Šta je novo?

Izbori 2024

da li su im rodjaci dolazili na izbore u bgu za vucica
ima ona fora iz rogatice
ko nije bio nek se javi

edit: oni iako su srbi, oni su i dalje strani drzavljani zar ne? u smislu tek kasnije mogu da traze drzavljanstvo

Pa u Srbistanu najčešće jeste tako, za mnoge ljude.

Drugo, glup sam, ne uspevam da shvatim koja je to "N1 priča"...

Da su nas u moderno doba uvek najbolje vodili oni koji su poreklom sa prostora izvan današnje Srbije? Da oni jedini znaju i razumeju šta je """pravo srpstvo""" dok mi koji živimo unutar nje ne znamo? Ili da """pravo srpstvo""" znači vraćanje u srednji vek, izolaciju i teranje inata celom svetu?

da li su im rodjaci dolazili na izbore u bgu za vucica
ima ona fora iz rogatice
ko nije bio nek se javi

edit: oni iako su srbi, oni su i dalje strani drzavljani zar ne? u smislu tek kasnije mogu da traze drzavljanstvo
Glasaju i nasi na njihovim izborima, nekad i u vecim brojevima nego obratno. Niko od njih nije oteo sumadincu mesto na fakultetu nego gulio dupe i uradio bolje prijemni. Takvu sam istu pricu slusao od nekih beogradjana za nas iz provincije kao da sam ja kriv sto sam te usio na prijemnom za 20 bodova.

nije isto, jer ovi dolaze iz druge drzave a mogu da ne budu drzavljani nase zemlje
ali da, u pravu si, ako znas i dobro uradis prijemni niko ti ne moze

ali zato na etfu je bilo pola cg ili srba iz bosne

Ako bih vec bio primoran da se bavim generalizacijom, krivicu bih bacio na Pravni fakultet 😁

Pa u Srbistanu najčešće jeste tako, za mnoge ljude.

Drugo, glup sam, ne uspevam da shvatim koja je to "N1 priča"...

Da su nas u moderno doba uvek najbolje vodili oni koji su poreklom sa prostora izvan današnje Srbije? Da oni jedini znaju i razumeju šta je """pravo srpstvo""" dok mi koji živimo unutar nje ne znamo? Ili da """pravo srpstvo""" znači vraćanje u srednji vek, izolaciju i teranje inata celom svetu?
N1 prica je da je poenta svega da se njihovi zgubidani iz opozicije dovedu na vlast, a studente i narod ko j***, oni su tu samo da se preko njihove grbace docepamo fotelja posto za deset godina nismo uspeli da ih privucemo da glasaju za nas jer nasa genijalna taktika da ih ignorisemo ili pricamo sa visine nije uspela posto je narod glup i ne razume.

Sad si brate otiso u coravu stranu, izvrces moje reci i svadjas se sam sobom. Sve sto sam hteo je da odbranim postene studente iz RS od bezobraznih vredjanja i da kazem da su tezi za gradjanisticku manipulaciju od prosecnog studenta iz ns.

N1 prica je da je poenta svega da se njihovi zgubidani iz opozicije dovedu na vlast
A ko tačno?
Pitam pošto u današnje vreme žešće truleži na televizijama (ne računajući filmske i dokumentarne kanale), a pogotovu od početka blokada, u nedostatku neke normalne televizije - ja često gledam N1 kad ne gledam filmove ili dokumentarce. I evo nisam baš primetio koga to toliko guraju. 🤔

Ne sporim, možda sam i ja prolupao ili oguglao. Ali možda, moooooožda je i malo do ovog imbecilnog poremećenog naroda kome se svuda priviđaju bivši premijer Đilas i vladar iz senke Šolak. Pa čim neko ne onaniše na SNS, ili kaže da su studentski protesti samo sredstvo, a ne cilj, to odmah bude etiketirano kao potajna lukava propaganda i kampanja Đilasa i njegovih.
a studente i narod ko j***, oni su tu samo da se preko njihove grbace docepamo fotelja posto za deset godina nismo uspeli da ih privucemo da glasaju za nas jer nasa genijalna taktika da ih ignorisemo ili pricamo sa visine nije uspela posto je narod glup i ne razume.
Sva sreća pa narod nije to dozvolio nego je kaznio Dinkića, Đelića, Vlahovića i Cvetkovića smenama (uuuuu, ala su im se osvetili 😱 eno plaču svi do jednog) a umesto njih i ostalih na vlast doveo ove:

politicki-sloj-jpg.123917

I sad ćemo da živimo ko skotovi pod tim govnima i kriminalcima još narednih 20 godina.

Indikativna mi je sinergija razlicitih faktora u reklamiranju ekspertske vlade svim silama, a sumnja da se iza svega krije samo oportunizam podgrejana saopstenjem beogradskog FF iz kog zraci ogorcenost. Narod je glup u velikoj meri, ali gradjanisti sa kompleksom vise vrednosti su jos gluplji.

Zapravo, najgluplji su oni Srbi, glupe a tvrde srpske tikve, koje imaju 200 filtera i kriterijuma za novu ekspertsku vladu i novu Srbiju poput Švajcarske, a ne kapiraju da nikad neće okupiti ni 10 ljudi koji će proći sve njihove kriterijume, a koji će pritom uopšte poželeti da ulaze u ovakvu štrokavu, ogavnu i opasnu političku scenu.

Dakle najgluplji su oni ljudi koji žive u dupetu kontinenta a očekuju sve idealno i savršeno da bi se rešili jednog režima Mordora i Orkova.

Zato će Mordor i Orkovi vladati Srbijom i do tri puta duže nego jedan Milošević i njegovi talozi i ološi. A jednog dana kada ovi odu (pocrkaju od starosti), Srbija će opet ostati dupe kontinenta i prvak u svemu lošem i nepoželjnom.

Zapravo, najgluplji su oni Srbi, tikve srpske glupe a tvrde, koje imaju 200 filtera i kriterijuma za novu ekspertsku vladu i novu Srbiju poput Švajcarske, a ne kapiraju da nikad neće okupiti ni 10 ljudi koji će proći sve njihove kriterijume, a pritom i želeti da ulaze u ovakvu štrokavu, ogavnu i opasnu političku scenu.

Najgluplji su ljudi koji žive u dupetu kontinenta a očekuju sve idealno i savršeno da bi se rešili Mordora i Orkova.
Ok, al ja nisam taj. Ja samo imam kriterijum da ekspertska vlada ne bude kukavicje jaje dzabalebarosa iz opozicije, a da studentski zahtevi ni tad ne budu ispunjeni i da se litijum kopa. Iz moje perspektive, to su racionalni zahtevi.

Neće biti ekspertske vlade.

Neće se Srbi koji nisu Orkovi nikad složiti oko nje. Svakome će neka boodala naći neku zamerku. Odnosno ne neka, nego mnogi će mnogima naći nešto.

Već viđeno, više puta u zadnjih par godina, u istoj borbi protiv istog zla (SNS).
Mislim da eksperti nisu uopste problem i da ljudi ne bi bili toliko nerazumni. Opozicioni politicari jesu problem jer im niko ne veruje i osnovano se sumnja da su najobicniji nesposobni oportunisti.

Kao što rekoh ranije na temi - većina ljudi koji su iole uspešni i stručni u nečemu ne žele da se petljaju sa politikom i g..nima koja plivaju u njoj. A ponajmanje u jednoj Srbiji, gde je politika zaista prepuna mentalno obolelih osoba i praznih ljuštura bez ikakvih tragova duše i ljudskosti. Ali bukvalno to mislim - mentalno poremećeni, i prazne hodajuće ljušture koje liče na ljude samo po izgledu. To je 2/3 srpske politike.

I gde svako koga režim tih ljuštura i mentalnih bolesnika percipira kao veću političku opasnost odma sutradan posle objave kandidature etiketira i medijski linčuje kao silovatelje, ubice, alkoholičare, izdajnike, pedofile, nekrofile i svašta nešto.

A fala bogu pa uvek imaju i pregršt korisnih i..ota koji misle da su protiv SNSa a zapravo mu pomažu na razne načine, pa između ostalog i polivajući g..nima mnoge koji ne dele njihove turbo Srbendaške stavove, a zajednički su neprijatelji SNSu. Ima takvih i ovde na forumu. Šatro protiv SNSa, a pomažu mu i koriste više nego jedan glupi Milomir Marić. I za razliku od tog stvora, oni to rade potpuno besplatno. I sa pasijom.

Poslednja izmena:
Kao što rekoh ranije na temi - većina ljudi koji su iole uspešni i stručni u nečemu ne žele da se petljaju sa politikom i g..nima koja plivaju u njoj. A ponajmanje u jednoj Srbiji, gde je politika zaista prepuna mentalno obolelih osoba i praznih ljuštura bez ikakvih tragova duše i ljudskosti. Ali bukvalno to mislim - mentalno poremećeni, i prazne hodajuće ljušture koje liče na ljude samo po izgledu. To je 2/3 srpske politike.

I gde svako koga režim tih ljuštura i mentalnih bolesnika percipira kao veću političku opasnost odma sutradan posle objave kandidature etiketira i medijski linčuje kao silovatelje, ubice, alkoholičare, izdajnike, pedofile, nekrofile i svašta nešto.

A fala bogu pa uvek imaju i pregršt korisnih i..ota koji misle da su protiv SNSa a zapravo mu pomažu na razne načine, pa između ostalog i polivajući g..nima mnoge koji ne dele njihove turbo Srbendaške stavove, a zajednički su neprijatelji SNSu. Ima takvih i ovde na forumu. Šatro protiv SNSa, a pomažu mu i koriste više nego jedan glupi Milomir Marić. I za razliku od tog stvora, oni to rade potpuno besplatno. I sa pasijom.
Sa ovim se slazem, ali je potpuno deseta tema od one o kojoj sam ja pisao

Sa ovim se slazem, ali je potpuno deseta tema od one o kojoj sam ja pisao
Možda. Bilo kako bilo, suština je ista.
Ljudi žive u dupetu kontinenta, rupčagi kojom vladaju Mordor i Orkovi, a mnogi će čekati sve idealno i savršeno i da im kandidati ispunjavaju sve zahteve i kriterijume (kojih će biti milion).

I dočekaće to kao što je Beograd dočekao metro. Ili fakultetski kampus.

Vrh