Ma verujem ti da znaš, ti znaš celu Srbiju. Znaš ljude koji, kako ono beše, potroše 1.500 evra na kokain, znaš Beograđane koji bacaju bogatstva u kontejner, znaš seljaka koji proda hektare da bi bio portir u Beogradu, znaš verovatno i Rusa koji je rekao da je Novosibirsk raj na zemlji, znaš i Kineza podno Tibeta koji je presrećan... Ma ne sumnjam da ih sve znaš. Verovatno znaš i mene i moj život, samo nismo svesni da se poznajemo, pošto smo na forumu pod pseudonima... Mda...
Ali sustina je bila o postulatu da je Kina izmedju demokratije i ekonomskog razvoja izabrala ovo drugo.
I vidim, fantastično je prošla.
P.S.
Čekam prve insinuacije - ne od tebe, nego generalno - da sam omađijani evropejac ili pak agent Vatikana. Jer znam da će pre ili kasnije da dođe do toga, pošto mnogi Srbi sa graničnim poremećajima ne mogu da shvate da neko može istovremeno da ima i lepa i ružna mišljenja o pojedinim zemljama i kulturama, nego misle da sve mora da se deli na rusofiliju i rusofobiju.
Ali nema veze jer search-bar mi je otkočen, pa samo čekam prve insinuacije pa da lepo dostavim liste postova gde rafališem po brljotinama zapada podjednako koliko i po ruskim. U stvari ne samo zapadnih i ruskih, nego svih psihopatskih tvorevina i establišmenta širom planete. Ajde, samo čekam. Da čujem, jel sam agent ove ili one strane... Pa da dodam na dugu kontradiktornu listu i kolekciju svih etiketa i titula koje su mi ljudi podelili tokom godina. Komunjara, kapitaljara, levičar, desničar, konzervativac, liberal, rusofil, rusofob, nacionalista, petokolonaš... Sve ja to čuvam i sve me to podseća da se uspešno držim sredine i razuma, čim me graničari s raznih ekstrema prozivaju i mrze.