Šta je novo?

Izbori 2024

AV kaže da neće dozvoliti novu Oluju. PA ŠTA ČEKA VIŠE ???? ČEKA DA IZBEGLIČKA KOLONA STIGNE DO JAJINACA, ILI MISLI DA ĆE "SPREČITI OLUJU" MAHANJEM FOTOGRAFIJAMA I URLANJEM PRED KAMERAMA PINKA? ILI MOŽDA ČEKA DA NAŠI NATO PRIJATELJI IZ KFOR-A POZOVU SRPSKU VOJSKU DA SE TAMO VRATI ????!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Poslednja izmena:
Kako šta čeka? Čeka dobrovoljce da se prijave da odu da pucaju na KFOR. Organizuj, što da ne.
Da, kada bi se dobrovoljci organizovali, nabavili oružje i krenuli tamo, bili bi u roku od pola sata razoružani i pohapšeni od strane policije ove države, a onda i osuđeni na višegodišnje kazne zbog neovlašćenog držanja oružja i paravojnog delovanja. Dok za to vreme do zuba naoružani teroristi haraju po celom severu KiM, sutra mogu lepo da udare i na Preševo i Bujanovac, jer orgijanje sa ilegalnim šiptarskim zastavama očito ne zanima ni tužilaštvo ni policiju.

Mislio sam da živim u Srbiji 2020-tih, a ne u Francuskoj 1940-tih, u kojoj kvislinška Petenova vlada služi nemačkim okupatorima, a protiv njih se bore samo gerilske paravojne formacije ili Pokret Otpora. Imamo li mi vojsku sposobnu za bilo šta, osim za čišćenje snega i gluvarenje po mirovnim misijama? Imamo li mi policiju sposobnu za bilo šta, osim za prebijanje demonstranata u Krugu Dvojke i čuvanje gej parade?

Poslednja izmena:
Imamo li mi vojsku sposobnu za bilo šta, osim za čišćenje snega i gluvarenje po mirovnim misijama? Imamo li mi policiju sposobnu za bilo šta, osim za prebijanje demonstranata u Krugu Dvojke i čuvanje gej parade?
Drugim rečima, imamo li mi vojsku i policiju sposobnu da ratuju protiv SAD i njenih saveznika?

Nemamo.

Eto ti svetske ekskluzive.

Drugim rečima, imamo li mi vojsku i policiju sposobnu da ratuju protiv SAD i njenih saveznika?

Nemamo.

Eto ti svetske ekskluzive.
Kako je Vojska Republike Srpske bila sposobna da ratuje protiv Hrvata i Muslimana, i da istovremeno spreči da bude direktno napadnuta od Amerike i njenih satelita?

Па и није баш. Да је РС нападнута од НАТО интензитетом којим је нападнута СРЈ, била би уништена скроз.

Па и није баш. Да је РС нападнута од НАТО интензитетом којим је нападнута СРЈ, била би уништена скроз.
Da je general Mladić kao Milošević štedeo američke pse rata koje je zarobio i da ih nije vezivao za mostove, bila bi bombardovana sve dok ne kapitulira. Misliš li da je NATO prema njoj imao više čovečnosti nego prema Srbiji?

Prljavi, smrdljivi i ružni terorista ROSU i njegov poluanimalni bezvredni život nikada ne bi uzbudili javnost na zapadu, ali bi ih životi osoblja EULEKS-a i UNMIK-a uzbudili itekako, ako bi postojala mogućnost da nastradaju ukoliko bi NATO krenuo u novu agresiju na Srbiju. A ne bi trebalo štedeti ni zarobljene pripadnike KFOR-a iz neprijateljskih zemalja, svaka ozbiljna država bi se branila na taj način.

Naravno da bi to bilo kršenje međunarodnih konvencija i običaja ratovanja, i CNN i BBC ne bi zaboravili da to spomenu, ali hej zar bi nas napao neko ko međunarodno pravo poštuje? Sama agresija na suverenu državu bi bila gaženje Povelje UN, kao i ona iz 1999. Zašto ih tada nismo vezivali iako smo ih imali zarobljene, to zna samo Milošević.

Poslednja izmena:
Пази, Младић је везао прво руске унпрофорце. А Слоба је стрељао америчке грађане, терористе браћу Битићи.
Заробљавање особља КФОРа и Еулекса би нам само погоршало позиције, на крају би НАТО извршио олују над преосталим косметским Србима и аминовао то изговором да су Срби терористи. То нам није потребно.

Пази, Младић је везао прво руске унпрофорце. А Слоба је стрељао америчке грађане, терористе браћу Битићи.
Заробљавање особља КФОРа и Еулекса би нам само погоршало позиције, на крају би НАТО извршио олују над преосталим косметским Србима и аминовао то изговором да су Срби терористи. То нам није потребно.
Da je Mladić navodno vezivao Ruse, to tvrdi NATO blebetalo Darko Trifunović koji baš i nije poznat po govorenju istine. Znam da je vezivao neke Nigerijce iz UNPROFOR-a, kao i zarobljene američke i francuske pilote čije avione je oborila PVO Republike Srpske. Da sam ja bio na Miloševićevom mestu, ne bih streljao braću Bitići, nego bih ih vezao za Most Slobode ili RTS, i njihov video snimak poslao NATO-u pre bombardovanja tih objekata.

NATO ne bi mogao da napadne Srbiju, ako bi Vojska Srbije izvela blickrig, ušla u Prištinu, pohvatala sve ili bar nekoliko stotina pripadnika EULEKS-a i KFOR-a, a onda ih upotrebila kao živi štit od NATO bombi. Nijedan šiptarski terorista im ne može biti važniji od života njihovih državljana. Ne mora čak ni da se ide na Prištinu, sasvim dovoljno EULEKS osoblja i vojnika KFOR-a ima i na severu.

Poslednja izmena:
N1: Šta stoji u nacrtu zakona o policiji – bez sudskog naloga mogu u privatni posed.

Uskoro imacemo pravi fasizam u Srbiji, uz podrsku Zapada. Slicno kao u CIleu u doba Pinocea.
Bicer veselo kad krenu cinkarenja, hapsenja, batinjanja i ostalo.

Po aktuelnom zakonu mogu da uđu u nečiji privatni posed i bez naloga samo ako je u toku neposredno izvršenje krivičnog dela (ili u slučaju otklanjanja neposredne opasnosti po lica ili imovinu). Tada se obavezno podnosi izveštaj sudiji za prethodni postupak od koga se praktično traži naknadno odobrenje tako učinjenog pretresa ukoliko postoje uslovi za tako nešto. Bez tog izveštaja predmeti oduzeti prilikom takvog pretresa (čak uz izdatu potvrdu o njihovom oduzimanju) su pravno neupotrebljivi.

E sad, baš me zanimaju izmene, da li će postati redovno stanje da mogu da upadaju na stan kad požele ili oduzimaju šta hoće, guraju ruke u džepove kod pregleda lica, što do sada nisu smeli, mada su radili...

Ulaženje bez naloga bi po meni bilo kršenje prava na privatnost i privatnu imovinu, u širem smislu i prava na stanovanje i porodični život... Dakle bilo bi svakako protivustavno da sud ne da zadnju o tome, ali uvek je veća pravna sigurnost da da prednju o tome, kao akt odobrenja za otpočinjanje nekog u najširem smislu izvršnog ovlašćenja države, tj. sprovođenje službene radnje pripadnika MUPa ili tužilaštva kojom se osetno zadire u privatnost nekog lica...

Da je Mladić navodno vezivao Ruse, to tvrdi NATO blebetalo Darko Trifunović koji baš i nije poznat po govorenju istine. Znam da je vezivao neke Nigerijce iz UNPROFOR-a, kao i zarobljene američke i francuske pilote čije avione je oborila PVO Republike Srpske. Da sam ja bio na Miloševićevom mestu, ne bih streljao braću Bitići, nego bih ih vezao za Most Slobode ili RTS, i njihov video snimak poslao NATO-u pre bombardovanja tih objekata.

NATO ne bi mogao da napadne Srbiju, ako bi Vojska Srbije izvela blickrig, ušla u Prištinu, pohvatala sve ili bar nekoliko stotina pripadnika EULEKS-a i KFOR-a, a onda ih upotrebila kao živi štit od NATO bombi. Nijedan šiptarski terorista im ne može biti važniji od života njihovih državljana. Ne mora čak ni da se ide na Prištinu, sasvim dovoljno EULEKS osoblja i vojnika KFOR-a ima i na severu.
Друже ево ти снимак где војник ВРС псује руског унпрофорца. Гледај од 2:20
НАТО би напао Србију, пошто је Косово као државни пројекат чедо НАТО. Њихова полиција, посебно тзв специјалци познати као росу која сад терорише народ је оформљена под шапом НАТО, као и њихова тзв. војска. Само чекају да нас напенале, после би све то приписали Путину као покушај шире дестабилизације Европе.

Ко би ишао у тај блицкриг?

Užice, garantujem da ti u rat ne bi išao već bi se skrivao. Uđeš u Prištinu i šta? Albanci će te dočekati cvećem? Ne, sve bi vas poubijali. To bi bilo gore nego u Ukrajini. Nikada Herson, Zaporožje, Donbas i Lugansk neće biti Rusija. Krim će ostati pod kontrolom Rusa, ali nikada neće biti priznat od strane civilizovanog sveta. Pazi šta ti kažem.

Друже ево ти снимак где војник ВРС псује руског унпрофорца. Гледај од 2:20
НАТО би напао Србију, пошто је Косово као државни пројекат чедо НАТО. Њихова полиција, посебно тзв специјалци познати као росу која сад терорише народ је оформљена под шапом НАТО, као и њихова тзв. војска. Само чекају да нас напенале, после би све то приписали Путину као покушај шире дестабилизације Европе.
Moj otac je bio zadužen za čuvanje par Francuza in unprofora. Držali su ih u krugu kasarne bez vezivanja za bilo šta. Generalno nisu se loše opohodili prema njima, izvodili su ih i u grad između ostalog i u bioskop .
Njima to sigurno nije bilo najprijatnije iskustvo, ali je ispunilo svoj cilj...

Koji cilj? Na kraju su bombardovali RS, koja je vojno slomljena - Banjaluka je bila pred padom i spakovana za egzodus, Amerikanci su to zaustavili.

U aktuelnoj situaciji, jasno je šta Veliki Respirator čini, i to nije sasvim bez smisla. KFOR je danas veoma mali, a Natu ne odgovara da sad tu šalje dodatnu vojsku, zbog Ukrajine, a i zbog svega. Zato zaoštrava retoriku, pominje rat, ne bi li ovi smirili Kurtija. Ali je problem što i Kurti i svi to razumeju (svi, dabome, osim nekih forumaša koji bi da nestanemo sa lica zemlje).

Koji cilj? Na kraju su bombardovali RS, koja je vojno slomljena - Banjaluka je bila pred padom i spakovana za egzodus, Amerikanci su to zaustavili.
Pa prestalo je bombardovanje tada i nastavljeno tek godinu dana kasnije. Inače Unprofor je bio potpuno legitimna meta, jer su direktno učestovali u sukobu. Npr na Igmanu su imali haubice i minobacače sa kojima su gađali naše položaje oko Sarajeva, a bilo je otvorenih sukoba i na drugim mestima (zvanično su izgubili 305 pripadnika u Bosni).
I Rusi su zaslužili takav tretman, jer su u to vreme bili Američke pudlice i glasali pozitivno za svaku njihovu akciju u UN. Takođe su aktivno naoruzavali Hrvatsku i muslimane.
Moram reći i da VRS nije bila slomljena i da je vojnim putem uspela da zaustavi daleko brojnije snage ARBIH, HVO, HV i NATO pakta na Manjaci, a njihov drugi cilj je bio zauzimanje Prijedora što takođe nisu uspeli.

Poslednja izmena:
Užice, garantujem da ti u rat ne bi išao već bi se skrivao. Uđeš u Prištinu i šta? Albanci će te dočekati cvećem? Ne, sve bi vas poubijali. To bi bilo gore nego u Ukrajini. Nikada Herson, Zaporožje, Donbas i Lugansk neće biti Rusija. Krim će ostati pod kontrolom Rusa, ali nikada neće biti priznat od strane civilizovanog sveta. Pazi šta ti kažem.
Били су већ једном.

Тако су и Хрвати могли да размишљају за Книн. Да су на исти начин закључивали, никада не би покренули Олују.

AV kaže da neće dozvoliti novu Oluju. PA ŠTA ČEKA VIŠE ???? ČEKA DA IZBEGLIČKA KOLONA STIGNE DO JAJINACA, ILI MISLI DA ĆE "SPREČITI OLUJU" MAHANJEM FOTOGRAFIJAMA I URLANJEM PRED KAMERAMA PINKA? ILI MOŽDA ČEKA DA NAŠI NATO PRIJATELJI IZ KFOR-A POZOVU SRPSKU VOJSKU DA SE TAMO VRATI ????!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

MAsovni egzodus Srba sa Kosova je idealno resenje za HUlju i SNS. Idealno. Verujenm zato da se trude da eskaliraju sukob.
SKocila bi cena kvadrata u Srbiji.
Problem priznanja bi bio daleko jednostavniji bez Srba koji tamo zive.

Milosevic je bez probleme uradio isto 1995. u dogovoru sa Tudjmanom.
Srbi iz Srbije nece biti solidarni sa Srbima sa Kosova jer Srbija vise nije organizoavno drustvo.
MI smo ispod uobicajenog nivoa ljudskosti.

Postoji samo plebs i banda akoja upravlja za racun kolonizatora.

Poslednja izmena:

Razumem tyvoj genv i patriotizam.
Ali u Srbiji je patriotizam manjinska stvar.
Niko vise ne veruje u patriotski cilj.

Mozda ce do novog patriotzima doci, ali tek posle gubitka jos teritorije, osim Kosova.
Kosovo nikad nije ni zanimalo Srbe. Cak ni one koji su tamo rodjeni.
Donekle je to razumljivo. Neces da zivis u zaostaloj oblast zajedno sa nekim divljim plemenima.
Kad covek ode u uredjeniju drzavu, lako se navikne, (osim mozda u patoloski uredjenu Svajcarsku.)

Generalno, Srbe ne zanima Srbija, kao sto Beogradane ne zanima Beograd.
Da ih zanima, uredili bi malo zemlju, smanjili nivoe zagadjenja.
Srbi zive u snovima, u mastanju da sv akom od njih pripada nesto bolje, u svakom slucjau bolje nego komsiji.
U snovima smo prvaci sveta u fudbali. Stvarnost je zla prema nama, stvarnost nas ne razume.

Jes, i mi smo se privremeno povukli iz Gline 🤣

Jes, i mi smo se privremeno povukli iz Gline 🤣
Milošević Krajinu nije priznao ni kao nezavisnu državu, ni kao deo SRJ. Njena izdaja je najsramotniji potez njegove vladavine, i direktno je dovela do toga da su bombe padale i po Beogradu samo par godina posle Knina. Ali uvek se zaboravlja da je Milošević živeo u monopolarnom svetu pod američkom strahovladom, pa ni pod bombama nije predao 4 opštine severa KiM, Vučić ih je predao u miru 20 godina kasnije, a sada na televiziji plače i kuka kada šiptarski teroristi ulaze tamo gde ih je on pustio.

Poslednja izmena:
Vrh