A u medjuvremenu, na suprotnoj strani od Vucicevih globalista i imigrantoljubaca, imamo pripremu za americke izbore 2020, gde je Tramp poslao specijalce da u "gradovima utočištima" hapse imigrante po SAD i spremaju ih za deportaciju. Ovi gradovi utočišta su najviše bili u liberalnim državama koje su sprečavale deportaciju i privlačile imigrante, poput Kalifornije ali i velikih gradova poput Njujorka. Time sprečava stratgiju globalista da svojim dovedenim ljudima daju pravo glasa u Americi, i većinski je vraća belcima, tj RASima/Srbima (zbog cega ovi oponenti zovu to RASizam). Naravno, Srbima u smislu roda od pre 3000 godina, ne danasnjim skucenim Srbima. Mislim da Srbi skoro nisu imali boljeg predsednika od Trampa.
https://www.youtube.com/watch?v=y9Ujlmkeqeg&t=310s
Ajde ovo da grcki i latinski jezik poticu od srbskog, to vecina nas koja izucava etimologiju zna, kao sto i vecina obicnih ljudi zna da citava istocna Evropa govori istim slovenskim jezicima, sto je ranije bio slucaj sa celom Evropom pre oko 3000 godina i dolaska grckih imigranta iz Egipta. Medjutim, ono sto je, bar za mene, novo, su moja otkica naziva u Zapadnoj Evropi: ok Luzicki Srbi u istocnoj i severnoj Nemackoj to znamo, ali i imena istih tih Luzicana u starom imenu za Portugal (narod Lusitani, zemlja Lusitania kako oni pisu), i recimo staro ime Pariza pre Cezara - Lutetia na latinskom, Lutece na fransuskom. Takodje imali smo i primorce ne samo na Moru jadranu nego i u nemackoj - Pomeranija na severnom Moru, ali i predrimski narod i zemlji izmedju Francuske i Engleske, gde je Lamans najuzi - Morani. Pa sam se zapitao ako su englezi vec imali ime za more zasto ga nazvase sea. Ispada da im je to doslo od latinskog saevus, a ako je od latinskog onda su najvece sanse da je od srbskog, pa se setih isto kao sto imamo Moravu kao more, imamo i Savu. Mada saevus, moze znaciti i saviti, sevati, ševati... Sem Srba Lužičana i Pomoraca, imamo i Srbe Vende, Venete u Zapadnoj Evropi : severna Nemačka, Venecija u Italiji, vendor kao trgovac u engleskoj, pa i na krajnjem zapadu Evrope, na atslntskom okeanu Francuske, onom sto danas zovu Bretanja imamo Venete.... Tako da, ja pratim siru srbsku politiku, neko bi rekao politiku belaca sirom sveta, te u tom kontekstu i ove vesti iz Amerike i svuda iz Evrope su bitne da idu nasem rodu u prilog.
Inace ovih srbskih reci ima toliko da sam morao da pocnem da zapisujem u svesku, nemogu sve da ih popamtim. Jedna od najzanimljivijih stvari je da japanci racunaljku, abakus zovu Soroban (i Nemci Luzicke Srbe zovu malo izmenjeno - Sorbi, Sorbs). A Srbi uzeli arabsku rec - abakus. Zaista, Srbija do Tokija
https://www.youtube.com/watch?v=9z5JbiZxnn4