A isti taj krug dvojke prepun patriJoCkih grafita, skrabotina, murala i ostalih kurala i to na svakom koraku...Ko o čemu, naprednjaci/radikali/isti k... o krugu dvojke
Mislim da političara poput Čede Jovanovića u Republici Srpskoj ni nema.Додик је 90их и почетком 2000их био нешто попут Чеде Јовановића.
I onda se odjednom volsebno preokrenuo.Додик је 90их и почетком 2000их био нешто попут Чеде Јовановића.
90их и до негде 2005. је то био Додик. Није се он променио на боље већ је само променио причу. Престао је да прозива Младића и Караџића и почео да србује. Међунационална нетрпељивост у БиХ је гориво за гласове националистичких партија. Додик набија гласове Бакиру а Бакир набија гласове Додику. Слично је тако гостовање Шешеља по медијима у Црној Гори пред изборе 1997. допринело да победи Ђукановић који је тада почео да се окреће сепаратизму.Mislim da političara poput Čede Jovanovića u Republici Srpskoj ni nema.
U svakom slučaju, Dodik se 2000-tih promenio na bolje, a oni koji su u Srbiji devedesetih bili ekstremni nacionalisti su u međuvremenu preuzeli Čedinu politiku, i danas vladaju sa njom, dok za njih i dalje većinom glasa radikalsko biračko telo kome su isprali mozak.
Meni je najgore to ponavljanje "X član opozicije je lažna opozicija zato što ima mnoge iste vizije kao Vučić". Šta, sad ako je Vučić protiv zlostavljanja dece, onda svi iz opozicije treba da budu za zlostavljanje dece, jer bi u suprotnom bili lažna opozicija. Ne kapiram tu logiku, ako je Vučić za EU, za ovo, za ono, da onda opozicija mora sve kontra da misli.
То ја стално причам. Тзв екстремна левице и екстремна десница су највећи пријатељи. Јавно се пљују али једни другима намичу присталице. Чак мисим да има оних чланова екстремних крила који су свести ове везе и потајно се међусобно договарају, мада искрено већина присталица сигурно нису тога свесни. Исто важи и за националисте супростављених држава.90их и до негде 2005. је то био Додик. Није се он променио на боље већ је само променио причу. Престао је да прозива Младића и Караџића и почео да србује. Међунационална нетрпељивост у БиХ је гориво за гласове националистичких партија. Додик набија гласове Бакиру а Бакир набија гласове Додику. Слично је тако гостовање Шешеља по медијима у Црној Гори пред изборе 1997. допринело да победи Ђукановић који је тада почео да се окреће сепаратизму.
Boško, moj zemljak Rašanin. Mislim da ću glasati za njega i na predsedničkim i na parlamentarnim izborima, mada mi je krivo što se nije udružio sa mojim drugim zemljakom Stamatovićem, da oba bloka nastupe na jednoj parlamentarnoj listi. Ovako će se mnogo glasova rasuti, jer patriotska opozicija ide na izbore kao razbijena vojska, i to već po ko zna koji put.
To onda nije politika niti onda u tom slučaju srpski narod nema izbora. Ako je Vučić za ulazak u EU, da li to onda znači da svaka druga opozicija mora da bude isključivo protiv ulaska u EU, samo kako ne bi bila "sumnjiva".MIslim da ako se radi o politici, saglasje sa Vucicem po bilo kom pitanju je sumnjivo.
Vucic je krvni neprijatelj srpskog naroda.
Sta tu nije jasno?
Da, kao što smo za vreme kraljevine bili zemlja bez korupcionaških afera, mahinacija, lopovluka, političkih smicalica itd...
Zapravo je Dvor i bio glavno izvorište svega toga, barem za vreme Aleksandra Ujedinitelja.