Šta je novo?

Izbori 2024

Ma verujem da Jokica smaraju da snimi te reklame pa on blenta pristane, racuna "da vas skinem s ledja" inace necu imati mira

Mislis da ga neko nesto za normalno ne smara? Kako to ne odluci da nekog skine sa ledja pa snimi reklamu protiv Rio Tinta?

Постоји даљинац, промените канал. Тржиште је слободно, тако и рекламирање. Нек се промени закон, као што нпр. спортисти не рекламирају више цигаре.
Daj link, hocu gledam Zvezdu veceras, a da ne slusam Amidzica na svakim pet sekundi kako me pita ciji je veci. Posto ne mogu da uzmem daljinac i promenim kanal i nadjem utakmicu na drugom kanalu.

Нема спорта без реклама. Даљинац је чаробни штапић. Моја препорука је да ако имаш премотавање, кренеш да гледаш мало касније, па кад крену рекламе, одмах их премоташ.

Da ne pricamo da lik zaradjuje desetine miliona godisnje u NBA-u, a ovde reklamira kladionice, Guarane, banke, pivo... sve zlo do zla. Nije pivo zlo, ali Jelen koji reklamira jeste 😄 Kad uzme 40 miliona u NBA-u, bas mu treba nekih 100k sto ce mu dati kladionica.

Gadan lik, nema opravdanja.

Car na terenu, tu nema spora.

Mozda ima vlasnicki udeo u toj kladionici on ili njegova braca.

Svakako ne opravdam, kao sto ne opravdavam kanonadu uvreda na njegov racun. Ima tu dosta verbalnog nasilja najvise od strane liste koja promovise Srbiju protiv nasilja, ali vrv se to odnosi samo na one koji dele njihova politicka uverenja.

Kako god, licemerja na svim stranama nam ne manjka.

Нема спорта без реклама. Даљинац је чаробни штапић. Моја препорука је да ако имаш премотавање, кренеш да гледаш мало касније, па кад крену рекламе, одмах их премоташ.
Posto se pravis pametan i kazes da je jednostavno i samo se prebaci kanal, onda daj i pravo resenje, a ne to glupavo. Izvini, ali je glupavo.

Ako bih krenuo malo kasnije i premotavao reklame, vrlo brzo bih premotavanjem nadoknadio to sto sam malo kasnije krenuo i posle par minuta bih vec opet gledao utakmicu uzivo. Jedino dva sata kasnije da krenem, ali koja je onda poenta svega?

Nema sta Amidzic seljacina i onaj Vuk Kostic da me pitaju prostacki svaka dva minuta po pet puta ciji je veci reklamirajuci sugavu kladionicu, to se lepo zabrani po pravilima i regulativama, a nije resenje da kazes promeni kanal. Onda promeni i drzavu, ako cemo to logikom, idemo svi onda.

Sto RTS ne prenosi EL?

20231208_130856.jpg

Meni je reklamiranje kladionica u rangu zabranjenog reklamiranja cigareta. I jedno i drugo je oblik zavisnosti i podjednako su opasni, doduše na drugačije načine. Još veća budalaština mi je kada kladionice sponzorišu neke timove ili čak cele lige - Aba Liga i Admiral Bet, ili KKCZ i Meridian Bet.

Ali da ne skrećemo sa teme, ili najnovije teme. Nisam ni iznenađen spiskom ljudi koji podržavaju SNS, to su sve ličnosti sa Pinka ili neke estradne zvezde, posebno starije, kojima sigurno trebaju pare ili ne žele da plaćaju porez, pa tu Vučić pomaže. Za Jokića sam jedino malo iznenađen, sa svojim nastupima mi uvek izgleda kao lik kojeg ništa ne zanima. Ali očigledno da nije tako.

Ali neko kaže da "ima puno prof. dr." na listi - okej? Ne znači to ništa, ne daje to nikakav veliki kredibilitet. I Nestorović je prof. dr., tako da...

Спортски програм је у служби капитализма чији инструмент је маркетинг. Тако је како је. Ја мењам канал чим наиђем на рекламе. Мислиш да на РТС нема реклама за коцкарнице?
Ово су небитне ствари за политику.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ne gledam, ali ne verujem bas da je RTS toliko propao da Ognjen Amidzic na svaka dva minuta nas pita ciji je veci.

Inace, Amidzic je i mala beba, ima i gorih reklama iz serije ,,Ko ima duzi?''

Niko ne komentarise skoro svakodnevne dojave o bombama po svim skolama u Beogradu.
Filgransli rad Sluzbe je lako uocljiv.
Sve prema uputsvima US ARMY PSYOP za kontrolu neposlusnog stanovnistva.

Šapić tvrdi da su dojave o bombama zbog izbora: Maltretirajte mene, ali molim vas ostavite decu na miru​

Samo je jedna svinja sa Dedinja, nemoj da spinujes.

Inace, Amidzic je i mala beba, ima i gorih reklama iz serije ,,Ko ima duzi?''

Реално веома огавна реклама. А низ јавних личности које рекламирају кладионице је дугачак, од Јокића, преко Андрије Милошевића, Милоша Биковића, Шербеџије, Вука Костића преко Северине, Лукаса, Амиџића до ових појава као што су Ђани и Јована Јеремић. Кладионице су нажалост најпрофитабилнија предузећа у Србији. Али то је већ неко друго питање, имамо посебну тему о томе.

Nisam ni znao za recimo Radmilu Živković, Pejakovića, Žigonku, oni nisu fake likovi, čudi me iskreno da su pali na priču...

Inače dramoser najavio prosek plate 1400 eur, to mu verujem, najozbiljnije, bar u nominalnim pokazateljima do kraja sledećeg mandata. Medijana 1000, mleko 2 eur.

Ako ste nesigurni, glasajte za NS jer ja tako kazem. (salim se)

Ja sam isto najbliži njima trenutno, ali se plašim da neće preći crtu. Isto važi za RaduleA. Miloš Jovanović mi je kao ličnost ovako ubedljivo, ali ubedljivo najkvalitetniji i sigurica su za prolaz. Veoma obrazovan, nije seka Persa, svaki put kad sam ga slušao je pogađao pravo u centar. Verovatno nemaju neku organizaciju, ali cenim da su ljudi koji su tu, tj koji do sada nisu kupljeni, ideološki zaista za sve to. Velika je šteta što desni centar ne ide zajedno! Mnogo će se tu glasova prosuti. Stvara se taj dualizam sa jedne strane dramoser, sa druge ovi teletabisi, šatro suprotstavljeni, a u stvari mnogo bliži i što se tiče isprepletenosti finansijera i medija i svega, nego što je ova misleća, suverena opcija. To će se i pokazati kroz prećutno podržavanje u parlamentu bude li trebalo...
cpi.jpg

Ne gledam, ali ne verujem bas da je RTS toliko propao da Ognjen Amidzic na svaka dva minuta nas pita ciji je veci.

Hehe.. Treći put u sat vremena... to te baš pogodilo 😄

Koliko često ide reklama, toliko često si ponovio na forumu 🙂

Nisam ni znao za recimo Radmilu Živković, Pejakovića, Žigonku, oni nisu fake likovi, čudi me iskreno da su pali na priču...

Ni ja nisam za RŽ ali Žigon da ne padne na priču 😆

Реално веома огавна реклама. А низ јавних личности које рекламирају кладионице је дугачак, од Јокића, преко Андрије Милошевића, Милоша Биковића, Шербеџије, Вука Костића преко Северине, Лукаса, Амиџића до ових појава као што су Ђани и Јована Јеремић. Кладионице су нажалост најпрофитабилнија предузећа у Србији. Али то је већ неко друго питање, имамо посебну тему о томе.
Uz kladionice i pogrebnim preduzecima ide sjajno.

Hehe.. Treći put u sat vremena... to te baš pogodilo 😆
Pa odvratno je, to je sportski kanal i sportski dogadjaj. Nema stila ni malo, samo je gadno i vulgarno, meni i ne smeta nesto spec, ali gledaj u drustvu sa nekim, tipa sa roditeljima pa ces videti reakciju. Moze da se sali sa tim sa stilom, ali ovo je Ognjen Amidzic i reklama za kladionicu i samo je odvratno i nista vise.

Niko se ne zgrazava, samo je prosto transfer blama i nekulture i postane jako zamorno.

Narocito nervira kada gubimo, tad posebno mrzim Amidzica kad iskoci :ROFLMAO: A gubimo redovno.

Inače dramoser najavio prosek plate 1400 eur, to mu verujem, najozbiljnije, bar u nominalnim pokazateljima do kraja sledećeg mandata. Medijana 1000, mleko 2 eur.

Ja sam isto najbliži njima trenutno, ali se plašim da neće preći crtu. Isto važi za RaduleA.
Према истраживањима НСПМ НС има преко 3%, Тадић и Радуле 2,5%.

Vrh