Ovoliko cesto nigde, jer drugde postoje institucije, a ovde jedan covek to odredjuje spram svoje trenutne inspiracije i onda se gomila jadnih poslusnika upregne u placenu kampanju.U zlatna vremena izbori su bili svake 3 ili 4 godine. Sada svakih godinu, godinu i po max. Ne znam da li takvi trendovi vladaju u Evropi?
mozemo i SPS, i Komuniste, I Karadjordjevice i Obrenovice, samo da ne pitamo ove sto su su u kontinuitetu najduze na vlasti.pitajte demokrate sta su radile na kuli nebojsa
dakle, najurimo ovaj olos sad i onda sta:ne ne i ne demokrate su radile taj projekat sa grckom ,dobro sam upoznat sa tim , sto nisu zavrsile i jedan projekat kao i most na adi gde su zavrsene pristupne saobracajnice i druge stavri
Чујем да каже да му је власт "омогућила да пенетрира у становништво" (Ћирилица). Па, нек нам је са срећом...
Биће занимљиво када осети да је Вучић изгубио популарност. Тада ће да кука како је био уцењиван и стајао уз Вучића јер је тако то морало.
ja bih rekao da je jedno solidarno drustvo (seljaci) pobedilo drzavni sistem represije.Paradrzava je kapitulirala u Bavanistu, pored cuvene ludnice u Kovinu... kadar nevera.
naravno vidim da si zuti.. sta ste vi uradili za 10 god ni nula metara vode niste uveli prema avali ,avala nije imala vodu... a sto se prokopa tice i glavne autobuske imali ste priliku da uredite vidim sta ste napravili