chiko » Fri Jul 03, 2020 1:38 pm[/url]":231ga6ew]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=753637#p753637:231ga6ew je napisao(la):
Piccolo » Pet Jul 03, 2020 1:22 am[/url]":231ga6ew]
Po vama su svi neki špijuni, agenti AV, ne znam kojim radnjama je Radulović to pokazao, pa on se bori protiv ove vlasti otvoreno već godinama i to činjenicama, ne znam o kakvim lažnim podacima pričaš? Ovako kako si ti napisao svakog čoveka možeš da ocrniš, sve se svodi na neka nagađanja i lične teorije zavere. Ne znam samo kome je Radulović ogadio opoziciju, jedini koji su to uradili su ovi iz DS-a i SZS, a sada i Sergej sa njegovim besmislenim agresivnim nastupima u javnosti.
Sve ono što je Radulović pričao tokom vanrednog stanja, o dvostrukim aršinima za građane i SNS/vlast se pokazalo tačnim, isto se ponavlja i sada, sada su opet studenti i mladi neodgovorni i proglašavaju jedinim krivcima za širenje virusa, dok se oni prave ludi iako su jedini krivci za sve zbog ukidanja svih mera zbog izbora, a najbitnije skrivanjem podataka (i davanjem lažnih informacija) koji su od najvećeg značaja za zdravlje populacije. Vidimo sada da čak i Kon otvoreno priznaje da struka nije slušana i da su mere bile političke, da u stvari nema dovoljno opreme i testova, da je stotine miliona evra otišlo ko zna kome za opremu koja se onda nabavljala netrasparentno.
Mozda nije agent, ali se ponasa kao da jeste, upravo sam opisao zasto je tako.
Kada se tek pojavio i meni je bio OK, ali onda ide serija "debilizama":
- 10^100 puta ponavljanje fraze "parazitski", ali ajde ok to jos i moze da prodje, iako je naznaka narednih mnogo gorih faza
- sviranje gitare u skusptini (ko normalan moze ovo da smatra potezom protiv AV)
- inacenje i bahacenje sa nenosenjem maske u skupstini (kada ceo svet tone u pandemiju)
Nisam ga mnogo pratio, ali samo ove zadnje stavke su kec ko vrata za kraj skolske godine.
I generalno se bahato i bezobrazno ponasa. Da ne pricam o skretanju sa levice na desnicu, od evropejca do nacionaliste.
A kad treba da ponavlja fraze, koje su svima jasne i koje nikako ne ugrozavaju AV (kao ovo sto si naveo o virusu), ili da pise zalbe za ponovljeno glasanje, koje nista ne menja i nikoga ne zanima, onda je "opozicija".