[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=441549#p441549:28hyznob je napisao(la):
autoputevi kao hobi » Uto Mar 21, 2017 6:18 pm[/url]":28hyznob]
Beki":28hyznob je napisao(la):
Znam da će mnogi pogrešno shvatiti, ali mnogo loša gluma Nataše Jeremić. Puna podrška ženi, bez obzira.
Veruj mi to nije gluma.
Znam kako je kod zena koje ne mogu da imaju decu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svakako da je teško ženi, svaki dan živi sa tim, ja samo pričam o onom glumatanju na konferenciji. Postići što veći dramski efekat, spustiti druge, a dići sebe. I naravno, ključna stvar, škakljiva tema pa je teško primetiti očigledno, a da ne budeš pogrešno shvaćen. Politika i političari. Bljak.
A onda se jave mali Alek i Nebojša iz Beograda i još više mi se prisere.
I onda kao, šta ćeš za Belog, on je neozbiljan, bla bla.
I reći ću, sere mi se više od te političke korektnosti, koga bre boli uvo da l' si popila čašu vina? Ovde niko ne pije, ne puši, sve sveci je*******o te. Optužili su te da diluješ, a ne da se drogiraš i piješ. Kakva Vučićevska demagogija. Recimo, kod Arkana i njegovih Tigrova su bili zabranjeni alkohol, droga... Pa šta su sve radili?
,,Da li postoji uticaj droge na plodnost kod žena i muškaraca?
Dok nedopuštene droge i alkohol mogu da ozbiljno utiču na zdravlje trudnoće, manja je verovatnoća da će uticati na ženinu plodnost. Međutim, istraživanja su pokazala da droga i alkohol mogu da utiču na mušku plodnost. ''