NedeljkovicOliver
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.11.2022.
- Pohvaljen
- 2.087
Ja sam više mislio na finansijsku biografiju, tipa koliko je stanova na Vračaru kupio, koliko skupih satova, koliko i od čega zaradjuje.
Ako su programi isti, a oba lidera hulje, koja je onda logika glasati za NS? Pri tom SNS daje sendvič i sokić.Jeremica smatram bahatim covekom.
Ali nije covek isto sto i partija.
Vasa je greska sto vidite samo ljude, ne vidite programe.
Necete Vucica, ali hocete SPN koji ima isti program kao SNS.
Јел су били СОС за љубав кад је пре пар месеци иста та Наташа Кандић рекла да је задовољна Вучићевом политиком према Косову?Mali signali su sos za ljubav...
Pogledajte prilog 183923
Програми им нису исти. Ето, и то сам ти решио. Не желимо само промену власти, већ комплетног политичког система.Ako su programi isti, a oba lidera hulje, koja je onda logika glasati za NS? Pri tom SNS daje sendvič i sokić.
Na predhodnoj strani piše da su programi isti.Програми им нису исти. Ето, и то сам ти решио. Не желимо само промену власти, већ комплетног политичког система.
mislio sam na SPN i SNSAko su programi isti, a oba lidera hulje, koja je onda logika glasati za NS? Pri tom SNS daje sendvič i sokić.
ne znam. Ako znas, napisi ovde.Ja sam više mislio na finansijsku biografiju, tipa koliko je stanova na Vračaru kupio, koliko skupih satova, koliko i od čega zaradjuje.
Непрекидни пад произлази из непрекидне деструкције образовања, односно срозавање квалитета образовања. Ако се народ неквалитетније образује онда пада под шарм популизма. Онај који је успео некако да спаси шаблона, тај напушта земљу и одлази где је више цењен и где му се пружају боље прилике.
Ima više kvadrata na Vračaru nego što ti imaš poruka u kojima ga podržavaš.ne znam. Ako znas, napisi ovde.
Sta znaci promena kompletnog kompletnog sistema? Kako stranka koja se bori za cenzus od 3% (a pri tom nije nova) moze to da ostvari?Програми им нису исти. Ето, и то сам ти решио. Не желимо само промену власти, већ комплетног политичког система.
Imas li utisak da je sve na visem nivou sada kada je ZLF, a ne NDMBGD?Sada nema lokalnih izbora u Beogradu, ali mi iz partija znamo koliko je ko jak strukturno i kadrovski na lokalu jer neke partije ni ne popune kvote kontrolora koje su im dodeljene.
Jedna od njih je Narodna stranka koja po mojim informacijama nije imala dovoljno kontrolora. Tako iskreno da ne bude da kritikujem samo konkurenciji ni Ekološki ustanak se nije proslavio pa smo mi iz Zeleno-levog fronta popunili solidan broj njihovih mesta za kontrolore.
Погрешан линк. Ја волим да се играм бројевима, тако да бих те замолио да пошаљеш линк ка тексту који си имао на уму.Zanimljiv tekst za sve one koji vole da se igraju brojevima, ali loš zaključak. .
Није то сајт странке, то је сајт који се односи на његову кандидатуру на председничким изборима 2017.Ево Јеремићеве биографије. Занимљиво да је сајт странке регистрован на његово име, што је сигурно сигурно
Зар није обрнуто?То се најбоље види по структури гласача, млађи махом подржавају Вучића док старији и квалитетније образовани не
Kalian je bio sarkastican. Ove sada nam biraju mahom ti ‘kvalitetno obrazovani’ lol.Зар није обрнуто?
Млађи (испод 30 или чак испод 40 година) га не подржавају, а старији да?
Погрешан линк. Ја волим да се играм бројевима, тако да бих те замолио да пошаљеш линк ка тексту који си имао на уму.
Sada nema lokalnih izbora u Beogradu, ali mi iz partija znamo koliko je ko jak strukturno i kadrovski na lokalu jer neke partije ni ne popune kvote kontrolora koje su im dodeljene.
Jedna od njih je Narodna stranka koja po mojim informacijama nije imala dovoljno kontrolora. Tako iskreno da ne bude da kritikujem samo konkurenciji ni Ekološki ustanak se nije proslavio pa smo mi iz Zeleno-levog fronta popunili solidan broj njihovih mesta za kontrolore.
nisam znao da opravdava pad Krajine?Sanda Raskovic ozbiljan kadar?
Ona koja opravdava pad Krajine? Nemoj molim te. Prestani...
Ako je rodžena na Dorčolu, onda ima pravo da kaže, ako je izbjeglica iz Hrvatske (ustaša!), onda nema šta da se izjašnjava, treba da bude zahvalna i ćuti.Pa kako nisu imali? Zar ti ne pises pre par postova sta cemo kad vojno resimo Kosovo?
Njeno je da ne daje takve intervjue. Ona je dodjos, dosla je u ovu zemlju rasirenih ruku i ima da je postuje. To bi bilo kao kad bi posle ciscenja na Kosovu Sveclja, Seljimi ili Citaku dobili naknadnu pamet pa rekli "Srbija ima pravo da povrati Kosovo i vrati je u svoj ustavno-pravni poredak". To nije stav, vec licemerje. Sve ono naknadno sto ide posle, a ne pre, je jbno licemerje. Jer znamo sta su pricali pre, kad im je situacija isla na ruku.