Zion Williamson
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.05.2019.
- Pohvaljen
- 3.399
Ma verujem da Jokica smaraju da snimi te reklame pa on blenta pristane, racuna "da vas skinem s ledja" inace necu imati mira
Daj link, hocu gledam Zvezdu veceras, a da ne slusam Amidzica na svakim pet sekundi kako me pita ciji je veci. Posto ne mogu da uzmem daljinac i promenim kanal i nadjem utakmicu na drugom kanalu.Постоји даљинац, промените канал. Тржиште је слободно, тако и рекламирање. Нек се промени закон, као што нпр. спортисти не рекламирају више цигаре.
Jokiću se izlila Guarana u mozak pa je podržao SNS.
Da ne pricamo da lik zaradjuje desetine miliona godisnje u NBA-u, a ovde reklamira kladionice, Guarane, banke, pivo... sve zlo do zla. Nije pivo zlo, ali Jelen koji reklamira jeste Kad uzme 40 miliona u NBA-u, bas mu treba nekih 100k sto ce mu dati kladionica.
Gadan lik, nema opravdanja.
Car na terenu, tu nema spora.
Posto se pravis pametan i kazes da je jednostavno i samo se prebaci kanal, onda daj i pravo resenje, a ne to glupavo. Izvini, ali je glupavo.Нема спорта без реклама. Даљинац је чаробни штапић. Моја препорука је да ако имаш премотавање, кренеш да гледаш мало касније, па кад крену рекламе, одмах их премоташ.
zaista odvratnoInace, Amidzic je i mala beba, ima i gorih reklama iz serije ,,Ko ima duzi?''
ima mnogo svinja sa DedinjaSamo je jedna svinja sa Dedinja, nemoj da spinujes.
Реално веома огавна реклама. А низ јавних личности које рекламирају кладионице је дугачак, од Јокића, преко Андрије Милошевића, Милоша Биковића, Шербеџије, Вука Костића преко Северине, Лукаса, Амиџића до ових појава као што су Ђани и Јована Јеремић. Кладионице су нажалост најпрофитабилнија предузећа у Србији. Али то је већ неко друго питање, имамо посебну тему о томе.Inace, Amidzic je i mala beba, ima i gorih reklama iz serije ,,Ko ima duzi?''
Ako ste nesigurni, glasajte za NS jer ja tako kazem. (salim se)
Ne gledam, ali ne verujem bas da je RTS toliko propao da Ognjen Amidzic na svaka dva minuta nas pita ciji je veci.
Nisam ni znao za recimo Radmilu Živković, Pejakovića, Žigonku, oni nisu fake likovi, čudi me iskreno da su pali na priču...
Значи повећаће Бајатовићу и сличним функционерима плате и тако подићи просекInače dramoser najavio prosek plate 1400 eur, to mu verujem, najozbiljnije, bar u nominalnim pokazateljima do kraja sledećeg mandata. Medijana 1000, mleko 2 eur.
Uz kladionice i pogrebnim preduzecima ide sjajno.Реално веома огавна реклама. А низ јавних личности које рекламирају кладионице је дугачак, од Јокића, преко Андрије Милошевића, Милоша Биковића, Шербеџије, Вука Костића преко Северине, Лукаса, Амиџића до ових појава као што су Ђани и Јована Јеремић. Кладионице су нажалост најпрофитабилнија предузећа у Србији. Али то је већ неко друго питање, имамо посебну тему о томе.
Pa odvratno je, to je sportski kanal i sportski dogadjaj. Nema stila ni malo, samo je gadno i vulgarno, meni i ne smeta nesto spec, ali gledaj u drustvu sa nekim, tipa sa roditeljima pa ces videti reakciju. Moze da se sali sa tim sa stilom, ali ovo je Ognjen Amidzic i reklama za kladionicu i samo je odvratno i nista vise.Hehe.. Treći put u sat vremena... to te baš pogodilo
Према истраживањима НСПМ НС има преко 3%, Тадић и Радуле 2,5%.Nisam ni znao za recimo Radmilu Živković, Pejakovića, Žigonku, oni nisu fake likovi, čudi me iskreno da su pali na priču...
Inače dramoser najavio prosek plate 1400 eur, to mu verujem, najozbiljnije, bar u nominalnim pokazateljima do kraja sledećeg mandata. Medijana 1000, mleko 2 eur.
Ja sam isto najbliži njima trenutno, ali se plašim da neće preći crtu. Isto važi za RaduleA.