Šta je novo?

Izbori 2024

Eto, u 8+ minuta stalo šta ljudi misle o Kosovu i koliko ih zabole ona stvar

Kosovo je samo jedan eleemnt bezakonja kojim smo izlozeni.
Kada Izadajnik oformi svoju pretorijansku gardu od kriminalaca, bice zabavnije.

Kako nam narod loše izgleda, osim ovih Novosađana, koji su malo bolje obučeni i deluju prosvećenije, u ostatku snimka-tuga..

U Beogradu živi ko stigne. Na snimku skoro da nema čoveka koji je odrastao u Beogradu. To ne znači da su ovi drugi nešto bolji. Samo pokazuje koliko se ljudi strpalo ovde. Beograd je jedna obična velika kasaba. Narod ne zna gde udara od bede, sluđenosti i nezadovoljstva.

Isto tako je ovaj narod i licemeran. Da je Tadić ovo uradio, obeseli bi ga na Terazijama. Radikalima se sve prašta pa i izdaja. Očigledno da ne zaslužujemo bolje od Vučića. Komunisti su pogrešili što su Vojvodinu dali Srbiji. Ljudi u Srbiji ne zaslužuju ništa.

Ma nije samo što se radikalima prašta, nego je narod, sluđen egzistencijalnim brigama, nezainteresovan da se bavi i opterećuje nečim drugim..

Taj narod kad izađe van granica ovog tamnog vilajeta i vidi kako živi normalan svet vrati se još ozlojeđeniji i te frustracije i nezadovoljstvo nema gde da kanališe

U Beogradu živi ko stigne. Na snimku skoro da nema čoveka koji je odrastao u Beogradu. To ne znači da su ovi drugi nešto bolji. Samo pokazuje koliko se ljudi strpalo ovde. Beograd je jedna obična velika kasaba. Narod ne zna gde udara od bede, sluđenosti i nezadovoljstva.

Isto tako je ovaj narod i licemeran. Da je Tadić ovo uradio, obeseli bi ga na Terazijama. Radikalima se sve prašta pa i izdaja. Očigledno da ne zaslužujemo bolje od Vučića. Komunisti su pogrešili što su Vojvodinu dali Srbiji. Ljudi u Srbiji ne zaslužuju ništa.
Za razliku od drugih velikih gradova gde se polaze prijemni pred dolazak.

Zivot u EU za nekoliko godina bice slican zivotu u Srbiji.
Da, sigurno. Isto kao što su Slovenija i Hrvatska propale bez Zrbije ili kako se Evropa smrzla ove godine bez ruskog gasa.

No, da se vratim Kosovu da vidimo posle Beograda šta kažu Srbi na Kosovu i zašto ponavljaju odgovore "beograđana"

У Србији нема горег шљама од СНС младих лидера:
20230305_162044.jpg

Ne polaže se prjemni ispit, ali tamo negde na zapad odlaze najbolji radnici iz Srbije, Hrvatske, Rumunije, BiH i ostalih zemalja. Oni dobijaju kvalitetnu radnu snagu, a nama dolaze prostitutke iz Bujanovca.
Ma da, odes u srpski klub u Becu i sve nasi najbolji djaci kite Teu Tairovic evrima u separeu.

Da, sigurno. Isto kao što su Slovenija i Hrvatska propale bez Zrbije ili kako se Evropa smrzla ove godine bez ruskog gasa.
Samo cekaj.
USA daju subvencije nemackim firmama da presele proizvodnju u USA.
Nemacka vise nema jeftinu energiju.
Jednim udarcem ubili su i Rusiju i Nemacku. Kakva sjajna igra! Pricaju da je Bajden senilam medjutim deda ih je nad.bao.
Kada Nemacka potone, a to je cista matematika, tone sve.

Кристин Лагард: ЕЦБ ће подићи каматне стопе ради даљег обуздавања инфлације. Не желимо да разбијамо економију, али желимо да укротимо инфлацију

Znas li da vecina firmi pozitivno polsuje zhvaljujuci kreditima?
Kamata ide gore.
Meni licno finansijski ne odgovara, jer delimicno zavisim od EU firmi, ali kad razmisljam o buducnosti, o nasoj deci, o mogucnosti da stvorimo svoj kapital i da ne zavisimo od tdjeg novca, onda je ovo dobro. Puci ce investitori po Beogradu, zatvorice se gradilista.

Poslednja izmena:

Спин на делу, медији су увек кројили слику каква одговара власти.

Pa, već bi izbili neki protesti da većem broju građana taj sporazum o Kosovu smeta.. očigledno ljudima nije stalo da se bave time... realno, ovo je kao kad na faxu polažeš neki ispit 5-6 puta i više se smučiš profesoru, pa te pusti da prođeš sa 5-6 rečenica po pitanju...predugo sve ovo oko Kosova traje, ljudi su umorni od te priče i žele da se to nekako skine sa dnevnog reda.

Meni licno finansijski ne odgovara, jer delimicno zavisim od EU firmi, ali kad razmisljam o buducnosti, o nasoj deci, o mogucnosti da stvorimo svoj kapital i da ne zavisimo od tdjeg novca, onda je ovo dobro. Puci ce investitori po Beogradu, zatvorice se gradilista.
Sto stalno spominjes gradilista? Nije baš da svi rade hranu i zidanje.
Puno ima vlasnika malih firmi koji se grčevito muče od novembra i decembra. Prvi meseci kada za više godina rada ni platu nisu zaradili, jer narod malo troši i kupuje.

Pa, već bi izbili neki protesti da većem broju građana taj sporazum o Kosovu smeta.. očigledno ljudima nije stalo da se bave time... realno, ovo je kao kad na faxu polažeš neki ispit 5-6 puta i više se smučiš profesoru, pa te pusti da prođeš sa 5-6 rečenica po pitanju...predugo sve ovo oko Kosova traje, ljudi su umorni od te priče i žele da se to nekako skine sa dnevnog reda.

Meni je samo stalo da otvoreno i neuvijeno objasnimo šta je urađeno... Jer ako je neko u stanju da se nervozno iz petnih žila, mučki i uz grizanje usne priseti Jeremovićevog pitanja i (pravno neobavezujućeg) savetodavnog mišljenja...

Šta si sad ti uradio magarčino? (Mislim na vučića)

E to licemerstvo gada autorkate (i svih onih koji ga ćutke prate jer znaju gde su pare, i tu ne mislim na Evropu, nego njihovu visoku funkciju i ozakonjen lopovluk) je meni problem ovde, a o Kosovu sam dovoljno puta vrlo jasno rekao šta mislim...

Našli su izgleda neku elegantnu formulaciju i za moguće članstvo u UN:

Ovim su nam učinili mali ustupak verovatno sa namerom da nemamo više nikakvo opravdanje da ne (i formalno) prihvatimo sporazum.

Vrh