Šta je novo?

Izbori 2024

Mi popisali naše na Zvezdari, baš ćemo da vidimo da li će u Novi Sad ili Niš. Sve u svemu pratimo i to poimence. ;)

Nema on bas milione ljudi na raspolaganju da steluje. Ako se dovoljno radi i jaca u unutrasnjosti onda ne moze bas tako lako ni da povlaci glasove odatle. Takodje, kad se oseti da je zreo trenutak, treba insistirati na opstim izborima.
kakva parada opstih mesta. On je bespomocan... gotov je takoreci

Kada ih uhvatimo šaljemo ih u Nemačku vašim AFD ortacima.

Kakav je ovo odgovor?

Pitanje je jednostavno. Sam kažeš da vam trebaju resursi. Te resurse koristite da ispratite gde se građani prijavljuju/odjavljuju po Srbiji.

Kad utvrdite da se 10k ljudi odjavilo iz Beograda i prijavilo u Novi Sad mesec dana pred izbore šta je vaš plan?
Da napišete tvit?
Ili je plan stvarno da deportujete ljude?

Bas sam sada krenuo do Opstinskog odbora SNS, da trazim od njih ovo sto ste predlozili.

Ali setio sam se da mi nece dati sve to tek tako. Niste mi jos objasnili kako sam pomogao SNS-u. A oni ce me pitati...
To su dobri ljudi, ali moram da ih ubedim da sam im pomogao.

Salu na stranu. Deo moje motivacije u zadnje vreme je osevaj da sam ispravno predvideo politicke dogadjaje od unistenja protesta do sada. Recimo dok su trajali protesti svi su pisali "gotov je". I kada sam napisao da je sve samo ne gotov, isto su.me optuzivali da mracim i da sam na strani SNS.
Pa su onda rekli da samo treba da izadjemo na izbore... Pa smo izasli. Ja sam upozoravao da to nece ici na izborima.

itd itd

Niste mi jos objasnili kako sam pomogao SNS-u.
- Ubijanjem teme i konstruktivnih rasprava
- Konstantnim sirenjem defetizna
- Predlaganjem i spamovanjem pogubnih strategija
- Pljuvanjem po opoziciji i pre i posle izbora
- Agitovanjem i glasanjem za stranke za koje se znalo da ne prelaze cenzus i da su bacen glas
- Vredjanjem i omalovazavanjem prakticno svake podgrupe stanovnistva koja postoji u zemlji
- Sirenjem teorija zavere

Vucic licno da ti je delio zadatke ne bi ih ovako temeljno osmislio. Jos da ironija bude veca ti optuzujes druge ovde po temi da su njegovi botovi.

Šoroševa pesnica će vas daleko dogurati. Opozicija je nesposobna i neorganizovana. Za vas si ljudi glasali jer ne vole Vučića, a ne zato što su oduševljeni vama.

Dok se ne srede birački spiskovi, nije ni trebalo da izlazimo na izbore. Ubeđivali ste nas kako ćete paziti na svaki glas, kako ćete sprečiti krađu. Jel ste uspeli? Sada se želite na nešto što je trebalo rešiti pre izbora. Nije ovo za vas, rođaci.

Ne znam ko se više loži na ove stvari oko izbora? To je završena stvar, Vučić će vladati još najmanje 4 godine. Što pre to shvatite, bolje za sve.

- Ubijanjem teme i konstruktivnih rasprava
- Konstantnim sirenjem defetizna
- Predlaganjem i spamovanjem pogubnih strategija
- Pljuvanjem po opoziciji i pre i posle izbora
- Agitovanjem i glasanjem za stranke za koje se znalo da ne prelaze cenzus i da su bacen glas
- Vredjanjem i omalovazavanjem prakticno svake podgrupe stanovnistva koja postoji u zemlji
- Sirenjem teorija zavere

Vucic licno da ti je delio zadatke ne bi ih ovako temeljno osmislio. Jos da ironija bude veca ti optuzujes druge ovde po temi da su njegovi botovi.

Hvala. Ponecu ovu listu u lokalni odbor SNS.
Kazacu im da sam delovanjem prema gornjim tezama, u domenu Beobuild foruma uspeo da razbijem opoziciju na svim nivoima. Djilas, Dobrica, Bilja i ekipa se tresu od uzasa.
Ocekujem da mi sada daju mesto u nekom boljem upravnom odboru, gde kaplje velika lova.

Cekam da neki zagovornik nato saveza osudi nocasnju agresiju na suverenu zemlju ali nista. Putujuci cirkus kome stremimo je napao jos jednu zemlju pod opaskom mira i svi klimaju glavom, nema spremljenih sankcija, izolacija i slicnog kao sto je docekalo rusiju prvog dana. Ajde zabole nas za neke tamo hute (nisu francuzi da placemo za njima), ali sto nam partneri sa zapada prodase rakete onima koji ubijaju nasu decu niko da bekne. Danas javelni, a sutra ce to biti rakete 300 plus km, pa ce beogradsku mahalu da drze sipci na nisanu. Za bolje i nismo, hvala ti hile prijatelju sprskoga naroda, sto nam svakog dana pokazujes kolika smo govna u sustini
Ekonomija nam ovisi o njima. To će biti odgovor svakog zagovornika NATO-a. Ne znam kako pare koje dobijamo trgovinom sa nasilnicima mogu da budu dobre. Kao i čovek koji se petlja sa mafijom i kriminalcima ima probleme i može da ostane bez firme, tako i država koja ekonomiju temelji na fabrikama agresorskih, lopovskih i prevarantskih država konstantno ima probleme i prividno dovodi u pitanje egzistenciju. Što pre prekinemo sve evropske integracije biće nam bolje.

Kazacu im da sam delovanjem prema gornjim tezama, u domenu Beobuild foruma uspeo da razbijem opoziciju na svim nivoima. Djilas, Dobrica, Bilja i ekipa se tresu od uzasa.
Ocekujem da mi sada daju mesto u nekom boljem upravnom odboru, gde kaplje velika lova.
Da se razumemo, ja ne mislim da si njihov. Ja mislim da nas ili trolujes iz zabave, ili da jednostavno nisi bas citav, dal neki autizam dal neka klinicka depresija, ne znam sta je u pitanju.

Kada ih uhvatimo šaljemo ih u Nemačku vašim AFD ortacima.

Moraju se očuvati Srbi na svojim vekovnim ognjištima u Nemačkoj.

Ekonomija nam ovisi o njima. To će biti odgovor svakog zagovornika NATO-a. Ne znam kako pare koje dobijamo trgovinom sa nasilnicima mogu da budu dobre. Kao i čovek koji se petlja sa mafijom i kriminalcima ima probleme i može da ostane bez firme, tako i država koja ekonomiju temelji na fabrikama agresorskih, lopovskih i prevarantskih država konstantno ima probleme i prividno dovodi u pitanje egzistenciju. Što pre prekinemo sve evropske integracije biće nam bolje.
I Srbija je iz necije perspektive agresorska, lopovska i prevarantska drzava. Tom logikom, ne postoji drzava cije su pare ‘dobre’. Potpuna nebuloza od stava.

Da bizarnost bude jos veća, sa ovim navaljivanjem da opozicija treba da izvrši harakiri i bojkotuje sve (kao sto je bilo onomad 2020 pa se pokazalo kao fijasko) odnosno da vrati mandate, osim sns-u ideš na ruku i tom Ðilasu

Ne znam kako tebi koniljo uopšte prave problem birački spiskovi, vi ne možete ni ovaj cipiripi cenzus da dobacite
Koji mi? Glasao sam za SPN jer ne volim Vučića. Ne razumete da za vas nisu glasali samo EU fanatici već i ljudi sa uravnoteženim stavovima. Bolje se skoncentrišite na Đilasa i to što je očigledno Vučićev čovek. Ako uđete u parlament, završili ste karijeru.

Kažete, potrebno je ući jer nećemo moći da se finansiramo? Šta to mene briga? Imate Đilasa, neka se žrtvuje i izdvoji 300.000 evra. Neće? Ok onda, možete odmah prestati da se bavite politikom. Ako političari nisu spremni na žrtvu, onda se ljudi bezveze biju po ulicama sa policijom. Jedini kojima odgovara SPN u parlamentu su Vučić i zapadne zemlje.

Koji mi? Glasao sam za SPN jer ne volim Vučića. Ne razumete da za vas nisu glasali samo EU fanatici već i ljudi sa uravnoteženim stavovima. Bolje se skoncentrišite na Đilasa i to što je očigledno Vučićev čovek. Ako uđete u parlament, završili ste karijeru.

Kažete, potrebno je ući jer nećemo moći da se finansiramo? Šta to mene briga? Imate Đilasa, neka se žrtvuje i izdvoji 300.000 evra. Neće? Ok onda, možete odmah prestati da se bavite politikom. Ako političari nisu spremni na žrtvu, onda se ljudi bezveze biju po ulicama sa policijom. Jedini kojima odgovara SPN u parlamentu su Vučić i zapadne zemlje.
Taj Djilas koji finansira opoziciju vec 8 godina a kojem stalno porucuju da se skloni i da nista ne treba da se pita?

Ti mislis da 300.000 evra pravi razliku i omogucava stvaranje organizacije koja ce da srusi SNS?

Desnica jaca, a polupismeni retardirani id*** od klikbejt novinara dogrevaju ulje na vratu iznosenjem netacnih informacija.

I tako, desnica jos jaca.

Vrh