Pff.. Tadic ce ga pojesti kao predjelo.Сутра на курир тв дебата Тадић-Весић.
Neuspeli pokušaj Darije Sisić Tupavčević da se sama fotošopira i sakrije posledice ministarske platice i obilatog obedovanja koje obično sledi sa obilatim funkcijama i titualama
I vrhunski komentar ispod koji sve objašnjava.
Pogledajte prilog 124928
EVO FOTOGRAFIJE DARIJE KISIĆ BEZ ISKRIVLJENJA Ministarka, zašto ovo radite?! Kakvu poruku šaljete devojkama širom Srbije?
Ministarka za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja, <a href="https://www.blic.rs/darija-kisic-tepavcevic" id="df75faeb-bf91-424f-b5d8-86fb3728bf68">Darija Kisić Tepavčević,</a> juče je na svom Instagram profilu podelila 3 fotografije sa glasačkom mesta, gde je obavila svoju građansku...www.blic.rs
Биће занимљиво гледати сукоб бивших партијских другова сада у супротним таборима Надам се да ће Тадић да се спреми за емисију и потегне питања неких конкретних проблема, но ми се чини да ће цела емисија бити у тону " ви сте довели Рио тинто, не ви сте довели Рио тинто".Pff.. Tadic ce ga pojesti kao predjelo.
Vesiceva karta je bezobrazluk sa upadicama u naprednjackom maniru, kao i "a sta ste vi radili do 2012", a voditelj ce biti na njegovoj strani.
Vesara ce zgaziti Tadiju.Биће занимљиво гледати сукоб бивших партијских другова сада у супротним таборима Надам се да ће Тадић да се спреми за емисију и потегне питања неких конкретних проблема, но ми се чини да ће цела емисија бити у тону " ви сте довели Рио тинто, не ви сте довели Рио тинто".
Sve sami A-U konjusari i stari svapski prijatelji.Ја бих само напоменуо да сам уморан више од прича о колонијализму и суверенитету
Србија је економски кепец Европе са престоницом која нема честиту канализацију ни тротоаре али смо судећи по људима овде ми сами на нивоу савремене римске цивилизације која се бори за суверенитет да ради ствари "на свој начин". И то не само код себе већ и да намеће своју вољу и анексира околне државе јер нам иначе систем толико добро функционише да треба и остале да благословимо истим и цивилизујемо. Живели смо у квалитетнијим градовима под аустроугарском чизмом него сад кад смо "суверенији". Вероватно никад нисмо били суверенији него за време Милошевића када смо испали из свих светских токова и потпуно заглувели за спољне утицаје да би апсолутно економски и друштвено пропали. Тита воле да хвале али он је први био довољно намазан и паметан да се приклања коме треба да би за Југославију издејствовао корист, данас би први био проглашен издајником због тога.
Све што смо добили као народ у протекла 2 века добили смо захваљујући увлачењу у ду*е великим страним силама и понизно учећи од њих како треба организовати друштво а све што смо изгубили смо изгубили терајући инат јер ми "знамо најбоље" и инсистирајући на неком суверенитету који ни Холандија нема. Хрватска је толико добра прошла од 1945. до сада јер су Хрвати били паметни као ми раније да уместо да терају уз длаку узму и повинују се јачим силама како би у оквиру вазалног статуса изборили своје интересе. То смо ми некад радили и према Аустроугарској и према Русији и према западу генерално и као награду смо постали балканска сила која је кројила Југославију по својој вољи. Хрватски патриотизам данас се огледа у развоју друштва учећи од ЕУ и савезништву са најачим војним савезом на свету који им је омогућио да добију прву републику у историји (не рачунајући НДХ). Исто важи и за Пољску, Чешку, Словенију и важило је за Грчку док је имала снажан друштвени развој. Важило је и за нас када смо сарађивали са Француском, Британијом и Америком и развијали се по узору на њих. Наш данашњи "патриотизам" се огледа у започињању сукоба у којима не можемо да победимо већ имамо велике губитке и кривљењу свих осталих за своје економске и друштвене проблеме.
Нису људи у Србији сиромашни зато што нам неко "краде природне ресурсе" већ зато што ничим изазвани бранимо систем у коме смо земља радника у глобалном капитализму, увек потчињени светским капиталистима зато што својим грађанима не допуштамо да се обогате. Зато што живимо у квазифеудалном систему где свако ко покуша да се обогати независно од државе бива кажњен на општенародну радост. Зато што уместо да се боримо против криминалаца, мафијаша и издајника у својим редовима ми кривимо странце што улажу у нашу земљу и граде фабрике.
Јапан нема малтене никакве природне ресурсе и након Другог светског рата је морао да поједе г****, распусти војску и допусти страној сили да му напише Устав па је захваљујући свему томе данас толико узнапредовао да је моћнији него што је био икада у историји. И опет не покушава да тера инат Западу већ само ради у свом интересу и не таласа.
Али не, ми смо ипак глобална сила, трећа најјача војска на свету бајо мој, ми се сагињати нећемо
Боље да пливамо у сопственим фекалијама него да нам Брисел наређује како да их честито санирамо.
Kalian, opet ides sa radikalskim forama.Ја бих само напоменуо да сам уморан више од прича о колонијализму и суверенитету
Србија је економски кепец Европе са престоницом која нема честиту канализацију ни тротоаре али смо судећи по људима овде ми сами на нивоу савремене римске цивилизације која се бори за суверенитет да ради ствари "на свој начин". И то не само код себе већ и да намеће своју вољу и анексира околне државе јер нам иначе систем толико добро функционише да треба и остале да благословимо истим и цивилизујемо. Живели смо у квалитетнијим градовима под аустроугарском чизмом него сад кад смо "суверенији". Вероватно никад нисмо били суверенији него за време Милошевића када смо испали из свих светских токова и потпуно заглувели за спољне утицаје да би апсолутно економски и друштвено пропали. Тита воле да хвале али он је први био довољно намазан и паметан да се приклања коме треба да би за Југославију издејствовао корист, данас би први био проглашен издајником због тога.
Све што смо добили као народ у протекла 2 века добили смо захваљујући увлачењу у ду*е великим страним силама и понизно учећи од њих како треба организовати друштво а све што смо изгубили смо изгубили терајући инат јер ми "знамо најбоље" и инсистирајући на неком суверенитету који ни Холандија нема. Хрватска је толико добра прошла од 1945. до сада јер су Хрвати били паметни као ми раније да уместо да терају уз длаку узму и повинују се јачим силама како би у оквиру вазалног статуса изборили своје интересе. То смо ми некад радили и према Аустроугарској и према Русији и према западу генерално и као награду смо постали балканска сила која је кројила Југославију по својој вољи. Хрватски патриотизам данас се огледа у развоју друштва учећи од ЕУ и савезништву са најачим војним савезом на свету који им је омогућио да добију прву републику у историји (не рачунајући НДХ). Исто важи и за Пољску, Чешку, Словенију и важило је за Грчку док је имала снажан друштвени развој. Важило је и за нас када смо сарађивали са Француском, Британијом и Америком и развијали се по узору на њих. Наш данашњи "патриотизам" се огледа у започињању сукоба у којима не можемо да победимо већ имамо велике губитке и кривљењу свих осталих за своје економске и друштвене проблеме.
Нису људи у Србији сиромашни зато што нам неко "краде природне ресурсе" већ зато што ничим изазвани бранимо систем у коме смо земља радника у глобалном капитализму, увек потчињени светским капиталистима зато што својим грађанима не допуштамо да се обогате. Зато што живимо у квазифеудалном систему где свако ко покуша да се обогати независно од државе бива кажњен на општенародну радост. Зато што уместо да се боримо против криминалаца, мафијаша и издајника у својим редовима ми кривимо странце што улажу у нашу земљу и граде фабрике.
Na severu Kosova i Metohije se vlast Republike Srbije pitala o svemu ne do 1999. nego do 2013. godine, kada je Briselskim Sporazumom predala tu teritoriju i narod šiptarskim teroristima. Ako se iko još uvek seća, i 2011. su banditi iz "ROSU" pokušali da zauzmu Jarinje i Brnjak, pa da li su tada mogli da samo pređu most na Ibru u Kosovskoj Mitrovici, a kamoli da prodru u 60 kilometara etnički čiste srpske teritorije do Jarinja? Neko ih je tamo pustio, isti onaj kome su 2012. čestitali pobedu iz EU 3 sata pre zatvaranja birališta, baš kao i sada na referendumu. Razmislite zašto su toliko žurili sa čestitanjem?Чему онда прича о Косову када се ту наша власт веома мало пита од 1999?
Надам се да ти је бар лакше да кривиш неке зле стране и паклене "колонизаторе" што управа не ради свој посао и огрезла је у корупцију јер мислим да и сам дубоко у себи знаш да то нема апсолутно никаквог смисла. Као што нема ни смисла оптуживати ме за "радикалске идеје" кад си управо ти тај који их понавља, буквално користећи препеглану Шешељеву / Лукашенкову реторику. На то се пензионери овде и ложе задњих 30 година, цео свет нас мрзи без разлога и зато нам је лоше а племенити Милошевић / Шешељ / Вучић се храбро бори за ову земљу да нас одбрани од неких злих окупатора и колонизатора. Ми треба само да ћутимо и толеришемо што немамо тротоаре ни чисту пијаћу воду јер смо иначе издајници и сарадници окупатора, ко би још могао да мари за такве тричарије у овим тешким временима. Нормално да нису они криви за тако нешто, ми немамо канализацију јер смо одржали референдум о реформама у правосуђу.Kalian, opet ides sa radikalskim forama.
Sad je to razumljivo, tvoj Vodja je donekle poljuljan.
Ponovicu ti jos jednom. Svi nasi problemi proizilaze iz kolonijalnog statusa Srbije.
Mi ne uredjujemo nasu kanalizaciju jer se bavimo stvarima interesantnim za strance kojima uredjivanje nase kanalizacije nije prioritet.
Nas politicki sistem ne blokira Mozambik., vec upravo nasi koloniztaori ciji je tvoj Vodja sluga.
Npr, ovaj referendum je zahtev kolonizatora. Bavimo se referendumom umesto da sredimo kanalizaciju.
Auto Put Nis Pristina je zahtev kolonizatorai mi se zaduzujemo za taj auto put koji nam ne treba.
SSP je prethodna kvislinska vlast potpisala na zahtev kolonizatora.
Eliminacija domacih banaka je bila na zahtev kolonisatora.
itd.
Mi nismo samo kolonija zapadnih sila. Mi smo kolonija svakoga. Rusa, Kineza itd.Drugo, pretpostavimo da nećemo da budemo pod uticajem zapadnih sila i da imamo moć ili mogućnost da to sasečemo do kraja i otkačimo ih skroz. Šta bismo onda radili?