Pa kako majku mu baš 1.11 da se pojave? I baš 1.11 da ih uoče kad je odredba o preregistraciji vozila na RSK table stupila na snagu?Vučević ne sme da kaže čiji dronovi su nas špijunirali, mora da su ih poslali Kinezi ili Rusi, a Whiplash?Vučević otkrio gde je sve Vojska uočila dronove: Ne samo u Raškoj
Ministar odbrane Miloš Vučević rekao je za RTS da ne može da kaže čiji su dronovi, ali da dolaze sa teritorije KiM. Ukazuje da je više bespilotnih letelica uočeno, bila su različita kretanja, ali migovi-29 nisu patrolirali zbog dronova. Vojska može i sa helikopterima, topovima, avionskim...nova.rs
Iako su stranci još 2006. antidejtonski utopili VRS u tzv. OS BiH, nisam siguran da ta paravojska uopšte ima dronove, a svakako nemaju taj domet da mogu leteti od Goražda čak do Opštine Raška, i nazad.A crnogorski, može biti? Balijski? Zašto i to ne reći... Ustaški, ali lansiran lokalno, od Handžar divizije?
Zašto bi Rusija bacila atomsku bombu na svoju prvu prestonicu Kijev, zbog neonacističkog ukro-firera Zelenskog i njegove bulumente? To je kao kada bi Srbija bacila atomsku bombu na svoju hiljadugodišnju prestonicu Ras ili Novi Pazar, zbog lokalnih neoosmanista koji negiraju srpstvo te zemlje, slave Tursku i Aćif Efendiju.Nego, nešto me pribojava: ako Гитлер i oni azijatski i kavkaski morževi oko njega bace atomske bombe na Kijev i pobiju, recimo, milion ljudi,
ЦГ и БиХ немају дронове. Хрвати имају, а и у саставу су КФОРа мада ја типујем на бившу УЧК.A crnogorski, može biti? Balijski? Zašto i to ne reći... Ustaški, ali lansiran lokalno, od Handžar divizije?
"Jedinice Vojske Srbije su danas u popodnevnim časovima, nakon pravovremenog otkrivanja i praćenja, neutralisale komercijalni dron koji se kretao iz pravca Kopaonika ka Raški
Читао сам бајате вести без прецизирања о каквом се дрону радиA netko je pomenuo vojni dron?
Mitrovićev dronA ja na Veselinovića i Radoičića.
Za vreme Tadića sam mislio da gora kapitulantska politika od njegovog dovođenja Euleksa i sporazuma o katastru i priznanju šiptarskih tablica i diploma nije moguća za bilo koga ko makar po imenu pripada ovom narodu. Naravno, tada su jedino Čeda i Čanak pozivali Srbe da priznaju šiptarske institucije i učestvuju na šiptarskim izborima, ali oni su oduvek na političkoj sceni bili margina margine. Nisam mogao da pojmim da bilo koja opcija sa više od 5% glasova sa pozicije vlasti može raditi ovakve gnusobe za koje je i veleizdaja preblaga reč.Ti si sa svojih 17 godina za vreme Tadića mislio da ne moźe gore? Baš me zanima kakve si snove snivao…
Kamo sreće da ovde postoji ta "opsesija" o kojoj govoriš. Onda bi tog crnog dana 19.04.2013. deset hiljada ljudi izašlo da blokira Gazelu, kao što je prošle godine izašlo zbog Zakona o Eksproprijaciji i Rio Tinta. Nažalost, toliko smo ubijeni u pojam kao narod, da nekima poput tebe izdaja ne smeta osim ako na najličnijem nivou nisu pogođeni njome. Da živiš u Leposaviću ili Kosovskoj Mitrovici, čisto sumnjam da bi mogao da napišeš ovakvu rečenicu.Ali količina opsesije tim jbnim Kosovom...