Striker
Intermediate
A da ostane Brnaba?
Darija je idealna za bilo koji prljavi posao.
Kao neka uspesna komsinica.
Kao bilo ko.
Zena ogrezla u sopingu.
Zena koja ide u Grcku.
Salu na stranu, Hrkalovicka nije cista u glavi, mislim da ima podeljenu licnost ili izvitoperenu sliku o sebi. Ne samo sto je muskaraca, to je manji problem, nego sto zivi u nekom svom svetu. Zgodna jeste, ali cim progovori i cim iz nje izbije huligan-muskarac koji cuci u njoj, sve pada u drugi plan. Ona je huligan-propalitet rodjen u telu zene, to se vidi. Iskreno, kakva je, ne bi me cudilo da jednog dana promeni pol.Hrkalovicka za premijerku. Daleko najbolja riba, jos kad se namrsti, takve devojke su najbolje, iz iskustva Moralna velicina takodje, najbolje simbolizuje zlatno doba SNS.
Ne branim Tupavčevićku, ali ovakav način razmišljanja će na kraju dovesti do toga da se srpski identitet svede na Beogradski Pašaluk, ne treba nam ni Broz ni njegovo stvaranje veštačkih nacija. Znači, milion i po Srba u Republici Srpskoj su "glupi bosanci" ? Mi samo još nismo počeli da stvaramo regionalne antagonizme i da se delimo na osnovu toga ko živi u kojoj ulici.A Darija Sisic Tupavcevic je ista kao jedna iskompleksirana, nadmena i prgava Bosanka koja je sa mnom isla u srednju skolu, samo je Sisicka 14 godina starija. I isto tako ubedjena da svi balave na nju, da je balkanska Monika Beluci. Ma sve isto, to je taj kalup ljudi. Verovatno je takva sva arogantna i prgava omiljena i medju poznanicima i kolegama. Tikva bosanska.
Moje iskustvo je da svako ko iz Republike Srpske, Crne Gore, pa čak i nekog provincijskog grada u samoj Srbiji dođe u Beograd, ima utiske kao da je prvi put posetio Pariz ili neku drugu svetsku metropolu. Cela Republika Srpska navija za Zvezdu ili Partizan, pola Crne Gore isto, čak i neki koji se nacionalno izjašnjavaju kao Crnogorci. Beograd pljuju samo montenegrini, ali mnogi od njih su se u tom Beogradu školovali, na primer raspop Miraš Dedeić ili ona glupača iz DPS-a sa šeširom. Iz Republike Srpske još nisam čuo nikoga da pljuje po Beogradu, iako joj vlast u tom Beogradu skoro neprekidno zabija nož u leđa već 30 godina.Na kraju krajeva, isti ti džepovi prde i pljuju i po mom Beogradu i meni i mojim sugrađanima. Non stop.
I morbidnog likovanja " svi su propali a mi smo najmanje propali". Mali se vec hvali da cemo najmanje da izgubimo u ekonomskom rastu, trecu godinu zaredom.Možda je to deo Nelečenove kampanje pripremanja naroda za restrikcije i nestašice na jesen-zimu. Da bude fazon ''znam da niste srećni što vam seckamo struju i što su rafovi prazni ali znate li vi da u Nemačkoj jedu kore od drveta, budite srećni s ovim što imate, šta vam fali, vid'te kako nam je dobro...''
То су класични комплекси људи који немају чиме да се похвале у животу па покушавају да понизе сународнике да би себе издигли. Но оно што је најзанимљивије јесте коју то форму поприма код нас за разлику од нпр. Хрватске или Немачке или Британије где ће да унижавају друге, карактеришући их као инфериорне јер су сиромашнији, мање образовани или просто другачији. Код нас то не смеју да раде са другима (нпр. црнцима, Албанцима и сл.) па ће да унижавају Србе из других крајева, посебно из крајева који су већ на удару регионалних усташа и њихових апологетаNe branim Tupavčevićku, ali ovakav način razmišljanja će na kraju dovesti do toga da se srpski identitet svede na Beogradski Pašaluk, ne treba nam ni Broz ni njegovo stvaranje veštačkih nacija. Znači, milion i po Srba u Republici Srpskoj su "glupi bosanci" ? Mi samo još nismo počeli da stvaramo regionalne antagonizme i da se delimo na osnovu toga ko živi u kojoj ulici.
Verovatno nesvesno i nenamerno, ali frazama kao što su "tikva bosanska" dolivaš vodu na vodenicu onom udruženju psihopata "banu", koje tvrdi da Srbi u BiH nisu Srbi, nego "pravoslavni Bošnjaci". Bukvalno tvrde da smo mi otpali od njih, a ne obrnuto, pokušavaju falsifikovati istorijske događaje od pre nepunih 30 godina.
Ako je neko arogantan i nadmen, to nema veze sa tim da li je iz Mačve, Šumadije, Bosne, Semberije, Hercegovine, Srema ili Bačke. Zato što je Vučić poreklom iz Bugojna, da li to znači da se on može porediti sa Ratkom Mladićem ili Spomenkom Gostićem, i da onda možemo tvrditi da su svi Srbi zapadno od veštačke granice na Drini šizofrenici, izdajnici i lažovi ?
Неће то сметати народу, кад су сварили Брнаби, свариће све, и онако је најбитнији човек са плаката.Zorana ne može sigurno, jer je je suviše za NATO.. mora neko "neutralniji".. ma verovatno Mali.
Неће то сметати народу, кад су сварили Брнаби, свариће све, и онако је најбитнији човек са плаката.
Ma ne pricaj kojesta, npr. Hrvati iz Zagreba ili izvorni Splicani mahom ne vole one njihove 'Ercegovce i Bosance.Но оно што је најзанимљивије јесте коју то форму поприма код нас за разлику од нпр. Хрватске или Немачке или Британије где ће да унижавају друге
Ma ne mislim na narod, ko još zarezuje šta će narod da kaže...mislim na spoljni faktor, Ruse pre svega, koji Zoranu premijerku sigurno ne bi mogli da svare.Неће то сметати народу, кад су сварили Брнаби, свариће све, и онако је најбитнији човек са плаката.
To su ti veliki prijatelji koji non-stop gaje i bodre razne vuline, dacice i slicne (nus)pojave.Ruse pre svega