Izborni rezultati 2022:
SPN - 18.93%
Desnica - 18.18%
Izborni rezultati 2023:
SPN - 23.6%
Desnica - 9.8%
Zakljucak - Djilase sve si usrao!
Tih misterioznih 15% 'opozicija al ne znam za koga' sto se na svakoj NSPM anketi pojave a na izborima nikad, ti ih zbrajaj gde hoces, ali rezultati jasno govore ko je svoje biracko telo uvecao, a ko je svoje prepolovio. Mozes ti da ocekujes da SPN uzme 40% na nivou drzave ali ne mozes da trazis od drugih onda da te shvate ozbiljno.
Pa meni je to i jasno. Znam odakle ti polazis. Sedi se u salonskom stanu i ozbiljno se analizira, onda se ode u Utisak nedelje pa se to jos dodatno izanilizira. Pa se posle sedne negde na Dorcol pa se jos to bas bas dodatno sve izanalizira.
Cestitke stvarno na manje od 5 posto rasta, to je ono sto nam je trebalo. Jos par izbora, nekih 20 godina i gotov je!
Kad nas je stotine hiljada setalo ulicama, samo sam u glavi imao to kako bi bilo lepo da se sav ovaj narod pretvori u 5 posto vise na izborima i da dodjemo do 22,5.
Pojmovi polet, energija, snaga, harizma, sarm... ne postoje.
Daj da malo to jos izaniliziramo i budemo ozbiljni i koristimo velike reci.
A pojave se trolovi na izborima i uzimaju 5 i 10 posto glasova.
Nije ni zivot toliko komplikovan, a nisu ni izbori.
Obradovic je smarac, makni ga. Mutna proslost, makni ga. Djilasa pljuju, makni ga. Da, bukvalno je toliko jednostavno.
Ali daj nam jos malo to sve ti analiziraj i budi nam politicki pismen dok su svi ostali id***.
Tadic je bukvalno poslednji koji je drzao lekcije na tu temu.
Ja kad kazem Obradovic da je mlitav, ima tanak glas... ispadam seljak. Pa to je bitnije nego kakav program ima. A za ove sto zanima program, a koji su manjina, nema ni program. Sve u svemu = 0, krompir, zirou.
Cvarci se prodaju na komad, ali rastemo pet posto.
Polako, imamo mi vremena.
Tadic zagrlio Bajagu, namignuo zenama i otpevao jednu recenicu i uzeo 40 posto.
Djilasa ne voli apsolutno niko. Ko to glasa zbog Djilasa, madre mia, osim tebe. A znam ih gomilu koji nece zbog.
I sta je onda problem? Jel on patriota? Pa sto se ne skloni za dobrobit svoje zemlje?
Jedini ima infrastrukturu, clanstvo? Vidim, to nam je u pm puno pomoglo i oko kampanje i oko sprecavanja kradje. A i svejedno, moze sve to da preda, a on se skloni.
No, dobro, kao sto i rekoh, mi treba da izadjemo da slavimo u stvari, ne znam sto se kuka.
A sto se desnice tice, nigde ih ne branim. Ista prica. Samo ih ni ne pratim, ni ne druzim se sa glasacima i jednostavno manje poznajem sve to, a i manje boli kad propadnu, priznajem, iako bi voleo da su presli cenzus.