Šta je novo?

Izbori 2024

Moramo kao i svaka politicka opcija ima dosta mana, ali barem nije sledece:

- radikali i slobisti (SNS, SPS, SRS, celavi pomorAVski behemot Palma)
- zute lopuze (SSP, narodna stranka Jeremica, razni otpaci DSS-a)
- cetnici, cetniculjci i cetnicuge (suTerenisti, Dveri-zveri, metle, poksovi, levijatan, ''dr'' Jovana, Misa Pisa Vacic...)

Tako da cu ipak glasati za Moramo. :D

Poslednja izmena:
Unitarna Bosna je bliža nego što mislimo, a pod Novom gvozdenom zavesom sasvim izvesna..

Nije ga bilo ni u Iranu do kraja sedamdesetih, a u Avganistanu do početka devedesetih. Žene su išle polugole po diskotekama, a alkohol i svinjetina su se služili u svakom restoranu, potraži na netu slike iz tog vremena. Pa su se stvari promenile.

Jasno je kao dan u šta bi se pretvorila unitarna tzv. "Republika BiH", ako bi dejtonskog poretka nestalo. Pročitaj Islamsku Deklaraciju Alije Izetbegovića. Profesorka Stojković sigurno nebi volela da živi kao građanka drugog reda pod šerijatskim zakonom, ali iz pukog osećaja autošovinizma želi da ga nametne svojim sunarodnicima koji su se od šerijata odbranili u ratu devedesetih.
Cekaj bre malo, otkada se vi tradicionalisti i patriote zalazete za takve stvari?
I vi biste trebali sa talibanima u isti front, ionako ste civilizacijski tu negde. :D

Unitarna Bosna je bliža nego što mislimo, a pod Novom gvozdenom zavesom sasvim izvesna..
Ako je nisu napravili tokom prve decenije 21. veka dok se Rusija još oporavljala od Jeljcinove vladavine, danas će im teško poći za rukom. Putinova snažna Rusija beskompromisno podržava Republiku Srpsku i Dodika, podržavaju je čak i neke zemlje unutar EU poput Mađarske, a i Hrvati u BiH se protive njenoj unitarizaciji.

Ljudi... jesu mali Turci u Bosni nenormalni ali... ni ovaj naš tamošnji nije ništa bolji ako mene pitate...
Ruska parada:
ruska-parada-jpg.124417

JNA parada:
jna-parada-1985-jpg.124418

Miletova parada:
miletova-parada-jpg.124419

Ako je nisu napravili tokom prve decenije 21. veka dok se Rusija još oporavljala od Jeljcinove vladavine, danas će im teško poći za rukom. Putinova snažna Rusija beskompromisno podržava Republiku Srpsku i Dodika, podržavaju je čak i neke zemlje unutar EU poput Mađarske, a i Hrvati u BiH se protive njenoj unitarizaciji.
Pa, dobro, odluci se, jel taj scenario blizu ili ce im danas tesko poci za rukom 🤣

Ako je tako, sta se onda strecas?

Cekaj bre malo, otkada se vi tradicionalisti i patriote zalazete za takve stvari?
I vi biste trebali sa talibanima u isti front, ionako ste civilizacijski tu negde. :D
Nemam apsolutno ništa protiv toga da u Iranu, Avganistanu ili Saudijskoj Arabiji vlada šerijatski zakon, sekularizam, ili bilo koje društveno uređenje koje oni smatraju da je dobro za njih, zato sam suverenista (nisam član DJB, ali bih najradije glasao za zajedničku veliku listu koja okuplja sve patriotsko-suverenističke opcije, nažalost, takva lista na ovim izborima ne postoji).

I ovde se vidi licemerje zapada, koji borbu srpske vojske protiv mudžahedina u BiH i šiptarskih terorista na KiM naziva "velikosrpskom agresijom", a svoje osvajačke pohode širom Bliskog i Srednjeg Istoka 8000 kilometara daleko od njihovih država naziva "Ratom protiv Terorizma".

Nemam apsolutno ništa protiv toga da u Iranu, Avganistanu ili Saudijskoj Arabiji vlada šerijatski zakon, sekularizam, ili bilo koje društveno uređenje koje oni smatraju da je dobro za njih, zato sam suverenista (nisam član DJB, ali bih najradije glasao za zajedničku veliku listu koja okuplja sve suverenističke opcije, nažalost ona ne postoji).

I ovde se vidi licemerje zapada, koji borbu srpske vojske protiv Mudžahedina u BiH i šiptarskih terorista na KiM naziva "velikosrpskom agresijom", a svoje osvajačke pohode širom Bliskog i Srednjeg Istoka 8000 kilometara daleko od njihovih država naziva "Ratom protiv Terorizma".
Jbg, Srbi su mali Rusi na Balkanu. Bili i bice. I ne planiraju da se promene ni za jotu, te samo sebi nanose stetu (a ne drugima).

A Zapad ne zeli da vidi bilo sta rusko zapadno od nove gvozdene zavese (koja ide duz zapadnih granica Rusije i Belorusije te najverovatnije duz Dnjepra kada se zavrsi ovo srañe u Ukrajini).

Jbg, Srbi su mali Rusi na Balkanu. Bili i bice. I ne planiraju da se promene ni za jotu, te samo sebi nanose stetu (a ne drugima).

A Zapad ne zeli da vidi bilo sta rusko zapadno od nove gvozdene zavese (koja ide duz zapadnih granica Rusije i Belorusije te najverovatnije duz Dnjepra kada se zavrsi ovo srañe u Ukrajini).
Jedina naša "promena" posle koje nas atlantisti nebi više tretirali kao male Ruse, jeste da nas svih 10 miliona izvršimo kolektivno samoubistvo.

Već 22 godine imamo proameričke ljude na vlasti, američka antisrpska politika se ne menja. Znači da je problem u njihovoj bolesnoj ambiciji da vladaju svetom, a ne u nama zato što smo to što jesmo.

Jedina naša "promena" posle koje nas atlantisti nebi više tretirali kao male Ruse, jeste da nas svih 10 miliona izvršimo kolektivno samoubistvo.

Već 22 godine imamo proameričke ljude na vlasti, američka antisrpska politika se ne menja. Znači da je problem u njihovoj bolesnoj ambiciji da vladaju svetom, a ne u nama zato što smo to što jesmo.
Prozapadna? Tesko. U najboljem smislu simuliranje titoizma i sedenja na dve stolice (iako to nema veze s vezom, tj. hladnoratovskim periodom kad je to bilo koliko-toliko moguce).

Cak je i 2003. u doba Djindjiceve/Zivkoviceve vlade (najzuce i najprozapadnije) Srbija prodavala oruzje Iraku, tj. Sadamovom rezimu.
Zuti i DSS su prodali naftnu industriju i Beopetrol ni manje ni vise nego Rusima a ne Shellu, Agipu ili npr. British Petrolu.

Teško da je Đinđićeva i Živkovićeva vlada bila žuća i prozapadnija od Vučićeve i Brnabićkine vlade, i po kadrovima, a i kada se uzme u obzir tadašnji i današnji međunarodni kontekst.

Boško, moj zemljak Rašanin. Mislim da ću glasati za njega i na predsedničkim i na parlamentarnim izborima, mada mi je krivo što se nije udružio sa mojim drugim zemljakom Stamatovićem, da oba bloka nastupe na jednoj parlamentarnoj listi. Ovako će se mnogo glasova rasuti, jer patriotska opozicija ide na izbore kao razbijena vojska, i to već po ko zna koji put.

Боже колико бих волео само један новинар да пита ову Биљану и све њеног типа зашто је само Србију *прогресивно* децентрализовати док све остале државе где су Срби историјски угњетавана мањина треба унитаризовати на штету Срба. Што се не би Војводина "утопила" у унитарну Србију?

Дословно бих пре гласао на републичким изборима за Вулина него њу

Ja sam dao sansu, ko mi se bude 30 posto svidjao i poklapao sa mojim stavovima, glasacu za njega, al jbg, niko ljudima i politikom ne prelazi ni 10 posto. A snizenje je bilo do sad nevidjeno.

Vrh