Šta je novo?

Izbori 2024

Protest u petak je mozda najvaznja stvar u nasim zivotima.
Mislim da moramao da izadjemo, cak iako nemamo poverenja u one koji vode proteste.
Jer zlotvori se ne plase Cute ili Marinike ili Biljane. Zlotvori se plase nas.

Advokat Borivoje Borović izjavio je za N1 da se ako protesti traju danima, vlastima strah "uvuče u kosti". "I to nije samo smena vlasti, prvi put će neka politička struktura sigurno ići u zatvor", rekao je Borović za N1.

On je u Novom danu N1 ocenio da su „pljačkali i ljudi iz prethodnih režima, ali nikada ovako“.
„Zato što je kriminal na sve strane, reketiraju se strane firme, zato njima i daju subvencije da bi mogli uzeti reket od njih. Zbog toga ne daju subvencije poljoprivrednicima, već stranim firmama“, istakao je Borović i dodao:
„Neverovatno je da neko pravi stadione, a nema za subvenciju ljudima koji nama proizvode hranu. Možda će im doći poljoprivrednici politički glave“.

Družio sam se sa jednom devojkom, briljantan student medicine, u tom trenutku i super lik, onako kulturna, puna dobrote. Doktorka skoro deceniju već, siguran sam dobar. Ušla je u sektu da bi se zaposlila ovde, otvoreno nam rekla na nekom okupljanju, primorana sada da ide na ovakva okupljanja. Svakako verujem da je njen ostanak ovde dobar za ovu zemlju i ljude koje će lečiti, nju takvu bi primili svuda, a ona je htela da ostane! Za nju se ne bi moglo reći da je primer negativne selekcije, kadrova privatnih fakulteta itd, za razliku od mnogih koji su partijsku knjižicu iskoristili kao prednost nad boljima od sebe...

Kako god, neki čudan osećaj, posle godina druženja zajedničkih aktivnosti, sa jedne strane i dalje ima moje ogromno poštovanje, sa druge strane nemam nikakve želje da je vidim, ne mogu. Na toj večeri smo se poslednji put videli...

Многи су се тако запослили. То није СНС рецепт, и пре СНС здравство су држале пијавице из Г17+. ДС је слично запошљавао по својим ресорима, ЛДП по општинама где је био на власти.
Однос партија према ресорима и установама којима руководе је попут феудализма у средњем веку. Тако је и ДС балон најбрже издуван а Г17+ секта у једној колони утопљена у СНС.

Многи су се тако запослили. То није СНС рецепт, и пре СНС здравство су држале пијавице из Г17+. ДС је слично запошљавао по својим ресорима, ЛДП по општинама где је био на власти.
Однос партија према ресорима и установама којима руководе је попут феудализма у средњем веку. Тако је и ДС балон најбрже издуван а Г17+ секта у једној колони утопљена у СНС.

Коме највише треба здравство па старијим суграђанима који су примарни циљ њихове кампање, контролиши здравство и лекаре и контролисаћеш старије људе. Ко највише гледа пинк, хепи и РТС па старији суграђани, контролиши њих и контролисаћеш старије суграђане орвеловски.

Evo zašto treba osloboditi medije. Bez trovačnica kakav su Pink, Happy, Informer i ostala režimska glasila njegov rating će biti kao i Dačićev na 10% onih koji imaju koristi od stranke.

Zato on daje vladu i izbore jer zna da će na njima opet pobediti ali ne da medije da se ne bi čula i druga strana priča

Evo zašto treba osloboditi medije. Bez trovačnica kakav su Pink, Happy, Informer i ostala režimska glasila njegov rating će biti kao i Dačićev na 10% onih koji imaju koristi od stranke.

Zato on daje vladu i izbore jer zna da će na njima opet pobediti ali ne da medije da se ne bi čula i druga strana priča

Opozicija je spremna na izbore. Njima treba skupstinski restoran.

Ne branim nikoga, samo prenosim ovu vest koja je objavljena istog dana kad i ona da se Tipsarević pridružuje Orkovima

Novak Đoković će od 1. juna zvanično vratiti svoj teniski centar Beogradu i klub koji je tu vodio će prestati sa radom.

Ne branim nikoga, samo prenosim ovu vest koja je objavljena istog dana kad i ona da se Tipsarević pridružuje Orkovima

Novak Đoković će od 1. juna zvanično vratiti svoj teniski centar Beogradu i klub koji je tu vodio će prestati sa radom.
Interesantno...hmm 🤔

Možds spremaju neku rokadu. Đoković se odrekne, Grad (kahm Partija) da Tipsareviću. I zlatna koka nastavlja da živi, samo pod drugim imenom.

Sa' će ubrzo komentari "neeee, to nije istina, Tipsarević nije takav, on to nikad ne bi uradio, on je običan normalan čovek kao i svi mi..." 🥱

Realno je da daju Tipsarevicu. On je sada Clan.
Mogu i da daju nekom drugom, imaju moc da to urade.

Ušla je u sektu da bi se zaposlila ovde

primorana sada da ide na ovakva okupljanja.
FahQsbPagAEGxRc.jpg

Joj, ovi NDMBGD, negde sam se nesto nekad prijavio, zamolim ih da mi ne salju mejlove i da me odjave, oni kazu da je ok i opet za koji mesec opet salju. Ponovo im kulturno kazem da ne salju vise i opet odgovore da je ok i da su me odjavili i onda opet za mesec, dva salju :ROFLMAO: Morao sam da ih blokiram.

A evo sad i na telefon zovu da dajem potpis jer osnivaju stranku.

Ne znam da li je gore sto ignorisu to sto sam im rekao i guraju svoje nepostujuci ljude ili su toliko neorganizovani pa greskom to rade.

Vrh