[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=754625#p754625:o9qkwwfo je napisao(la):
Earthmoving » Uto Jul 07, 2020 1:17 pm[/url]":o9qkwwfo]Jer ja ne vidim razlog da ijednom vise u zivotu izadjem da glasam za ovakakv sistem, za sistem gde ja njima moram da placam a ne oni meni. Gde cu ja za skvaku stvar da im placam PDV 20%, akcize na gorivo, porez na imovinu u kojoj zivim, Infostan 15.000 za 80tak kvadrata... Pa ko je lud da mu neko otima i da jos pride glasa za to? Jedino mogu da razumem da glasaju oni koji imaju suprotno, isplate od drzave poput penzionera, migranta, Roma, zaposlenih u drzavnim firmama (skolstvo, policija, vojska, ydravstvo, administracija, farmaceuti i sl licencirani monopolisti...). Njima odgovara sistem da se uzima od drugih i daje njima. A ostatak drustva pokusava da ih se resi kao kancera, da izbegne, smanji uplate iz koji se ta bolest i metastaza hrane. To je tolko metastaziralo da sad ima 1-2 miliona ljudi koji su narkomani od tog sistema, za koje se ne zna od cega bi ziveli da se drzava urusi. Dug raste, natalitet pada usled tereta opterecenja, sistem propada... ali lazna ekonomija nece moci beskonacno da izdrzi.