Šta je novo?

Izbori 2024

Izrael potvrdio da je priznao Kosovo na Vučićev zahtev.https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1856066
Zajedno sa Vučićem moramo srušiti i Sistem čiji je on deo: imigrantizacija, manjinska pozitivna diskriminacija, ukidanje poreza na imovinu u kojoj se živi, veštačke pro-vaksere... i sve vrednosti iz tog Sistema koji njegovi forumaši ovde brane lažno se distancirajući od Vođe njijovog sistema vrednosti.

Sve je tacno sto kazes, ali prosecan Srbin inklinira takvom sistemu.
Prosecnom coveku koji bi da nesto ukrade ili "legalizuje" ne odgovara promena sistema.
Vucic je garant da nece biti promene.
Tu je i 3000 din umesto vazelina.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=849012#p849012:2fhli010 je napisao(la):
Earthmoving » Sre Maj 12, 2021 11:29 am[/url]":2fhli010]Izrael potvrdio da je priznao Kosovo na Vučićev zahtev.https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1856066
Zajedno sa Vučićem moramo srušiti i Sistem čiji je on deo: imigrantizacija, manjinska pozitivna diskriminacija, ukidanje poreza na imovinu u kojoj se živi, veštačke pro-vaksere... i sve vrednosti iz tog Sistema koji njegovi forumaši ovde brane lažno se distancirajući od Vođe njijovog sistema vrednosti.

Evo ja ću sad da ga branim.
Za početak, tako što ću te pitati gde konkretno nađe u citiranoj vesti na B92 da je Vučić tražio od Izrael da prizna Kosovo?

Neka sam bot, najgori na svetu, bla bla... sve je ok, samo mi molim te objasni gde nađe taj detalj.

Evo i teksta vesti, pa proverite sami:

Hitna reakcija Srbije: Izjava ambasadora bezobrazluk, Vučić nije priznao tzv. Kosovo VIDEO

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković reagovao na izjavu izraelskog ambasadora, da je Srbija pratktično, vašingtonskim sporazumom, priznala Kosovo.

Ambasador Izraela Jahen Vilan je tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV Prve potom, upitan zašto je njegova država priznala tzv. Kosovo, rekao i da je Izrael to uradio jer je bio pod protiskom Amerike Te dve rečenice izazvale su odmah reakcije voditelja koji je odštampao sporazum i pokazao ga uživo.

Najpre je u studiju prikazan sporazum koji je potpisan u Vašingtonu, odnosno u Beloj kući i uz prisustvo tadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa, a iz kog se jasno vidi da su Priština i Beograd sa Vašingtonom potpisali različita sporazuma, čiji delovi uopšte nisu isti.

Kontaktiran je i ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković, koji je potvrdio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao potpuno drugačiji papir od onoga koji je dat prištinskoj strani na potpis.

"Izjava ambasadora Izraela je svojevrstan bezobrazluk, i ona apsolutno nije tačna", kategorično je rekao Selaković.

"Jasno se vidi ja je Srbija potpisala sporazum s Vašingtonom, kao i tzv. Kosovo, odvojeno. U delu koji je Vućić potpisao navodi se da je Srbija saglasna da otvori predstavništvo u Jerusalimu do septembra i izmesti svoju ambasadu u Izraelu u taj grad, a u delu koje je potpisao Avdulah Hoti stoji da je Kosovo saglasno da se zahteva međusobno priznanje Srbije i tzv Kosova", objasnio je ministar Selaković ali je i dodao da je Vučić rekao premijeru Izraela Benjaminu Netanijahuu da je uslov da Srbija preseli svoju ambasadu i otvori predstavništvo taj da Izrael povuče priznanje Kosova.

Komentarišući izjavu izraelskog ambasadora iz Jutarnjeg programa da je Izrael praktično priznao tzv. Kosovo pod pritiskom Amerike, Selaković je zatim zaključio da je onda predsednik Srbije uspeo da preživi taj pritisak u Vašingtonu, koji je, kako kaže, bio žestok.

"Vučić je izdržao jezive pitiske, a Izrael nije uspeo da odoli tim pritiscima", rekao je on i dodao: "Građani Srbije treba da budu ponosni što imaju predsednika koji je uspeo da odoli pritiscima u Vašingtonu i da sačuva naš obraz i našu nacionalnu poziciju".

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=849026#p849026:1rcsif8j je napisao(la):
Perkan » Sre Maj 12, 2021 11:23 am[/url]":1rcsif8j]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=849012#p849012:1rcsif8j je napisao(la):
Earthmoving » Sre Maj 12, 2021 11:29 am[/url]":1rcsif8j]Izrael potvrdio da je priznao Kosovo na Vučićev zahtev.https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1856066

Evo ja ću sad da ga branim.
Za početak, tako što ću te pitati gde konkretno nađe u citiranoj vesti na B92 da je Vučić tražio od Izrael da prizna Kosovo?

Neka sam bot, najgori na svetu, bla bla... sve je ok, samo mi molim te objasni gde nađe taj detalj.

Evo i teksta vesti, pa proverite sami:

Hitna reakcija Srbije: Izjava ambasadora bezobrazluk, Vučić nije priznao tzv. Kosovo VIDEO

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković reagovao na izjavu izraelskog ambasadora, da je Srbija pratktično, vašingtonskim sporazumom, priznala Kosovo.

Ambasador Izraela Jahen Vilan je tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV Prve potom, upitan zašto je njegova država priznala tzv. Kosovo, rekao i da je Izrael to uradio jer je bio pod protiskom Amerike Te dve rečenice izazvale su odmah reakcije voditelja koji je odštampao sporazum i pokazao ga uživo.

Najpre je u studiju prikazan sporazum koji je potpisan u Vašingtonu, odnosno u Beloj kući i uz prisustvo tadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa, a iz kog se jasno vidi da su Priština i Beograd sa Vašingtonom potpisali različita sporazuma, čiji delovi uopšte nisu isti.

Kontaktiran je i ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković, koji je potvrdio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao potpuno drugačiji papir od onoga koji je dat prištinskoj strani na potpis.

"Izjava ambasadora Izraela je svojevrstan bezobrazluk, i ona apsolutno nije tačna", kategorično je rekao Selaković.

"Jasno se vidi ja je Srbija potpisala sporazum s Vašingtonom, kao i tzv. Kosovo, odvojeno. U delu koji je Vućić potpisao navodi se da je Srbija saglasna da otvori predstavništvo u Jerusalimu do septembra i izmesti svoju ambasadu u Izraelu u taj grad, a u delu koje je potpisao Avdulah Hoti stoji da je Kosovo saglasno da se zahteva međusobno priznanje Srbije i tzv Kosova", objasnio je ministar Selaković ali je i dodao da je Vučić rekao premijeru Izraela Benjaminu Netanijahuu da je uslov da Srbija preseli svoju ambasadu i otvori predstavništvo taj da Izrael povuče priznanje Kosova.

Komentarišući izjavu izraelskog ambasadora iz Jutarnjeg programa da je Izrael praktično priznao tzv. Kosovo pod pritiskom Amerike, Selaković je zatim zaključio da je onda predsednik Srbije uspeo da preživi taj pritisak u Vašingtonu, koji je, kako kaže, bio žestok.

"Vučić je izdržao jezive pitiske, a Izrael nije uspeo da odoli tim pritiscima", rekao je on i dodao: "Građani Srbije treba da budu ponosni što imaju predsednika koji je uspeo da odoli pritiscima u Vašingtonu i da sačuva naš obraz i našu nacionalnu poziciju".

Dirljivo je sto ga branis. Ali dao namerno si pogresnu vest. Nisi dao izjavu Ambasadora nego Selakovica.
Mislis da smo mi mali majmuni?

Ovo je rekao ambasador:

"Немојте погрешно да ме разумете, то је важна тема, али је друга прича. Одлука Изерла да призна независност Косова је донета под америчким притиском, иначе немојмо заборавити да је то урађено у оквиру споразума Србије и Косова са Америком, а не са нама. Не покушавам да се кријем иза тога, ту одлуку је донео Израел после много година када нисмо признали Косова. То је против наших интереса у Србији", рекао је он.

Niste majmuni nego prosto toliko slepo mrzite da vs boli uvo za činjenice.
Evo najnovije vesti, gde ambasador "pojašnjava":

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1856188

i da citiram ključni paragraf:

"Želim da dam kratak komentar, jer sam jutros bio na jednom TV kanalu i video stvari koje nisam rekao, a postalo je velika vest u Srbiji. Zato želim da pojasnim: upitan sam o sporazumu s Kosovom rekao sam da su potpisani ugovori u Vašingtonu odvojeno između Srbije i SAD, kao i između Kosova i SAD. Nikad nisam rekao, niti verujem, niti imam razloga da kažem da je Srbija potpisala nešto sa Kosovom. Nadam se da je ovo dovoljno jasno. Nikad nisam potcenjivao pitanje Kosova, kao ni Izraela", kazao je on.

Eto kako se isplada glup u borbi sa Vučićem!
Izblamiraš se maksimalno, ljudi to vide, grohotom se nasmeju i onda glasaju za Vučića.
I svaki vaš post, tvit itd je reklama njemu u korist.
I posle se čudite što dobije izbore, pa je kriv Pink, pa izborni zakon, pa medijski mrak...
Neverovatni ste!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=849037#p849037:129nahle je napisao(la):
Perkan » Sre Maj 12, 2021 11:36 am[/url]":129nahle]Niste majmuni nego prosto toliko slepo mrzite da vs boli uvo za činjenice.
Evo najnovije vesti, gde ambasador "pojašnjava":

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1856188

i da citiram ključni paragraf:

"Želim da dam kratak komentar, jer sam jutros bio na jednom TV kanalu i video stvari koje nisam rekao, a postalo je velika vest u Srbiji. Zato želim da pojasnim: upitan sam o sporazumu s Kosovom rekao sam da su potpisani ugovori u Vašingtonu odvojeno između Srbije i SAD, kao i između Kosova i SAD. Nikad nisam rekao, niti verujem, niti imam razloga da kažem da je Srbija potpisala nešto sa Kosovom. Nadam se da je ovo dovoljno jasno. Nikad nisam potcenjivao pitanje Kosova, kao ni Izraela", kazao je on.

Eto kako se isplada glup u borbi sa Vučićem!
Izblamiraš se maksimalno, ljudi to vide, grohotom se nasmeju i onda glasaju za Vučića.
I svaki vaš post, tvit itd je reklama njemu u korist.
I posle se čudite što dobije izbore, pa je kriv Pink, pa izborni zakon, pa medijski mrak...
Neverovatni ste!

Ambasador se ukljucio u laganje. Promenio je plocu pod pritiskom Selakovica. Njega to i nije briga.

Ja nikad nisam rekao da ce Vucic izgubiti vlast. Stavise. Mislim da ce vladati jos decenijama. Narod je Vucic i Vucic je narod.
On je garant da lopovski sitemnece biti promenjen, a to je ono sto vecina u Srbiji i zeli.

Dakle, Vučić je priznao Kosovo, ambasadora jedne ozbiljne države su pritisli domaći dripci da promeni izjavu, narod je isti kao Vučić (ne valja)... šta još? :)
Ćuti bre čoveče, ne vadi se, samo dublje toneš...

Opet reklamiraš Vučka i to za dž!
Majstorski, nema šta! :)

Посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке Братислав Бата Југовић очекује да ће после Александра Шапића и лидер Здраве Србије Милан Стаматовић приступити Српској напредној странци и постати члан Председништва.

U toku je stvaranje jednog sireg naprednjackog fronta.
Jacanje SNS-a odslikava raspolozenje u narodu koji ne zeli da sistem koji je Vucic stvorio bude promenjen.

Perkane, ako lažov nešto kaže, znači da je suprotno od toga. Znači ako lažov Selaković kaže da Vučić nije priznao Kosovo, znači da jeste. Takođe, ako lažov Selaković kaže da izraelski ambasador laže, onda ambasador zapravo govori istinu.
Dakle, ovo je jednostavan slučaj, komplikovaniji bi bio Epimenidov lažovski paradkos kad bi Selaković rekao za sebe da laže. U tom slučaju bi se moglo polemisati da li tada laže da laže ili govori istinu da laže, ali u ovom slučaju kad lažov kaže da govori istinu je to jednostavno.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=849210#p849210:1kvchr7g je napisao(la):
Earthmoving » Sre Maj 12, 2021 11:11 pm[/url]":1kvchr7g]Perkane, ako lažov nešto kaže, znači da je suprotno od toga. Znači ako lažov Selaković kaže da Vučić nije priznao Kosovo, znači da jeste. Takođe, ako lažov Selaković kaže da izraelski ambasador laže, onda ambasador zapravo govori istinu.
Dakle, ovo je jednostavan slučaj, komplikovaniji bi bio Epimenidov lažovski paradkos kad bi Selaković rekao za sebe da laže. U tom slučaju bi se moglo polemisati da li tada laže da laže ili govori istinu da laže, ali u ovom slučaju kad lažov kaže da govori istinu je to jednostavno.

Možda lažu možda ne lažu...
Ovim psihodeličnim postom si Vučku dao bar 5 novih glasova!
Čestitam ti!

Ovde imaju 2 lika koji krsten post nisu ostavili, samo skrecu vodu na Vucicevu vodenicu, tako sto nam ogade svaku alternativu.
I da, narod je st*ka, nista bolje ne zasluzuje, ponavlja u beskonacnoj petlji jedan.
A ovaj drugi mesavina fasiste i srednjovekovnog zilota.
I uspesno unistavaju ovu temu vec duze vreme.

Rade za svoje poslodavce, a plaćamo ih mi jer su svi oni zaposleni po javnim komunalnim preduzećima.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Nekad i ja to pomislim, da rade za sluzbu da bi ogadili svaku alternativu Vucku.

Ocekujem da se uskoro napredjacki blok prosiri "intelektualcima" sa svih strana pol. spektra.

Ocekujem imena kao:
S. Basara
Biljana Srbljanovic
Nebojsa Pajkic
Mirjna Karanovic
Misa Vacic
S. Skoro
Zelenovic, gradonacelnik Sapca itd.

U napredsnjackom buretu, praznom od ideologije ima mesta za sve.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=849291#p849291:3qp9ei0v je napisao(la):
chiko » Čet Maj 13, 2021 11:44 am[/url]":3qp9ei0v]Ovde imaju 2 lika koji krsten post nisu ostavili, samo skrecu vodu na Vucicevu vodenicu, tako sto nam ogade svaku alternativu.
I da, narod je st*ka, nista bolje ne zasluzuje, ponavlja u beskonacnoj petlji jedan.
A ovaj drugi mesavina fasiste i srednjovekovnog zilota.
I uspesno unistavaju ovu temu vec duze vreme.

naravno da ne zasluzuju. Po zgradama ne mogu cestito da se dogovore sijalicu da zamene....

Ne razumem sta onda trazis medju takvim narodom, samo mucis sebe, a i nas, naporan si brate.

Lepo pasos u ruke i napred medju neki finiji narod. Ah da, tebi ne odgovara ni kapitalizam i to je st*ka pohlepna.
Onda jedino resenje je Sibir, 100 km od civilizacije, iskljuci internet i ima da se preporodis.

Na zalost sam rodjen ovde i nasledio stan bas ovde. I govorim najbolje ovaj jezik.
I mislim da je dobro stoci pokazati ogledalo.

Misa Vacic je odavno, tj oduvek uz SNS. Oni mu skupljaju potpise i dodaju glasove gde zatreba. Zahvaljujuci nepismenosti njihovih glasaca madjari su osvojili mandate na jugu Srbije. Nebojsa Pajkic? Pa njegov sin je poslanik SNS.

Мене чуди Зеленовић који је био кратковид, могао се од свих ДС отпадника најлакше пришљамчити СНСу и још би ту далеко догурао. Овако планира селидбу у Словенију.

Zelenovic je jedan od retkih koji ima profil evropskog politicara u najboljem smislu, a poseduje i druge vrline. Bio bi dobar kandidat na predsednickim izborima. Hajde da malo nekog i pohvalim.

Какав црни Европски политичар, обичан празилуковић који је од свог града направио избеглички камп за ДС кадрове након њиховог краха у Београду и Војводини, па су га они хвалили и ковали у звезде :D Ево нпр. Марко педофил Видојковић је пре око десетак година пљувао Шабац као селендру пошто концерт његовог анонимног бенда није окупио довољно публике, а после је примао масну плату на ТВ Шабац за свој трећеразредни шоу, док су остали запослени на тој телевизији били бедно плаћени.

Hrvatska politička scena je ovakva, ili onakva, ali kad vidim rezultat njihovih lokalnih izbora ne mogu da ne primetim koliko su ispred nas.. Pa tamo su grupe građana urnisale dve najjače stranke. Da li će se to ikada ovde desiti? Povrh svega, a što je osnovni red, lokalni izbori su razdvojeni od parlamentarnih i predsedničkih. Tako da se ljudi zaista mogu okrenuti lokalnim problemima i programima za njihovo rešavanje.

U Srbiji se samo otaljavaju lokalni izbori zajedno sa parlamentarnim i predsedničkim, na vrhu stoji ime božanstva AV i samo zaokružuj..I nemoj slučajno da se desi da i u najmanjoj opštini ne pobedi SNS, ti odmah mogu da računaju da će im se na vrat natovariti razni banditi poslati iz centrale najjače stranke, a na ratno stanje između te opštine i vrha državne vlasti neka se naviknu.

Isto i kod Dodika..Kad ga je Stanivuković pobedio u Banja Luci, odmah je hteo da razvlasti gradonačelnika svih ovlašćenja te da promoviše funkciju gradskog menadžera kao glavnu, a po receptu svog gazde Vučića i primera Radojičić-Vesić.. nisam ispratio do kraja da li mu je to i uspelo, smučilo mi se dok sam čitao.

Naša politička scena je potpuna kaljuga. Tu nema šanse za popravljanje u dogledno vreme.

Mentalitet je drugaciji. Mi smo imalu turske, a oni nemacke gazde.
Nasa politika je politika Harema.
Ko zeli da razume Srbiju i srpsku politiku neka gleda turske serije.
Mi se nismo ni za crticu odmakkli od 1830.

Nisu Hrvati ispred nas nego iza nas, njima je što je još gore, većini naroda ispran mozak, dok se kod nas Narod još koprca protiv Države. Oni su dobili pare, resurse da bi prešli na zapadnu stranu, kod nas je trenutno ta bitka u toku, Zapad preko Države Srbije korumpira, kupuje, potplaćuje, daje poslove, pritiska medijski preko nevladinih organizacija... tj nagradjuje one koji predju na tu stranu, a druga strana se iscrpljuje troškovima, rastom poreza, akciza svega i svačega, žele genocidno istrebiti nas, Narod, Opoziciju.

Vrh