Znači Belorusija nije normalna zemlja?
LOL
Pa naravno da nije, mislim da li živimo na istoj planeti?
Znači Belorusija nije normalna zemlja?
Svaki post ti se svodi na to da bi opozicija trebalo da vrati mandate. Pa jel smo imali bojkot, i sta se desilo? I cak i da vrate, sta sprecava vlast da pravi satelit stranke i glumi demokratiju? TI kao da ne znas u kojoj zemlji zivis.Parlamentarna demokratija ima svoja pravila.
Ako se ne postuju pravila nema demokratije.
Opozicija treba da se samoukine da Srbija i formalno postane diktatura sto Hulji oduzima legitimitet.
EU i USA zahtevaju da u ovom trenutku Hulja ima legitimitet.
Inace, ni gospodji Merkel nije smetao smrad leseva iz Belivukove kasapnice kad se sastajala sa Belivukovim sefom.
Imbecilna je pomisao da ce gradjanska opcija ikada da pobedi SNS na nivou republike. Pa izvan kruga dvojke ljudi vas mrze
Ali gradjanska opcija i nije tu zbog pobede. Njihova uloga je da ozvanice nas ukupni poraz.
Kako su samo sramno izdali one jadnike koji su uhapseni tokom poslednjih protesta.
Kako uopste imaju obzira da se pojavljuju u javnosti posle svega?
Slozio bih se se @Delija da smo mi u mentalno zamucenom prostoru.
Osnovne postavke razmisljanja kod vecine populacije se raspadaju.
Gradjanski sljam, po definiciji bi trebalo da bude zainteresovan za vladavinu prava, ali taj slljam u liku one odvratne zene kalkulise neke gluposti i izgovara ideoloske floskule.
Ko ce da vam veruje?
Ukinite se.
Zrtvujte se za zajednicu! Nije li to sustina levog aktivizma?.
Gubite samo novac. Mozete da se zaposlite kao ostali ljudi i da zaradite novac.
Nekada su levicari ginuli.
Ne treba nam stranacki sistem kao pokrice za diktaturu.
Sta mogu da ucine ljudi koa ovaj desno, brendirani mladi intelektualaac?
Još nisam čuo da čitav kontinent mora biti u jednom savezu.
Da, živimo na istoj planeti, onoj na kojoj se nalaze i Belorusija koja čuva vlastitu privredu, strateške interese i kulturu i Srbija koja je postala jedna neorganizovana fabrika za motanje kablova.LOL
To je protivno evropskim vrednostima o suverenosti, pravima na samostalne odluke... Gaze svoju reč, razlog više da ih izbegavamo.Ne bi bilo obavezno, da skoro ceo kontinent već nije u tom savezu.
Pa mi smo mnogo toga strateskog vec prodali, nemamo sta vise da cuvamo. Sad je situacija "spasvaj sta moze da se spasi"Da, živimo na istoj planeti, onoj na kojoj se nalaze i Belorusija koja čuva vlastitu privredu, strateške interese i kulturu i Srbija koja je postala jedna neorganizovana fabrika za motanje kablova.
Moze da prica svako od politicara sta hoce. Cinjenica jeste da niko od njih ne moze nista da uradi po pitanju Kosova, a takodje niko nema ni hrabrosti da kaze da je "car go".
A koja Rusija nam priznaje institucije i celovitost? Ista ona Rusija koja nam je glasala da nam uvedu sankcije 1992?
Ulaskom u EU se ne spašavaju strateški interesi, šta više, uslovi EU su da se odreknemo svih naših interesa, počevši od Kosova i Metohije donspoljne politike.Pa mi smo mnogo toga strateskog vec prodali, nemamo sta vise da cuvamo. Sad je situacija "spasvaj sta moze da se spasi"
Mi smo ih se vec odrekli bez ulaskaUlaskom u EU se ne spašavaju strateški interesi, šta više, uslovi EU su da se odreknemo svih naših interesa, počevši od Kosova i Metohije donspoljne politike.
Ипак за класу гори и сулудији јер нам Русија барем признаје наше институције и територијалну целовитост.
Rusija devedesetih... To se više neće ponoviti. Hrvati paradirali bez lansera raketa....i isporučila Hrvatskoj S300 u tom periodu, a Hrvati paradirali sa njime u Zagrebu. Nas posle ložili decenijama oko toga S300 i S400. Sada, koliko vidim, bolje i da ga ne kupujemo pošto malo-malo pa im unište poneki u Ukrajini.
Izdaja još nije konačna, treba predati još zemlje, omogućiti separatistima da vršljaju i u centralnoj Srbiji, ukinuti tradiciju, narodne običaje i kulturu.Mi smo ih se vec odrekli bez ulaska
Rusija nam istorijski jeste nanela mnogo manje zla nego Zapad.
Politički su nam potvrdili da podržavaju Srbiju. To što je narod u Srbiji zauzet kladionicama, Marakanom i JNA, splavovima i ide gas vrednostima nije problem Rusije.Rusija nam priznaje institucije, jer nema šta ekonomski ni politički da ponudi Srbiji, pa ih baš briga za naše instucije. Sa druge strane, ako ulaziš sa nekim u fiskalnu i tržišnu uniju sa nekim naravno da institucije moraju da budu kompatibilne.
Oženiš se, pa moraš malo da se promeniš - nisi više momak.
Rusija devedesetih... To se više neće ponoviti. Hrvati paradirali bez lansera raketa.
Rusija nas podrzava jer im treba neko kog ce da biju umesto njih.Politički su nam potvrdili da podržavaju Srbiju. To što je narod u Srbiji zauzet kladionicama, Marakanom i JNA, splavovima i ide gas vrednostima nije problem Rusije.
Politički su nam potvrdili da podržavaju Srbiju. To što je narod u Srbiji zauzet kladionicama, Marakanom i JNA, splavovima i ide gas vrednostima nije problem Rusije.
Strateski interesi su im dakle da budu koridor za ruski napad na Ukrajinu, a 'sacuvana vlastita privreda' proizvodi 50% manje vrednosti po glavi stanovnika i od nase 'neorganizovane fabrike za motanje kablova', o titanima poput susedne Poljske ili baltickih zemalja da ne pricam.Da, živimo na istoj planeti, onoj na kojoj se nalaze i Belorusija koja čuva vlastitu privredu, strateške interese i kulturu i Srbija koja je postala jedna neorganizovana fabrika za motanje kablova.
Desilo se to da je smanjio cenzus jos za te izbore i da je za manje od dve godine morao da raspise nove izbore posto nije imao nikakav legitimitet. A za sve ono sto mu se trazi na spoljasnjem planu on mora da ima sto veci legitimitet da se to ne bi moglo osporavati.Svaki post ti se svodi na to da bi opozicija trebalo da vrati mandate. Pa jel smo imali bojkot, i sta se desilo? I cak i da vrate, sta sprecava vlast da pravi satelit stranke i glumi demokratiju? TI kao da ne znas u kojoj zemlji zivis.
Буквално имамо цењеног форумаша који живи тамо и који нам је пренео колко су нормалније друштво и државни апарат и ефикаснији од нас.LOL
Боркови "преговори" које су скупштина а богами и војска по уставу били дужни да сасеку у корену.kako od 2011. ?
Da, bila je ta priča da je to S300 od kartona, ali što mi nismo dobili makar i taj od kartona, a ne hrvati. Ili makar taj bez lansera da malo zaplašimo Amerikance, pa da nas ne bombarduju... Da smo 1999. imali S300 ili S400 - pitanje je da li bi nas amerika napala. Dakle, te 1999. se nešto nisu pretrgli da nam pomognu, ali vidim da ni danas sebi ne mogu mnogo da pomognu. Taktička povlačenja, crvene linije... Kao i 90-ih.
Za Rusiju je 1999. i bombardovanje Srbije strateški bila super priča, jer su se posle namnožili takvi mišljenja kao tvog da je naše mesto uz Rusiju, Belorusiju, Iran i Severu Koreju. Nas ne moraju da napadnu da ne uđemo u NATO, to su rešili bombardovanjem.
Dobro zašto bi se ponavljali izbori ako im je to ideja? Da ludi Nestor dobije koji mandat više?I ne bih se cudio da se to desi nakon ponovljenih BG izbora.
Pa ne vidim kako bi bilo moguce da se opravda takva koalicija sada ali ako bi bili jos jedni izbori na kojem su slicni rezultati i jos opadnu malkice snp bar u odnosu na mi ond aje vec moguce.Joj evo ga opet da je najjača opoziciona stranka zapravo lažna opozicija. Svakih par meseci, evo već tucu godina neko dođe sa istim genijalnim zaključkom, a pošto se to nije desilo već deceniju čitavu, niko da dođe da kaže ljudi izvinite pričao sam gluposti.
Dobro zašto bi se ponavljali izbori ako im je to ideja? Da ludi Nestor dobije koji mandat više?
Neverovatno, šta god da se desi neki ljudi izvuku zaključak da je Đilas pokro pare. Radojičić napravio sranja u Banjskoj? Zaključak: Đilas sa Hilom dogovorio da ćute da ne talasaju da pomognu AV da proda kosovo.