, агенције) |
Dobar predlog.Šta se za sada zna o Miroslavu Aleksiću? Da li je on neko koga bi opozicija mogla da isturi da bude i vođa, i lice, i politički predvodnik opozicije?
Ovo je mudro receno.Racionalno je razumeti da je sistem (vrlo) nesavrsen, inertan, da kada se promene i dese vuku sa sobom i dosta razocarenja. Da nema idealnih kandidata, da nema potpune pravde, da ce se neki koji su zasluzili zestoke kazne izvuci bez posledica. Da svi pravimo kompromise, da cemo u rovu pored sebe videti ljude koji nam samo malo manje idu na zivce od onih protiv kojih se borimo. Da ce se neko okoristiti i na toj promeni. Da cemo i te sto dodju morati da menjano, nadamo se lakse nego ove.
sta njemu fali tamo. dobro vino, prsut, lozaЗначи ипак натерали псето да оде.
Ja nisam rekao da ce babe i dede da oslobadjaju Rts nit da jurisaju.Al cemo zato sa tim babama i dedama da jurisamo na Skupstinu?
Ispred RTS-a i Studia B smo do sada bili dosta puta, cesto sa poprilicnom masom ljudi. Bosko je jednom i upao unutra, sa sve onim retardima sa testerama, pa su od toga napravili SNS promotivni poster za sledecih 5 godina.
Druže, ako nisi emigrirao iz zemlje zbog Vučića, a emigrirao bi zbog Marinike, koja, kakva god da je-za Vučića je bog otac, ti onda baš imaš problem.Zena u crnom da bude predvodnik? Marinika Cobanu? Djilasov pion?
Odmah da emigriram iz zemlje.