Šta je novo?

Izbori 2024

Jadna je Srbija u kojoj je dilema bivsi radikal, ili bivsi julovac.
Probudite me za 7-8 godina, ovaj film cu prespavati, jer sam ga vec gledao 90-tih :(

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=445600#p445600:1wfepbri je napisao(la):
Kokos » 11 Apr 2017 11:34 am[/url]":1wfepbri]Pa ko će drugi?

Podsetite me, jel se gradonačelnik bira direktno ili se bira samo skupština grada glasanjem za listu?
Indirektno.

@laki
nije fer stavljati Vucica i Jankovica u istu ravan, jer znamo svi ko je i sta Vucic bio 90-ih dok Jankovic jeste imao drzavnu sluzbu ali i nema afera iza sebe (niti je bio stranacki aktivan, ako je i bio u Julu)

Ja ne komentarisah, ne hvalih, niti kudih ni jednog, ni drugog...
Samo sam prokomentarisao sada vec zabrinjavajuce dugotrajnu situaciju da se u Srbiji ne bira izmedju dobra i zla, vec manje zlo.
To je porazavajuce.
Jednostavno, casni, posteni i uspesni ljudi se sve vise distanciraju od politike, a time i od sanse da zemlju ucinimo boljom.
A personalno...
Svako ima pravo na svoj stav.
Ja Jankovicu dadoh glas na izborima i zazalih isto vece nakon obracanja javnosti...
Ono, kao i ono sto je usledilo narednih dana bilo je blago receno 'jadno'... (moj dozivljaj)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Janković je u nedelju i ponedeljak posle izbora slavio pobedu nad Jeremićem i Radulovićem, i izgleda mi da je to bilo usiljeno i izrežirano u žutoj stranci.

Ja sam to obracanje doziveo ne kao slavlje, vec pokusaj da se svojim glasacima ulije neka vrsta optimizma, da nije sve izgubljeno iako izbori jesu.
Ali naravno, postujem svacije pravo na drugaciju interpretaciju tog dogadjaja ;)

Stvarno ne znam sta je motiv da se glasa za Jankovica? Nisam ga nesto slusala pre izbora ali sama cinjenica da ga je DS podrzao mnogo govori.

Da, ja sam na pocetku razmisljala upravo zbog toga o njemu kao valjanom kandidatu, i nije mi bilo jasno zasto se iskompromitovao sa DSom. Zbog toga sam odustala i od njega i od Jeremica.

11030":136jzwxf je napisao(la):
Da, ja sam na pocetku razmisljala upravo zbog toga o njemu kao valjanom kandidatu, i nije mi bilo jasno zasto se iskompromitovao sa DSom. Zbog toga sam odustala i od njega i od Jeremica.
Zato sto bi bez DS-a skupio potpise u 2222.godini.
I taj DS mu je dao infrastrukturu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Promeniti naziv teme u Izbori 2017 i posledice

Današnja izjava Nade Macure je dno dna. Moli građane za razumevanje što Hitna pomoć neće stići na vreme do njih između 18h i 21h jer kola ne mogu da se probiju jer su ulice blokirane.

Pričajte vi šta hoćete, ali ovoga nije bilo ni za vreme Slobe (tada smo imali B92, Index, Studio B, Press, Blic - nemojte praviti poređenje sa današnjim medijima, jer tada se radio zaista slušao, a internet nije postojao)

Pa ona je SNS, a ima 69 godina i radi što je nezakonito. Ona direktno zauzima radno mesto jednog mladog doktora.

Hitna pomoć danas bez problema prošla dok su demonstranti prolazili Terazijama. Svi se pomerili i nije bilo problema. Toliko o tome.

astrodule":hn6jke0j je napisao(la):
A kako je Beli sakupio potpise?
Odakle Belome infrastruktura?
Skupljao potpise na 2.mesta i to je dobijao potpise a kasnije i glasove od mladih ljudi koji su toliko bez sirine(zapitam se da li su skole ili drustvo debilane) da su odlucili da daju glas fiktivnom liku.

Reče neko ko dva piše kao redni broj.
Poyyy od društva debilane koje bi pre fiktivne likove nego neke koji nam 26 godina mažu oči i prodaju priče kako su manji lopovi nego konkurenti.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=445775#p445775:2svj86aw je napisao(la):
autoputevi kao hobi » 12 Апр 2017, 00:24[/url]":2svj86aw]Skupljao potpise na 2.mesta i to je dobijao potpise a kasnije i glasove od mladih ljudi koji su toliko bez sirine(zapitam se da li su skole ili drustvo debilane) da su odlucili da daju glas fiktivnom liku.

ево, ја сам дао глас Белом (иако су ми рекли да је тројанац). и знам још доста људи који су гласали за њега, а не спадају под младе. а то, што је скоро 10% гласало за фиктивног лика, треба да се запитају сви "прави ликови" и "политичари од каријере", који су сви имали више од дупло мање гласова од њега (осим Јеремије). а Јанковић је имао два проблема: много је туњав и нехаризматичан (ај, ово може и да се прогута), и имао је мртви, усрани ДС иза себе, што је само по себи довољан разлог да се не гласа за њега

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=445646#p445646:1pljfyr8 je napisao(la):
mekbejn » 11 Апр 2017 02:47 pm[/url]":1pljfyr8]@laki
nije fer stavljati Vucica i Jankovica u istu ravan, jer znamo svi ko je i sta Vucic bio 90-ih dok Jankovic jeste imao drzavnu sluzbu ali i nema afera iza sebe (niti je bio stranacki aktivan, ako je i bio u Julu)

Интересантно је како би две трећине овде присутних најрадије обесило СТФ-а на Теразијама као народног издајника због партије, док исти ти већински гласају за Јанковића који је био члан далеко најгоре партије у историји вишепартијског система у Србији.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=445584#p445584:1pljfyr8 je napisao(la):
GOJE » 11 Апр 2017 10:28 am[/url]":1pljfyr8]Dakle, ovi crveno/crni su potpuno prolupali. Nije im dovoljno što kreiraju antiplakate, sada već i fabrikuju snimke tbž. izborne krađe. Sada će mašinerija da proradi u punoj snazi - tek ćete da vidite na šta je vitez djv spreman. Sve u cilju gušenja protesta. Ali, mislim da će im to samo odmoći na beogradskim izborima. Vidim da će Janković i Beli imati ozbiljne liste. Šapić se ranije najavljivao, a i Đilasa nešto prozivaju.

Ako se ispune preduslovi da Vuk Jeremić i Saša Radulović ne izađu samostalno i raspu glasove, a DS se dogovori sa nezavisnim kandidatima (tipa Bastać, Šapić, Đilas), i Šešelj uzme 4%, SNS i SPS će zajedno imati oko 50 mandata od 110 u gradskoj skupštini, "građanska" opcija 60, pri sadašnjem trendu.

SNS to vrlo dobro vidi, i pitanje je šta će uraditi povodom toga.

Градски избори су најосетљивији за напредњаке, то сви знају. Међутим, погледајмо резултате председничких по општинама. Намерно сам поређао општине од центра ка ободима чисто да се види све оно о чему сам раније причао али нисте слушали ...

Општина_______Вучић_____Јанковић

Стари град______27.52_____38.69
Врачар_________28.09_____39.59
Савки венац____32.95______34.58
Нови Београд___37.57______30.17
Звездара_______38.78______28.86
Палилула_______45.71______24.96
ВОждовац______41,51______26.38
Чукарица_______44.25______23.50
Земун__________46.61______22.72
Раковица_______46.16______22.61
Сурчин_________59.97______12.38
Гроцка_________57.58______12.99
Барајево_______61.56________9.53
Обреновац______57.54______14.53
Лазаревац______49.80______16.53
Сопот__________58.70_______7.84
Младеновац____59.43_______ 2.83

БЕОГРАД_______43.53______24.96

Као што сам раније рекао, Јанковић је кандидат круга двојке и како се иде даље ка ободима, тако му и подршка опада дупло, па и више.

Градски ће бити зајебани за обе стране. ДС је већ најавио да излази са својом листом, што је у самом старту расипање гласова. Бели ће опет да покида, а део СПС-ових апстинената ће се вратити на биралишта па ће се ових 43% повећати до границе са 50%.

Ја предвиђам пат позицију где ниједна страна неће имати већину и избори ће бити поновљени.

@Vucko jbg greske se desavaju
Johnny Lee ako vec ne volis DS a ne volis SNS onda si mogao da glasas za Radulovica koji je bio odlican kandidat.

Radulović se pokazao svojim radom u skupštini, i rezulatati ovih izbora govore dosta o njemu.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=445795#p445795:1ggic7v5 je napisao(la):
stf » 12 Apr 2017, 08:14[/url]":1ggic7v5]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=445646#p445646:1ggic7v5 je napisao(la):
mekbejn » 11 Апр 2017 02:47 pm[/url]":1ggic7v5]@laki

Интересантно је како би две трећине овде присутних најрадије обесило СТФ-а на Теразијама као народног издајника због партије, док исти ти већински гласају за Јанковића који је био члан далеко најгоре партије у историји вишепартијског система у Србији.

Kad je Janković bio član sns-a?

Kokos":2w3hibdc je napisao(la):
Radulović se pokazao svojim radom u skupštini, i rezulatati ovih izbora govore dosta o njemu.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=445795#p445795 je napisao(la):
stf » 12 Apr 2017, 08:14[/url]":2w3hibdc]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=445646#p445646 je napisao(la):
mekbejn » 11 Апр 2017 02:47 pm[/url]":2w3hibdc]@laki

Kad je Janković bio član sns-a?
Radulovic je odlicno radio svoj posao.
Ne znam koliko si u toku ali u ovoj godini skupstina je gotovo pa i bila raspustena tako da nije ni imao sansu da radi ono za sta je dobio glasove.

Demonstranti se tripuju da bi većina bila uz njih da nije TV-a i novina (jer one podržavaju vlast). Ja ne gledam TV, ne kupujem novine, informišem se preko Youtube kanala koje SAM biram (po tome kako mi se sviđaju) i interneta, za Vučka nisam glasao zbog imigranata, pa su mi opet ove demonstracije odbojne i teško da šta god da promene da će mi biti simpatični jer im je spiritus movens truo. O nosačima te ideje, tj. kako ja bar njihovu većini vidim da ne govorim (hipsteri, blejači po kafićima, fenserice, sterilni krug dvojke, večiti studenti i profesori postavljeni preko veza koji indoktriniraju mlade i neiskusne, NVO aktivisti za kvaziljudksa i manjinska prava... ukratko nosioci svih "progresivih" ideja koje mi se ne dopadaju). Ne želim nikoga ko ovo čita da uvredim ali ovo je iskreno moje viđenje ideje i nosioca ideje ovih protesta.

Jeremića, jer ima najviše relevantnog iskustva, a i zbog aktuelne geopolitičke situacije. Naravno, ovo je samo stav. E ozbiljno, stf, kada je to Janković bio član gesedamnaest plus? Jankovića bih teška srca glasao i u drugom krugu protiv Slininog dečka, jer su iza njega patetični elitisti i mufljuzi iz žute stranke. Naprednjački nakot se makar ne pretvara, „batice bahati smo, može nam se sad nam se skloni da ne bude nevolje“. DS se uz sve što rade naprednjaci još kao nešto prave fini, a zgrtali bi i kršili zakone kao što su i onomad, i opet bi sve isto.

Je l ste gledali Upitnik sinoc? Kakva je dileja Martinovic, covek je bukvalno nasnimljena traka kako je rekla Nada Kolundzija. Rekao mu sef sta da prica i da konstantno upada u rec ljudima. bu**** ladno kaze "Pozivam gradjane Srbije da prebace kanal u pola 10 na Pink da gledaju konferenciju za stampu?!?" A Olja, ko Olja, stoji kao fikus u svojoj emisiji.

Vrh