Šta je novo?

Izbori 2024

Znam da će mnogi pogrešno shvatiti, ali mnogo loša gluma Nataše Jeremić. Puna podrška ženi, bez obzira.

Beki":1ch3t6wr je napisao(la):
Znam da će mnogi pogrešno shvatiti, ali mnogo loša gluma Nataše Jeremić. Puna podrška ženi, bez obzira.
Veruj mi to nije gluma.
Znam kako je kod zena koje ne mogu da imaju decu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=441549#p441549:28hyznob je napisao(la):
autoputevi kao hobi » Uto Mar 21, 2017 6:18 pm[/url]":28hyznob]
Beki":28hyznob je napisao(la):
Veruj mi to nije gluma.
Znam kako je kod zena koje ne mogu da imaju decu.

Svakako da je teško ženi, svaki dan živi sa tim, ja samo pričam o onom glumatanju na konferenciji. Postići što veći dramski efekat, spustiti druge, a dići sebe. I naravno, ključna stvar, škakljiva tema pa je teško primetiti očigledno, a da ne budeš pogrešno shvaćen. Politika i političari. Bljak.

A onda se jave mali Alek i Nebojša iz Beograda i još više mi se prisere.

I onda kao, šta ćeš za Belog, on je neozbiljan, bla bla.

I reći ću, sere mi se više od te političke korektnosti, koga bre boli uvo da l' si popila čašu vina? Ovde niko ne pije, ne puši, sve sveci je*******o te. Optužili su te da diluješ, a ne da se drogiraš i piješ. Kakva Vučićevska demagogija. Recimo, kod Arkana i njegovih Tigrova su bili zabranjeni alkohol, droga... Pa šta su sve radili?

,,Da li postoji uticaj droge na plodnost kod žena i muškaraca?
Dok nedopuštene droge i alkohol mogu da ozbiljno utiču na zdravlje trudnoće, manja je verovatnoća da će uticati na ženinu plodnost. Međutim, istraživanja su pokazala da droga i alkohol mogu da utiču na mušku plodnost. ''

Hahahahah Natasa Jeremic, koji blam. Lazna suza suzu stize. Podatak o neplodnosti je degutantan i suvisan.

Bas su svi odvratni, dodje mi da ne izadjem.

S obzirom da nasu politiku oblikuju jace velike sile, vazno je da sad izaberemo nekoga ko ce prepoznati duh vremena. A duh vremena je da imamo suprotstavljena dva sistema : 1. Slabeci neoliberalni, slobodan protok ljudi, robe, kapitala (Rotsildi, Soros, Klintonovi, mainstream mediji, Holywood, Merkel, Oland...) I 2. Jacajuci nacionalni, protekcionisticki (Putin, Brexit, Tramp, Orban...). Po meni Srbija treba da ide ka 2. iako deluje da ce Evropa jos neko vreme tavoriti u 1. Buduci predsednik treba da prepozna trend I da ga iskoristi najbolje za Srbiju. Jos jedan vazan razlog sto mislim da se 1. zavrsava je jer ove godine izlazi elektricni auto Tesla, model 3 sa pristupacnom cenom Zapadu od 35.000$ I autonomijom 350-400km. Ako je tako onda se sledecih godina blizi kraj ere nafte, a to znaci kraj petro-dolara, a to znaci promena cele svetske politike I ekonomije jer vam vise ne treba otvorena ekonomija kako bi se doslo do dolara za kupovinu nafte.

Koje veze ima 'Tesla' sa promenom svetske politike i ekonomije?
:D

Najavio Gadafi da trguje u 'zlatnom dinaru', a Sadam hteo u Evrima, pa znaš kako su oba prošla.

Sto se tesla motorsa tiče...
Koliko godina ce proci dok bude 50miliona prodatih elektroautomobila ?
E tada mozemo da pricamo o 'nekom uticaju' koji ce i dalje biti jako mali...

A bas me zanima kako ces da izbacis naftu potrebnu za petrohemiju i dalje produkte, od obicnog asfalt i energenata, pa do raznih visoko tehnoloskih plasticnih materijala i svega ostalog :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=441555#p441555:3genxqn5 je napisao(la):
Beki » 21 Mar 2017 06:46 pm[/url]":3genxqn5]koga bre boli uvo da l' si popila čašu vina? Ovde niko ne pije, ne puši, sve sveci je*******o te. Optužili su te da diluješ, a ne da se drogiraš i piješ. Kakva Vučićevska demagogija. Recimo, kod Arkana i njegovih Tigrova su bili zabranjeni alkohol, droga... Pa šta su sve radili?

,,Da li postoji uticaj droge na plodnost kod žena i muškaraca?
Dok nedopuštene droge i alkohol mogu da ozbiljno utiču na zdravlje trudnoće, manja je verovatnoća da će uticati na ženinu plodnost. Međutim, istraživanja su pokazala da droga i alkohol mogu da utiču na mušku plodnost. ''

Ovo je još jadnije od izjave onog nesrećnika jovanova (namerno malim slovom)

Bas tako!
Uzdzavao sam se komentara, ali ne mogu!
Zaista je sramno sta smo postali!
Zenu predsednickog kandidata, osobu koja nije politicar je jedan gradjanin optizio da je 'sef podzemlja' i da kontrolise sve kriminalne grupe.
U medjuvremenu se premijer i predsednik SNS-a 'izvinjava'.
Namerno pod navodnicima, jer u nastavku recenice odmah vrsi zamenu teza i spominje svoju porodicu i brata Andreja.
Na strani to sto Natasi Jeremic niko nije 'ukrao LK' i registrovao 'neka preduzeca' i sto ona nije ucestvovala u u najmanju ruku nerazresenom sukobu 2 bezbedonosne sluzbe ove zemlje!!!
Ali sad vi meni recite, jel se izvinuo i povukao izjavu doticni sljam koji je izjavio takvu glupost?!

I na sve to, ministar policije na pitanje novinara, dal ce policija pozvati doticnog da da iskaz policiji o saznanjima na osnovu kojih je dao izjavu u javnosti, on odgovori kako nema potrebe 'sve je jasno' izvinuo se Vucic, uz opet opasku, a kad Jeremic i Jankovic... (?)

I od svega toga vama (sudeci po komentarima) je najupecatljivije i najvaznije dal su njene suze bile prave ili vestacke ??????????!

Pa sjajno...

Da laki, bitno je. Bitno je videti na sta su ljudi sve spremni da bi se docepali funkcije. Naravno da je izjava da je ona sef narko klana retardirana, i bas zbog toga je logicna reakcija da se odvali od smeha a ne da place.
Inace ne podnosim zene koje cmizdre a hoce funkciju. Zbog ovakvih pojava zene smatraju nestabilnim debilima.

Nista se ne razlikuje od Vucicevih monodrama, sa dramskim pauzama i kuknjavom o njegovoj familiji.

Nije se ni izvinio... njegovo "izvinjenje" između redova: izvinite što smo bili budale, pa nismo prvo podmetnuli drogu.

Nije najupečatljivije. Najupečatljivije je vredjanje žene. Potom Vučićeva današnja izjava. Onda doktorova izjava. Onda tek lažne suze. Ja sam izneo svoje mišljenje o konkretnom dogadjaju. O ovima je već dovoljno rečeno. Mene je ona uvredila svojom konferencijom koja je bila u službi dizanja rejtinga svom dragom i imam pravo da komentarišem. Kler Andervud bi bila ponosna. Al' kod nas mora uvek, a je l', a šta pljuješ njih je l' su ti ovi drugi bolji? Il' si patka il' si bot, il' si četnik il' partizan... Nema sredine. Ili si nama ili si protiv nas.

Ova godina je revolucionarna jer dobijamo elelektricna kola po dostupnoj ceni sa autonomijom kretanja slicnoj onima na naftu. Americka petrodolarska sema se time zavrsava (simbolicno, u ovoj godini je pre neki dan umro najveci naftas Rokfeler). Arapski izvoznici nafte gube prihode od nafte (mozda se preorjentisu na proizvodnju solarne energije). Nemacka I druga autoindustrija se temeljno menjaju jer ce skoro svaka zemlja moci da pravi sama svoje automobile (nema teskih komponenata poput transmisije, cilindricnih motora...). Pre godinu dana kad sam bio u Kini svi voze elektricne motocikle, vozio sam se prvi put elektricnim I to vecim taksijem... Mozda ko bude kupovao auto za 5 godina I u Srbiji se odluci na elektricni. Ovo sve itekako ima veze sa buducom politikom.

giphy.gif

:D malopre mi stiglo... a ja isto uradio kad sam izašao iz prodavnice pre sat vremena

11030":23w7xakn je napisao(la):
Da laki, bitno je. Bitno je videti na sta su ljudi sve spremni da bi se docepali funkcije. Naravno da je izjava da je ona sef narko klana retardirana, i bas zbog toga je logicna reakcija da se odvali od smeha a ne da place.
Inace ne podnosim zene koje cmizdre a hoce funkciju. Zbog ovakvih pojava zene smatraju nestabilnim debilima.

Nista se ne razlikuje od Vucicevih monodrama, sa dramskim pauzama i kuknjavom o njegovoj familiji.

A za koju funkciju se kandidovala Nataša Jeremić?

I ja vise volim stabilnije osobe, ali prihvatam da nisu svi isti.

Ona moze da se ponasa kako hoce, sve dok ne krsi neki od zakona ove zemlje.
Oni drugi, imaju mnogo vecu odgovornost.

I da pojasnim. Iako mi je Jeremic prvobitno bio favorit, nacin i sadrzaj njegovih obracanja me odbija, tako da ovo ne shvatite kao propagiranje i navijanje.

Ali bahatost...
Maturanti najgorih skola iz 90-ih.
I tada je bila praksa etiketiranja neistomisljenika, prozivanja bracnih partnera, dece...

:lool:

najbolji su mi baš ti sto su u detinstvu po greb-greb tati odrasli na medu a kasnije u ameriku na ptičijem mleku
pa ce sada ovde , da se bori za moju gorku koricu hleba
baš ga zabole i za mene i za moj leba , nego hoce ko i tata da grebe sa tudjih ledja :twisted:

Znaci sad je i Jeremic kriv za tvoje lose ekonomsko stanje?
Oca niko ne moze da bira.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=441596#p441596:2i3az9jh je napisao(la):
relja » 21 Mar 2017, 21:38[/url]":2i3az9jh]
giphy.gif

:D malopre mi stiglo... a ja isto uradio kad sam izašao iz prodavnice pre sat vremena

Ja sam juče cepkao po Zemunu i dođem kući i vidim ljudi uhapšeni, rek'o dobro sam prošao. Neverovatno mi je da je u vesti da su uhapšeni pisalo da su oštećivali imovinu sns-a. Da li je stvarno plakat njihova imovina?

To "imovina SNS-a" je jos jedan dokaz do sada nevidjenog bezobrazluka i bahatosti.

Ma kakva imovina... Lupaju bzvz, i nisu hteli plakate da useru vec bilbord da isprskaju sto je vec nesto drugo. A sto se tice plakata prosle godine su zagorcali zivot SNSu, nadam se da ce i ove godine uspeli. Ovi zilepe, ovi po picoustom sprel ili cepaj.

A 11030, stvarno si jadan. Voleo bih da tvoju porodicu razvlace po informeru, telepromteru i ostalim fekalijama.

Jadan si sam ako ti je to argument i ako su ti takve zelje. Ja nigde nisam napisala da je ta zena to zasluzila, naprotiv, svi ovde znamo kakav je AV i kakvim se metodama sluzi. Ali ko se uvuce u tu pricu, politicku, takav tretman moze da ocekuje. Kao i ja sto sam uopste i usla na ovu temu, gde je atmosfera ista kao i kod gore navedenih pa me takvi fini kao ti caste.

Svoju porodicu i sebe razvalci po govnima pajsercino! Mene se okani.

De de ajde malo tolerancije ;)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=441606#p441606:14x61lke je napisao(la):
Kokos » 21 Mar 2017 10:27 pm[/url]":14x61lke]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=441596#p441596:14x61lke je napisao(la):
relja » 21 Mar 2017, 21:38[/url]":14x61lke]
giphy.gif

Ja sam juče cepkao po Zemunu i dođem kući i vidim ljudi uhapšeni, rek'o dobro sam prošao. Neverovatno mi je da je u vesti da su uhapšeni pisalo da su oštećivali imovinu sns-a. Da li je stvarno plakat njihova imovina?

Svašta. A lepljenje plakata po stubovima javne rasvete, semaforima, mobilijaru i sl. nije protivno odlukama o komunalnom redu i oglašavanju?

Vrh