Pa čak i taj tvoj sa avatara sam kaže da je bolje biti član EU nego biti van EU.I sada treba da verujemo organizacijama pod njihovom kontrolom?
I da verujemo fasistickoj EU.
Imaju porodilište u Vranju par kilometara od Bujanovca, ne treba im porodilište u 5 puta manjem Preševu. Ista priča kao kada bošnjačke manjinske partije traže da se sagradi međunarodni putnički aerodrom u Sjenici, a samo u Raškoj već imaju dva međunarodna aerodroma, Ponikve i Morava. Šumadija nema nijedan međunarodni aerodrom, istočna Srbija nema nijedan, Vojvodina kao najrazvijenija regija posle Grada Beograda ima samo jedan, a Raška ima čak dva. Ugljaninov i Zukorlićev problem je što su Srbi ogromna većina u Užicu i Kraljevu, kao i na celom razvijenom severu raške regije, kojeg oni iz zavisti i mržnje gledaju maltene kao inostranstvo.Бојкот пописа је лош потез. Исти се нпр. одбио о главу албанцима око Прешева и Бујановца па нису добили породилиште.
Najbolje je rekao Vaclav Klaus, predsednik Češke i vodeći evroskeptik, Zoranu Miljatoviću, tada dopisniku, valjda, NIN-a. Pošto je Klaus u intervjuu pola sata izvrtao EU naopačke, ZM ga je upitao da li to znači da Srbija ne treba da uđe u EU? Klaus je odgovorio: 'A, ne, ne! Vi prvo uđite, pa posle kritikujte...'Pa čak i taj tvoj sa avatara sam kaže da je bolje biti član EU nego biti van EU.
I šta ćemo sad?
Suverenizam, ovo-ono, m?
Vučić: Orban mi je rekao
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne obožava Evropsku uniju, ali da ne misli da je dobra ideja da Srbija silazi sanovidani.com
Puj, puj, puj, daleko bilo! Bogu hvala, i srećna je Republika Srpska što Dodik nema kapaciteta da postane Vučić. Kada bi Dodik postao Vučić, Republike Srpske i svih Srba zapadno od Drine bi nestalo u roku od mesec dana njegove vlasti.Што се Додика тиче, он нема капацитет да постане Вучић,
Ne mora, neka vrate na 5% kao što je i bilo i opet ove kombi stranke tip Zveri, Zavetnici i sl neće preći 5%Лично сам за цензус од 10%.