Šta je novo?

Izbori 2024

Čeda 0.3% kandidat za ministra uBosni? :laugh: :laugh: :roll:

Čedomir Jovanović kandidat za ministra, ali ne u srpskoj vladi?

Banjaluka -- Demokratski front kandidovao je lidera LDP Čedomira Jovanovića za funkciju ministra u više kantonalnih vlada u BiH, prenosi Alternativna televizija.

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1702551

Posle Dinkića, druga najveća bubašvaba na ovim prostorima. :mrgreen:

Blade":3hyzdsrz je napisao(la):
Narode, ne sekiraj se, bolje biti nece...
Државни лопови ништа не би могли да немају верну публику. Публику која сматра да је глобализација добра, публику која сматра да је гласање за издајника грађанска дужност и публику која сматра да је новац битнији од људског достојанства. Истовремено, публику која се позива на религиозност, а онда издаје сестре и браћу и покорава се непријатељу. Тај непријатељ касније постаје вођа, парча земљу на делове, доноси устав по свом нахођењу и преко специјалне полиције уклања људе који осуђују његове прљаве активности. Успут сарађује са мафијом, нелегално присваја имовину, пљачка државна предузећа и после свега добија аплауз за своје човекољубље и широкогрудост.

Odavno više nije bitno to šta i koliko ko smatra ili ne smatra, jer smo već odavno ušli u fazu silovanja građana i nasilja nad građanima.

Na nasilje postoji samo JEDAN adekvatan odgovor, čija je početna faza BOJKOT izdajničkih izbora i marionetskih institucija...

Što je BOJKOT masovniji, to će i efekti takve borbe dati brže i bolje rezultate.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=753530#p753530:8lbr88te je napisao(la):
MIG29 » Čet Jul 02, 2020 7:15 pm[/url]":8lbr88te]
Blade":8lbr88te je napisao(la):
Narode, ne sekiraj se, bolje biti nece...
Државни лопови ништа не би могли да немају верну публику. Публику која сматра да је глобализација добра, публику која сматра да је гласање за издајника грађанска дужност и публику која сматра да је новац битнији од људског достојанства. Истовремено, публику која се позива на религиозност, а онда издаје сестре и браћу и покорава се непријатељу. Тај непријатељ касније постаје вођа, парча земљу на делове, доноси устав по свом нахођењу и преко специјалне полиције уклања људе који осуђују његове прљаве активности. Успут сарађује са мафијом, нелегално присваја имовину, пљачка државна предузећа и после свега добија аплауз за своје човекољубље и широкогрудост.

jako si dobro sve opisao

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=753322#p753322:2z36einj je napisao(la):
chiko » Thu Jul 02, 2020 10:12 am[/url]":2z36einj]Sto se tice Raduleta, on radi kao klasican spijun, salji tacne podatke kada su nebitni, a kada je nesto stvarno bitno, onda salji lazne.

Kod Raduleta (i ostalih AV agenata), to glasi otprilike ovako, kada je nesto nebitno (kao sto su ponavljanje ovih izbora na nekim birackim mestima), onda radi kao da si najljuci opzicionar i sve ozbiljno, odgovorno da ostavis utisak, a kada je vlast u krizi, onda se ponasaj kao najveci id*** i skreci paznju sa bitnih stvari (cirkus sa gitarom u skupstini i nenosenje maske u vreme pocetka Korona krize).
Takodje ogadi opozicionu ideju vecini naroda svojim bahatim ponasanjem, a s vremena na vreme (kada nije bitno) posalji znak da si "opozicija".

Da sam na mestu Bebe ili nekog Vucicevog pajtasa, ja bih ga bas ovako instruisao.

Ovde bih ubrojao i Boska, mada kod njega je malo manje ocigledno, naime obojica su presli na suprotne strane politickog spektra, sa (ultra) levice na (ultra) desnicu, i obrnuto, jedan da ogadi opoziciju monarhistima, a drugi liberalima.

Po vama su svi neki špijuni, agenti AV, ne znam kojim radnjama je Radulović to pokazao, pa on se bori protiv ove vlasti otvoreno već godinama i to činjenicama, ne znam o kakvim lažnim podacima pričaš? Ovako kako si ti napisao svakog čoveka možeš da ocrniš, sve se svodi na neka nagađanja i lične teorije zavere. Ne znam samo kome je Radulović ogadio opoziciju, jedini koji su to uradili su ovi iz DS-a i SZS, a sada i Sergej sa njegovim besmislenim agresivnim nastupima u javnosti.

Sve ono što je Radulović pričao tokom vanrednog stanja, o dvostrukim aršinima za građane i SNS/vlast se pokazalo tačnim, isto se ponavlja i sada, sada su opet studenti i mladi neodgovorni i proglašavaju jedinim krivcima za širenje virusa, dok se oni prave ludi iako su jedini krivci za sve zbog ukidanja svih mera zbog izbora, a najbitnije skrivanjem podataka (i davanjem lažnih informacija) koji su od najvećeg značaja za zdravlje populacije. Vidimo sada da čak i Kon otvoreno priznaje da struka nije slušana i da su mere bile političke, da u stvari nema dovoljno opreme i testova, da je stotine miliona evra otišlo ko zna kome za opremu koja se onda nabavljala netrasparentno.

Sad sam došao sa studentskog protesta ispred skupštine. Za sada su zahtevi su povezani samo sa pitanjem izbacivanja studenata iz domova. Duboko se nadam da će neko umeti do jutra u 10.00 h, kada se studenti okupljaju ispred Filozofskog fakulteta, da mudro postavi odnos nas ostalih prema ovom protestu i da se napokon nešto dogodi. Pravog studentskog protesta nije bilo od 97. Nadam se da će ovaj uspeti. Mislim da je dužnost nas matorih da prisustvujemo, ali da im se ne mešamo u posao.

Ljudi, nije protest izbacio samo Čedu. Imamo mi tu još pametnih ljudi koji rade normalno svoj posao. Čeda nije imao nikakvu moć u tom protestu i znalo se ko su bili glavni tu (Homen, drugi Čeda...) Čeda je tu iskočio kao zanimljivo lice, malo drsko, ali čim je osetio blagodeti političkog života, prešao je na "tamnu stranu", što govori o njegovim moralnim vrednostima.

Zna se ko je za političara i retko se pojavi "dobar" političar.

Na primeru ophodjenja sa protestom studenata kojima je bilo receno da treba da napuste studentske domove, pa je ta odluka povucena vidimo svu savrsenost Vuciceve tehniek vladanja.
Tenzije se neprekidno stvaraju, ali se pazi da ne dodje do granice pucanja/pobune.
Vodja naredjuje i povlaci naredjenja, ali se uvek pojavljuje u ulozi glavnog Baje. Rejting mu uvek raste, kakva god bila njegova odluka.
Ide se na kratku pamet stanovnistva koje se ne seca sta je bilo jutros, a kamoli juce.

Ali i dalje ima morona koji veruju da se neko uplašio ovakvih studenata, show program, mogu samo da se lože pratioci NDMBGD, Bore konja i sličnih...

Пази, Тито је својевремено рекао после протеста "студенти су у праву". Њихов ученик их је превазишао, није чекао да се протести захуктају и одмах је рекао исто.

To jes' ali ovi današnji mogu samo da se zahuktaju na tviteru i instagramu...

Ja imam skoro svakodnevne kontakte sa tim generacijama i uopšte nemam tako loše mišljenje o njima. Verujem u njih i poštujem ih.

I ja bih da verujem u njih, ali ih nešto ne vidim na ulici. Kao što je rečeno gore "mnogo su jači na društvenim mrežama nego u realnosti"

Evo, već su se povukli :(

Ja ne da nemam loše mišljenje o našim mladim ljudima, naprotiv, samo mogu da kažem da imamo DIVNU omladinu. :)

Mladi ljudi su uvek u pravu, imaju nepogrešiv osećaj za slobodu i pravdu.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=753637#p753637:3ql91nxp je napisao(la):
Piccolo » Pet Jul 03, 2020 1:22 am[/url]":3ql91nxp]
Po vama su svi neki špijuni, agenti AV, ne znam kojim radnjama je Radulović to pokazao, pa on se bori protiv ove vlasti otvoreno već godinama i to činjenicama, ne znam o kakvim lažnim podacima pričaš? Ovako kako si ti napisao svakog čoveka možeš da ocrniš, sve se svodi na neka nagađanja i lične teorije zavere. Ne znam samo kome je Radulović ogadio opoziciju, jedini koji su to uradili su ovi iz DS-a i SZS, a sada i Sergej sa njegovim besmislenim agresivnim nastupima u javnosti.

Sve ono što je Radulović pričao tokom vanrednog stanja, o dvostrukim aršinima za građane i SNS/vlast se pokazalo tačnim, isto se ponavlja i sada, sada su opet studenti i mladi neodgovorni i proglašavaju jedinim krivcima za širenje virusa, dok se oni prave ludi iako su jedini krivci za sve zbog ukidanja svih mera zbog izbora, a najbitnije skrivanjem podataka (i davanjem lažnih informacija) koji su od najvećeg značaja za zdravlje populacije. Vidimo sada da čak i Kon otvoreno priznaje da struka nije slušana i da su mere bile političke, da u stvari nema dovoljno opreme i testova, da je stotine miliona evra otišlo ko zna kome za opremu koja se onda nabavljala netrasparentno.
Mozda nije agent, ali se ponasa kao da jeste, upravo sam opisao zasto je tako.
Kada se tek pojavio i meni je bio OK, ali onda ide serija "debilizama":
- 10^100 puta ponavljanje fraze "parazitski", ali ajde ok to jos i moze da prodje, iako je naznaka narednih mnogo gorih faza
- sviranje gitare u skusptini (ko normalan moze ovo da smatra potezom protiv AV)
- inacenje i bahacenje sa nenosenjem maske u skupstini (kada ceo svet tone u pandemiju)

Nisam ga mnogo pratio, ali samo ove zadnje stavke su kec ko vrata za kraj skolske godine.
I generalno se bahato i bezobrazno ponasa. Da ne pricam o skretanju sa levice na desnicu, od evropejca do nacionaliste.

A kad treba da ponavlja fraze, koje su svima jasne i koje nikako ne ugrozavaju AV (kao ovo sto si naveo o virusu), ili da pise zalbe za ponovljeno glasanje, koje nista ne menja i nikoga ne zanima, onda je "opozicija".

Offtopic obrisan, vratimo se temi ;)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=753741#p753741:231ga6ew je napisao(la):
chiko » Fri Jul 03, 2020 1:38 pm[/url]":231ga6ew]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=753637#p753637:231ga6ew je napisao(la):
Piccolo » Pet Jul 03, 2020 1:22 am[/url]":231ga6ew]

Mozda nije agent, ali se ponasa kao da jeste, upravo sam opisao zasto je tako.
Kada se tek pojavio i meni je bio OK, ali onda ide serija "debilizama":
- 10^100 puta ponavljanje fraze "parazitski", ali ajde ok to jos i moze da prodje, iako je naznaka narednih mnogo gorih faza
- sviranje gitare u skusptini (ko normalan moze ovo da smatra potezom protiv AV)
- inacenje i bahacenje sa nenosenjem maske u skupstini (kada ceo svet tone u pandemiju)

Nisam ga mnogo pratio, ali samo ove zadnje stavke su kec ko vrata za kraj skolske godine.
I generalno se bahato i bezobrazno ponasa. Da ne pricam o skretanju sa levice na desnicu, od evropejca do nacionaliste.

A kad treba da ponavlja fraze, koje su svima jasne i koje nikako ne ugrozavaju AV (kao ovo sto si naveo o virusu), ili da pise zalbe za ponovljeno glasanje, koje nista ne menja i nikoga ne zanima, onda je "opozicija".

To sa gitarom je radio na početku kao performans jer je vlast obesmislila bilo kakav dijalog u skupštini i pošto normalan dijalog nije moguć hteo je tako da skrene pažnju, sam je priznao da nije imalo efekta i da je pogrešio i od tada se isključivo bavi činjenicama i iznošenjem istih, iako i tako to nema bilo kakvog efekta u obesmišljenoj skupštini gde vlast gomilom besmislenih amandmana zatrpava bilo kakav potez opozicije ili ograničava pravo na govor itd.

A i koja skupština kad je bila raspuštena celo vanredno stanje neustavno. On je upravo i ukazao koliko je sve oko odnosa vlasti prema virusu bila obična šarada za medije, ovamo se kao pojave u skupštini svi iz vlasti sa maskama i još barijerama (odjednom je postalo moguće, što nisu mogli tako celo vanredno stanje), dok posle otvaraju objekte sa više stotina prisutnih bez maski, imaju masovne predizborne skupove bez maski, slave izborne rezultate bez maski i tako dalje.

I sam si rekao nisi ga mnogo pratio i očigledno si izvukao samo ono što su pojedini mediji plasirali, čak i ovo oko izbora što ti kažeš "ništa ne menja", šta onda menja ako ne to da je čovek PO ZAKONU oborio izbore na trećini biračkih mesta i suštinski cele izbore, ogolio cele nameštene izbore dokazima o falsifikovanim zapisnicima koji ne odgovaraju stanju u džakovima, on je uradio sve što jedna opoziciona stranka trebala da uradi, vidimo i sami kako su (NE)reagovale SVE ostale stranke na ove malverzacije.

Televizija KTV iz Zrenjanina objavila je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu video snimak na kome se vidi kako članovi Srpske napredne stranke na 30 metara od biračkog mesta tokom ponovljenih izbora, paralelno prave spiskove i pozivaju ljude da glasaju.

:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=TH3M_3fOxqQ

Dva miliona naših komšija podržava mafijašku vlast i policiju koja žmuri na krivično delo.

Još jedan video o neregularnostima na ponovljenom glasanju na teritoriji Zrenjanina:

:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=42r-9xX4D4k

PS: Još uvek ne mogu da poverujem u ono što sam pročitao u ovoj temi tokom konverzacije sa jednim članom foruma. :shock:
I dalje sam toliko iznenađen, prosto ne mogu da verujem da je neko u stanju da napiše to što je napisao (i to 'ladno više puta)... :roll:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=753863#p753863:1yorc53a je napisao(la):
operic » Пет Јул 03, 2020 9:44 pm[/url]":1yorc53a]Dva miliona naših komšija podržava mafijašku vlast i policiju koja žmuri na krivično delo.
Половина су уцењени радним местом и њихова родбина, а друга половина залуђени пензионери (култ вође усађен још у време Тита 50их и 60их преко пионирских организација и школског система) као и мањи проценат оних који гледају личну корист типа Јутка, Бабић, онај смрда из Суботице и сличне гњиде којих имају по свим локалима.

Vrh