Izdrzi legendo, tvoja umalo zrtva nece biti zaboravljena.Nemam ih, tj imam ali sam bio spreman da ih stavim po strani za ove izbore ali preko ovoga ne mogu da pređem.
Izdrzi legendo, tvoja umalo zrtva nece biti zaboravljena.Nemam ih, tj imam ali sam bio spreman da ih stavim po strani za ove izbore ali preko ovoga ne mogu da pređem.
И даље је бољи од целокупне данашње дипломатије наше републике скупа, са министром Дачићем и амбасадором у САД Марком Ђурићем.Neko pomenu Narodnu stranku, Jeremic gostovao prosle nedelje na Euronews koja je to komedija od coveka. Propisno se obrukao kod one Minje.
Boli ih uvo za izbore uglavnom. Oni lagano plivaju u svakom režimu.Kakva je prognoza kojoj koloni ce se prikloniti najbogatiji?
Штета. Да нам становништво има израженији осећај за поштење и правду, вероватно би своје гласове преусмерили од Задвереника и Лошмија ка њима, али се то неће десити у великој мери. Једини су укрупњавању десног пола опозиције приступили одговорно и са минимумом сопствених интереса.
Eve tiNemam ih, tj imam ali sam bio spreman da ih stavim po strani za ove izbore ali preko ovoga ne mogu da pređem.
Куку, леле. Ово „за СДС ипак нема места на тој листи” читам као „за СДС нема места на тој листи који јој гарантују улазак у парламент”. Можда нисам у праву, можда су већ поделили свих 250, а нико неће да се одрекне ни једног. Ако Тадија жели да испадне фаца, нека његова комби-странка само подржи листу без претензија да уђе у скупштину. Србија се више од 10 година врти у зачараном кругу опозиционих лидерчића који се пичкарају док власт мирно седи и гледа.
Šteta što me je blokirao voleo bih da vidim komentare ali pametan potez Aleksića jer je skapirao po reakcijama kad je objavljeno da će biti na list da će izgubiti određen % glasova zbog BoTe pa ga je žrtvovao.
Iz prostog razloga što su jedini koji javno kažu ono što niko od ovih viđenijih političara ne sme.Ко има Твитер зна колико су Виденовић, Самарџић и Милошевић "омиљени" чак и у том микросвету.
Do 1999te i te kako jesu.Apropo one "famozne" price kako su nasi ptarima prodavali imovinu za masnu lovu pa kasnije kupovali po 3 stana u BeograduSINA MI OTELI, STAN SAM MORAO DA PRODAM ŠIPTARIMA ZA 8.000 MARAKA: Potresno svedočenje Predraga Dedića u Hagu
U sudnici Specijalizovanog suda u Hagu, u procesu protiv nekadašnjeg lidera tzv. OVK Hačima Tačija, video-linkom svedočio je Predrag Dedić, otac Bobana Dedića iz Orahovca, koji je bio zaposlen kao knjigovođa u Poljoprivrednom kombinatu "Žitopromet" u Orahovcu i otet je jula 1999. Njega je otela...www.novosti.rs
sve je to jedno veliko foliranje. Laznu levicu na okupu drze samo pare Ambasade.
Cilj je ostanak Vučića na vlasti. Taman mu padao rejting, ali tu je N1 da pomogne svom omiljenom negativcu. Kosovo smo osvojili, lažna nam je cela istorija, Vučić je najgori na svetu, u Srbiji ništa ne valja dok je on na vlasti (rezime emisije). U studiju provereni "levičari", Soroševa pesnica za kraj. To je to. Ništa vredno pomena.Gledao neko juce film na N1?
Kakvi su utisci?
Planiram da bacim pogled
Iz prostog razloga sto su neopevane debilcine.Iz prostog razloga što su jedini koji javno kažu ono što niko od ovih viđenijih političara ne sme.
Niko se od opozicije nije izjasnio o ulasku Srbije u NATO, sankcijama Rusiji i rešavanju Kosova jer se plaše gubitka glasova ako bi to javno rekli.
Treba imati hrabrost danas u Srbiji pa sa takvim programom graditi stranku/pokret što oni rade.
Uuu, e pa kad ne glasas onda si mu bas otezao.Cilj je ostanak Vučića na vlasti. Taman mu padao rejting, ali tu je N1 da pomogne svom omiljenom negativcu. Kosovo smo osvojili, lažna nam je cela istorija, Vučić je najgori na svetu, u Srbiji ništa ne valja dok je on na vlasti (rezime emisije). U studiju provereni "levičari", Soroševa pesnica za kraj. To je to. Ništa vredno pomena.
Sada će Vučić voditi kampanju na TV Happy gde će mu puštati isečke iz ove antisrpske emisije. Ima da se oporavi i popravi rejting za još 5%.
Vidim da su ovi NATO lobisti zadovoljni emisijom. Takvim narativom u Srbiji ne možeš osvojiti ni 5%. Ne znam čemu se raduju ovi? Oni gleda vole bilo koga samo da potpiše nezavisnost Kosova.
Sada znam da za ovu levu opoziciju sigurno neću glasati. Za Vučića nikada nisam glasao, a nisam lud ni da u 2023. godini dam glas lažnoj CIA opoziciji i pomognem Vučiću da vlada doživotno.
Cilj je ostanak Vučića na vlasti. Taman mu padao rejting, ali tu je N1 da pomogne svom omiljenom negativcu. Kosovo smo osvojili, lažna nam je cela istorija, Vučić je najgori na svetu, u Srbiji ništa ne valja dok je on na vlasti (rezime emisije). U studiju provereni "levičari", Soroševa pesnica za kraj. To je to. Ništa vredno pomena.
Sada će Vučić voditi kampanju na TV Happy gde će mu puštati isečke iz ove antisrpske emisije. Ima da se oporavi i popravi rejting za još 5%.
Vidim da su ovi NATO lobisti zadovoljni emisijom. Takvim narativom u Srbiji ne možeš osvojiti ni 5%. Ne znam čemu se raduju ovi? Oni gleda vole bilo koga samo da potpiše nezavisnost Kosova.
Sada znam da za ovu levu opoziciju sigurno neću glasati. Za Vučića nikada nisam glasao, a nisam lud ni da u 2023. godini dam glas lažnoj CIA opoziciji i pomognem Vučiću da vlada doživotno.
Или су један од најуспешнијих пројеката ФСБ уз оног лудог адвоката и још луђег Гинтера ФелингераIz prostog razloga sto su neopevane debilcine.
Treba biti mega glup pa lobirati za vec nepopularnu opciju (ulazak u NATO) tako sto ces sipati autosovinizam 24/7.
Ta ekipa iz Glasa se ponasa bukvalno onako kako bi Vucic hteo da predstavi svakoga ko je pro-evropski orijentisan. Verovatno i jesu podmetacina Sluzbe