Šta je novo?

Izbori 2024

Ne, ne, posle prvog gaženja on je izašao i rekao "šta je vama ljudi, je l vama ušla voda u uši, kakvo je to krivično delo, čovek vozio, išao svojim putem, a ovi mu branili da prođe"..

To je rekao jedan pravnik, najbolji student u istoriji.

Ma znam za to, nego se posle pravila ta atmosfera da su studenti nekakvi zlikovci... Ide se na najniže emocije većinski neobrazovanog naroda koji je jedva sastavio srednju školu. U takvim uslovima lako je okrenuti ih protiv studenata. Kao što je lako siromašnog okrenuti protiv bogatog.

Ma znam za to, nego se posle pravila ta atmosfera da su studenti nekakvi zlikovci... Ide se na najniže emocije većinski neobrazovanog naroda koji je jedva sastavio srednju školu. U takvim uslovima lako je okrenuti ih protiv studenata. Kao što je lako siromašnog okrenuti protiv bogatog.
Tako je Monstrum par sati posle tragedije u Ribnikaru držao konferenciju za medije i pričao koliko zarađuju roditelji ubijene dece, da su to bogataši itd... želeći valjda da kod svojih primitivnih glasača spreči pojavu empatije prema unesrećenima.. samo par sati posle masovnog ubistva..

Teško bolestan čovek.

1000020435.jpg

❤️❤️❤️

Zelim sve najgore svom olosu u Srbiji na celu sa neizlecenim psihopatom i njegovom nepismenom bulumentom

Ej bre, Ana Brnabic u delu pregovora sa prosvetarima pita koja je razlika izmedju sestog i sedmog stepena obrazovanja. Alo bre, premijer, ministar i predsednik skupstine i ne zna to, zamislite ostale

Sta smo mi Bogu zgresili

Za blokade bi bilo dobro kad bi moglo da se napravi nešto što lako može da se nosi i postavi i isto tako lako i demontira.

Ne mora ništa drastično, nije potrebno da se zaustavljaju tenkovi i šta ti ja znam. I ne mora da bude u nizu, ne mora da pokrije celu ulicu. Samo da može da se postavi na nekim "ranjivim" mestima duž pravaca i da onemogući prolazak automobilu odnosno da vozač rizikuje oštećenje ako pokuša preko toga.

I da, padaju i meni na pamet oni prenosivi policijski šiljci što se otvore i prostru. Ali ne znam, voleo bih da se nađe neko malo diskretnije i elegantnije rešenje. Nešto što ne upada toliko u oči a radi posao taman toliko da obeshrabri automobile.

Poslednja izmena:
Novosadski studenti blokirali raskrsnicu kod Futoške: Podrška povređenoj studentkinji u Beogradu

Došlo je i do incidenta, kada je starija žena počela da vređa i gura studente. Pre nego što je pala, udarila je jednu studentkinju, a nije jasno da li ju je neko odgurnuo. Studenti su pokušali da joj pomognu, ali ona nije ustajala, zbog čega je reagovala ekipa Hitne pomoći.

Nakon ovog incidenta nepoznata osoba je bacila topovski udar ili petardu u blizini studenata i pobegla

JIXk9kpTURBXy83NDg4OGQzMjRhNWRlNzA1NTRlOGI2NWY1NzZlN2I2Mi5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

Šta se može uočiti iz ovog teksta:
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici policije u Beogradu u roku od 10 minuta pronašli vozilo koje je udarilo i oborilo žensku osobu staru dvadeset godina, a koje se udaljilo sa lica mesta u pravcu Bogoslovije, kao i da su pet minuta nakon toga, a 15 minuta nakon događaja, pronašli i vozača "forda" i još dve osobe koje su sa njim bile u vozilu, a od kojih je jedna maloletna.
Dakle, naša Murija, kakva god da je, može svakog da nađe očas posla. Problem je što često neće.
Lice koje se sumnjiči da je počinilo ovo krivično delo je i ranije evidentirano kao izvršilac različitih krivičnih dela i osuđivano je sedam puta.
U Srbiji možeš da budeš hodajuća opasnost i bure baruta sa istorijom nasilja i dokazanom sklonošću i opet nikom ništa. Dokle god ne talasaš previše, ili politički ne privlačiš pažnju na sebe, niko te neće dirati.

Ispred pravnog neki izlapeli deda danas je pretio studentima, navodno postavljanjem bombe a ispred suda babuskara u par navrata pokušala da udari pojedine studente.

Vrh