Užice
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.01.2021.
- Pohvaljen
- 5.017
Bio sam 5 ili 6 puta na severu KiM, južno od Ibra nisam bio. Zadnji put sam tamo putovao pre 2 meseca. Policajac na Jarinju me nije ni pitao da li imam onu potvrdu o Koroni koju je uveo Kurti, vidi se da je i tim ljudima muka što nose šiptarsku zastavu na uniformi, svi su oni do 2013/14 radili za srpski MUP, ali su ih Vučić i njegova (anti)Srpska Ljista onda ucenili da će ostati bez hleba ako ne pređu da rade za šiptarski "mup" u Prištini.Ono sto me posebno zanima je da li si ti bio na tom Kosovu o kome neprestano pricas, pa da toliko pises o nekim fantomskim siptarskim hordama koje se mnoze dole i samo cekaju da navale do Subotice (ili Dorcola, ako se dogovore sa Madjarima)... ili se o svemu tome informises od raznih SrbinInfo, Seselja, Miroljuba Petrovica, Bokana...
Ne mogu da osuđujem te ljude što se njegovoj veleizdaji povinuju, nebi imali čime da hrane decu da su odbili. Osuđujem sve patriotske stranke u opoziciji zato što na ove izbore nisu izašli ujedinjeni, sada bi o ovome što ja govorim pričalo najmanje 80 poslanika u skupštini, to bi cela Srbija koja prati prenos skupštine mogla da čuje. Naravno,i sada će ih biti tridesetak u skupštini, ali non-stop će im kao i do 2020. gasiti mikrofone, deliti opomene i novčane kazne. To bi teško mogli da im rade kada bi ih u sali bilo 80 ili 100. Briselska opozicija sigurno neće za govornicom napadati izdaju KiM, niti će se solidarisati sa patriotskim poslanicima koji će trpeti režimsko šikaniranje po poslovniku koji je DS doneo, a SNS zadržao do danas, iako su ga žestoko kritikovali dok su bili opozicija.
Poslednja izmena: