Šta je novo?

Izbori 2024

U zlatna vremena izbori su bili svake 3 ili 4 godine. Sada svakih godinu, godinu i po max. Ne znam da li takvi trendovi vladaju u Evropi?
Ovoliko cesto nigde, jer drugde postoje institucije, a ovde jedan covek to odredjuje spram svoje trenutne inspiracije i onda se gomila jadnih poslusnika upregne u placenu kampanju.

pitajte demokrate sta su radile na kuli nebojsa
mozemo i SPS, i Komuniste, I Karadjordjevice i Obrenovice, samo da ne pitamo ove sto su su u kontinuitetu najduze na vlasti.
logika je sledeca, promeni se vlast u decembru, i nova vlast obustavi sve zapocete projekte a onda za 5-10 godina spocitava prethodnoj sto nije zavrisla, je li tako?
nisu se zuti preterano proslavili u upravljanju grada, ali svakako ga nisu isakatili kao ova posast

ne ne i ne demokrate su radile taj projekat sa grckom ,dobro sam upoznat sa tim , sto nisu zavrsile i jedan projekat kao i most na adi gde su zavrsene pristupne saobracajnice i druge stavri

Jutros ponovo susret sa nasom drzavnom upravom.
Ljudi svedeni na stoku.
Hulja i EU su nam ovo napravili.

ne ne i ne demokrate su radile taj projekat sa grckom ,dobro sam upoznat sa tim , sto nisu zavrsile i jedan projekat kao i most na adi gde su zavrsene pristupne saobracajnice i druge stavri
dakle, najurimo ovaj olos sad i onda sta:
- ostavimo BnW u ovakvom stanju kakav je dnanas
- GZS Centar - nema dalje to je to tako je SNS radio
- Glavnu Autobusku stanicu - to je SNS svinjarija necemo time da se bavimo
- nema AP, skupo je SNS ispregovarao

to rade neozbiljni ljudi koji su dosli samo da se omaste o drzavne pare i da deceniju pricaju kako nesto nevalja jer su ga/ili ga nisu radili oni pre, bez da sami urade bilo sta da se problem/situacija razresi.

znas li koliko je para proslo kroz grad i drzavu u poslednjih 11 godina i hoces da mi kazes da to nije moglo biti zavrseno kako god i ko god da ga je zapoceo.
pa vise para je kostalo secenje drveca po Kalemegdanu, renderi Gondole i sadjenje Palmi po isto nego da se to privede nameni

naravno vidim da si zuti.. sta ste vi uradili za 10 god ni nula metara vode niste uveli prema avali ,avala nije imala vodu... a sto se prokopa tice i glavne autobuske imali ste priliku da uredite vidim sta ste napravili

Биће занимљиво када осети да је Вучић изгубио популарност. Тада ће да кука како је био уцењиван и стајао уз Вучића јер је тако то морало.

Screenshot_20231114_141601.jpg

cak i da sam zuti...
pazi, mozda Avala nije imala vode ali nije imala ni divlje gradnje kao danas, jos malo ce biti ko Zlatibor, tj Kaludjerica (onaj na zlatiboru izdaje dozvole)
a kad smo kod vode, jesi li bio skoro u Zrenjaninu, preso pancevac pitao za kanalizaciju, vozio se "Bulevarom Patrijarha Pavla", vazi li ti jos karta za metro?
aj ti lepo njom njom sendvicic, mozda bi cak trebalo i da glasas za zute sad da zavrse paviljon kod Kule Nebojsa za koji si toliko zainteresovan, JER GA OVI TVOJI NISU POGLEDALI 11 GODINA!

Paradrzava je kapitulirala u Bavanistu, pored cuvene ludnice u Kovinu... kadar nevera.
ja bih rekao da je jedno solidarno drustvo (seljaci) pobedilo drzavni sistem represije.
Ucinili su to sami, na principima solidarnosti koja postoji u malim zajednicama, izkljucivo u Vojvodini, kroz generacije.
Centralna Srbija bi radije da trpi sultana.

Ni Beograd nema snage za tako nesto, Beograd je mrtav grad.
Sudbina Srbije ne moze da se resi u Beogradu.

naravno vidim da si zuti.. sta ste vi uradili za 10 god ni nula metara vode niste uveli prema avali ,avala nije imala vodu... a sto se prokopa tice i glavne autobuske imali ste priliku da uredite vidim sta ste napravili

Haha, da, aktuelna vlast je OBJASNILA i sa prokopom i sa BAS-om... super primere si našao

Јбт нама су институције на издисају, живимо у неком дистопијском тоталитарном режиму, народ никад јаднији, беднији а ова заноктица оперисана од реалности гусла о бриксу.. ко нас клео није дангубио.

Vrh