Šta je novo?

Izbori 2024

Vučić je pre spreman da pogine, nego da siđe sa vlasti... kaže, prelazna Vlada bi bila kraj Srbije i njena propast...njemu života u Srbiji nema ako nije na vlasti, a ni život u ilegali, bez uticaja, u nekoj stranoj državi čak i sa pokradenim parama njemu ništa ne znači.. on je svoj život poistovetio sa vladanjem, tako da je zaključak jasan..

Hvala @paradox polje , niko bre ne spava...ali su zasluzili... mlaka saopstenja rts i cmizdrenje Daciaca i Vucica je rjr povredjen policajac...
Ako je istina zao mi je, ali kmecanje kako su napali pandure bogami i nije bas mozda i tacno jer smo videli da sevaju pendreci, a imaju punu opremu, sta im se moze. Nego imaju srecu sto nije ovaj narod bio u tom trenutku jer se vidi da su za 30min dotrcali vise hiljada, a sad je 01h

Da ne bude da sam defetista kao što sam bio u prethodnom postu :D
Jako me prijatno iznenadila ova brzo organizovana akcija i sad mi se i sviđa što se kriju karte za 15.3.
Ozbiljno se ovome pristupilo, pretpostavljam da neće ulaziti u samu zgradu osim ako se ne desi nešto vanredno. RTS će svakako emitovati jutarnji i dnevnik sa Košutnjaka, ali ova blokada svakako nije za “bacanje”.
Ne znam da li delite utisak sa mnom, ali polako se i zaoštrava retorika. Na FDU profilu je objavljen snimak poziva za 15.3. gde je direktno targetiran AV i SNS za nasilje i vređanje - za razliku od prethodnih postova gde je manje više pozivano na rad institucija.

Dodjite ispred rts-a. Jako je bitno da rano ujutrro bude sto vise ljudi. Kerovi i zandarmi su usli unutra ali to je bio i plan izgleda. Bitno je da ujutro niko ne udje. Trenutno oko 300 ljudi ispred mimo studenata. Neki pristizu. Neki odlaze. Sa ove strane, sad cu u takovsku
20250311_005815.jpg

Zamisli, radis za RTS, i kao, to je to, sljakas.
Ne padne ti na pamet, da, npr, samo izadjes i odes kuci. Ne pitas nista nikog, ugasis fon, ne govoris nista nikome. Samo odes kuci.
To i ja razmisljam kako oni mogu (pre svega voditeljke) da svaki dan idu na posao da pricaju lepe bajke o Shizoju i stanju u drzavi. Zar su plate toliko ogromne da im ne smeta? Ili ga mozda podrzavaju ko zna
3000.jpg

Vrh