@Užice da sam tražio post sa kojim se ne slažem ni jednu jedinu reč, verovatno je to tvoj.
Ne davimo Beograd recimo je već mesec dana u kampanji, i lomi se da dobije još koji glas preko. U Bgd su im procene da će imati 7-8%, što je skoro tri puta veće od cenzusa. Pritom su se uortačili sa Ekološkim ustankom, i Zelenovićem, i gomilom lokalnih frontova. Koliko mi je poznato, skupljaju i obučavaju kontrolore za biračka mesta, fazon hiljadu, hiljadu ipo već imaju, i slično. Verujem da su u strahu velike oči, naučili smo na šapiće i druge preletače, i lažne opozicije poput čede, ali likovi su skroz ok.
Kad već pominješ Boška, pre bih za njega rekao da je lažna opozicija, tj. ja bih najpre za njega rekao da je glup ko ..., uglavnom lik samo štetu donosi opoziciji. On je upao u rts, pa nije znao šta će, on je štrajkovao glađu pola sata, pa kao rekao možda je ovo glupo, on je upadao u Skupštinu, njegova desna ruka je nosila vešala, on je sipao crnu vodu u providnu i ispadao rasista, on je pio vino sa Vučićem, i tako dalje. Povrh svega, on je imao kampanju da ovi odu a da se oni ne vrate, što je šešeljeva priča, ma loš je vučić ali još gori su đilasovi. On napada opoziciju više nego što napada vlast, iako ga opozicija toleriše na max. Pa na kraju krajeva, kad je posle beogradskih izbora bio politički mrtav, sa 2-3%, opozicija mu je pomogla da se vrati, i on opet potkopava opoziciju.
I da, što se tiče utiska nedelje, ništa sjajno niti preslišavanje nije bilo od strane Boška. Krajnje jadno blaćenje druge opozicije da bi namakao koji glas sebi. Čak me ono lajanje "reci sa da ili ne, ajde reci ajde, da čujem, reci je l genocid, je l kosovo srpsko ajde", me podseća na krla kad je napadao Savu Manojlovića na isti način. Da l je slučajnost, ne znam.