Šta je novo?

Izbori 2024

Gltd2wyWsAE8VY9.jpg

Ljudi malo zaboravljaju da ovde ne pikaju Vucic vs placena ili retardirana opozicija (svejedno, potejto potato).

Ko ne gleda, počeo je Dnevnik u 11:15. Nema informacija o blokadi. Samo vučić

Иначе мало инфо из прве руке. Седео сам данас са колегом пријатеља, нит смрди, нит мирише, али зато често због посла мора да седи са овима који мнооого смрде. На моје изненађење чак и међу том структуром су убеђени да Шизоје пада сигурно, доста пацова напушта брод, ставили су сва своја јаја у другу котарицу и буквално ће ових дана бити преговори са неким другим структурама. Лично ми се не допада, јер то опет значи амнестирање и без лустрације, али опет цитирам, има оних који немају шта да изгубе, толико су заглибили, али такви ће пре бити у авиону ако критична маса баш полуди...

Иначе колонијалном управнику не одговара никакво насиље и ово је жвака да се људи уплаше и да више остане кући. Тотално се изгубио и не зна више како да се постави, прво би мало да кулира, па би мало да шаље своје Ћације да газе, па би опет дијалог, па је сад стеран у ћошак и опет прети. До сада је знао врло мудро да пусти неке ствари да се издувају и саме упасивизирају и мој лични утисак је да су ствари почеле чак и мало да се смирују, док он није опет долио бензин на ватру. Ето мене лично је вратио у Guns N' Roses мод, марама, раствор соде бикарбоне и полукрти бандажери. Мада се надам и очекујем да ће проћи све гандијевски, али да ће се послати порука и да ће притисак бити још већи!

Usli su unutra, nesto cuvaju, kaze Srbin info da nisu povredili njih, ali izgleda jezivo

Слушао сам га данас 7-8 минута на оном говору на главном одбору СНС. Делује прилично конфузно, лабилно и имао сам осећај да је на ивици да заплаче. Наравно цинизам и безобразлук није изгубио, само је све некако било са мање енергије, апатично. Делује ми да почиње да капира да губи контролу.

Желео би и да умирим цењену @MiraC, да неће бити насиља и сам се том надам, али на жалост не могу да будем сигуран. Плаше ме ове његове најаве и мислим да још увек цени да ли би му се то исплатило. Засигурно ће бити огроман број људи и ту и најмања варница и провокација може изазвати хаос. Ја свакако насиље не желим, али исто тако не желим ни да се ништа не промени.

Слушао сам га данас 7-8 минута на оном говору на главном одбору СНС. Делује прилично конфузно, лабилно и имао сам осећај да је на ивици да заплаче. Наравно цинизам и безобразлук није изгубио, само је све некако било са мање енергије, апатично. Делује ми да почиње да капира да губи контролу.

Желео би и да умирим цењену @MiraC, да неће бити насиља и сам се том надам, али на жалост не могу да будем сигуран. Плаше ме ове његове најаве и мислим да још увек цени да ли би му се то исплатило. Засигурно ће бити огроман број људи и ту и најмања варница и провокација може изазвати хаос. Ја свакако насиље не желим, али исто тако не желим ни да се ништа не промени.

Meni deluje da je večeras na RTS-u otvoreno zapretio nasiljem policije i masovnim hapšenjima ako studenti probaju upad i da mu se u očima videla spremnost da ide do kraja i zapali sve mostove za sobom.

Imamo posla sa opasnim čovekom upitnog mentalnog stanja koji je spreman na sve.

Vrh