T
temp852
Guest
Obrazovanje je jedan od stubova društva, ako se to uništi onda taj narod nema neku svetlu budućnost. Godinama nastavnici imaju sve manja a deca sve veća prava (what could go wrong), da se ovo dešava isključivo u Srbiji onda ima smisla da je samo do Vučića a u realnosti se dešava na celom Balkanu. Kakva je situacija u ostatku sveta ja ne znam ali ne može biti nikako slučajno. Makar će Evropa uvek imati jeftinu radnu snagu, ne moraju da brinu.Ne znam kako bi sistematsko uništavanje obrazovanja bilo posledica uticaja nekog okupatora. Ilegalan ulazak migranata takođe.
Ja bih samo jednom da se ponovim, jer neko to očigledno ne shvata. Našu državu uništava i razara jedino i isključivo Vučić. Kao što je večeras priznao kosovske tablice, tako i svim svojim potezima do sada, političkim i nepolitičkim. I on je jednostavno kriminalac, ne znam šta tu uopšte nije jasno. On je taj koji je kriminalizovao Srbijom, a ne neki imaginarni okupator.
Što se tiče migranata već sam pisao o tome. Nije samo do nas već i do cele EU koja ne sme ništa da uradi da zaštiti granice (oni su isto okupirani od USA), čak i u USA dolaze ilegalno migranti, sve po planu i nikako slučajno. Da li je cilj civilni rat protiv belaca ili nešto drugo to još uvek ne znamo, pominju se neke teorije The Great Replacement i Kalergi Plan. Videćemo šta nas čeka ali sigurno nije dobro. Za sada migrantima je Srbija samo tranzitna država.
Tačno je da Vučić sve to radi ali da li si se zapitao šta bi bilo da odbije da bude poslušan? Ovo isto važi i za sve EU političare.