Eto, tako lako smo iz ludog optimizma dosli do ludog pesimizma
Zato se to ne radi.
Vrlo je lako i jednostavno, veceras je trebalo samo deliti velicantvene slike i snimke.
Nebitno ko sta misli o kome.
Nije ovde nista na forumu strasno i ja sam mala beba za to koliko dosta ljudi sada besni. I ne, nije poenta reci - ko ih j***.
Mada, ja ne besnim, niti me je nesto ovo uznemirilo, objektivno posmatram situaciju i njen uticaj na nase ljude.
Bice tu mnogo pametnih postova, tvitova... kao suknuce se svima kojima ovo smeta, zaista ce to sve biti lepo poslozeno, vec i ima toga. Samo, sto smo dosli do toga da danas moramo da suknemo jedni drugima? Tu medju nama, ne naprednjacima. Siguran sam da tviteras neki vec ima hiljade lajkova na neki tvit kojim je ,,pametno" poklopio ove sto im smeta Proglas, Blic i N1 ekipa na bini. Samo...cemu to... cela poenta je u jedinstvu.
A ako i nije u jedinstvu, posto ne mozemo svi bas biti ujedinjeni u svemu, osim u borbi protiv zla, onda je poenta u direktnoj demokratiji i plenumima. NS je ocigledno preuzeo na sebe, ako je dogovor takav da u kom je gradu, taj odlucuje, onda ok.
Studentima u NS inace ovo nije prva greska i daleko su vise pod uticajem raznih organizacija. Ona prica iz BG-a je ono sto je ujedinilo ljude i privuklo toliku masu.
I dalje verujem da ce studenti ovo ishendlovati na najbolji nacin.