Šta je novo?

Izbori 2024

Neko pomenu Narodnu stranku, Jeremic gostovao prosle nedelje na Euronews koja je to komedija od coveka. Propisno se obrukao kod one Minje.
И даље је бољи од целокупне данашње дипломатије наше републике скупа, са министром Дачићем и амбасадором у САД Марком Ђурићем.

Штета. Да нам становништво има израженији осећај за поштење и правду, вероватно би своје гласове преусмерили од Задвереника и Лошмија ка њима, али се то неће десити у великој мери. Једини су укрупњавању десног пола опозиције приступили одговорно и са минимумом сопствених интереса.

Nemam ih, tj imam ali sam bio spreman da ih stavim po strani za ove izbore ali preko ovoga ne mogu da pređem.
Eve ti

Capture.PNG

Куку, леле. Ово „за СДС ипак нема места на тој листи” читам као „за СДС нема места на тој листи који јој гарантују улазак у парламент”. Можда нисам у праву, можда су већ поделили свих 250, а нико неће да се одрекне ни једног. Ако Тадија жели да испадне фаца, нека његова комби-странка само подржи листу без претензија да уђе у скупштину. Србија се више од 10 година врти у зачараном кругу опозиционих лидерчића који се пичкарају док власт мирно седи и гледа.

Иначе, чак и да су стварно изиграни, не приличи им ово прозивање преко Икса.

Pa Tadic nece time ispasti faca, to je jedini potez da ne ispadne debil.

Njegovo je da ne izlazi sam na izbore posto nece preci cenzus i da samo kaze svojim glasacima da podrze SPN.

Nema on sta da bude na listi jer je to donosi vise stete nego koristi. To je jedino normalno sta moze da uradi i ne ispada faca time nego je cisto uradio ok potez.

Ali dobro, stari je to olos u pitanju.

Да ли је реално да неко рачуна на то да "Глас" уопште може да добаци и до овог сниженог цензуса? 😄
Иван Виденовић? Заиста?
Ко има Твитер зна колико су Виденовић, Самарџић и Милошевић "омиљени" чак и у том микросвету.
То да Србија није Твитер чак и да оставимо по страни.
Коалиција Харадинај - Готивина би на изборима у Србији имала веће шансе и направила бољи резултат од "Гласа" 😂

Ко има Твитер зна колико су Виденовић, Самарџић и Милошевић "омиљени" чак и у том микросвету.
Iz prostog razloga što su jedini koji javno kažu ono što niko od ovih viđenijih političara ne sme.
Niko se od opozicije nije izjasnio o ulasku Srbije u NATO, sankcijama Rusiji i rešavanju Kosova jer se plaše gubitka glasova ako bi to javno rekli.
Treba imati hrabrost danas u Srbiji pa sa takvim programom graditi stranku/pokret što oni rade.

Apropo one "famozne" price kako su nasi ptarima prodavali imovinu za masnu lovu pa kasnije kupovali po 3 stana u Beogradu

Apropo one "famozne" price kako su nasi ptarima prodavali imovinu za masnu lovu pa kasnije kupovali po 3 stana u Beogradu
Do 1999te i te kako jesu.
Posle toga već je bilo ovako kao u ovom svedočenju.
Ali ko je imovinu prodao u periodu 1980-1991 i te kako je dobro prošao

Uspeo sam da pročitam šta je pisao i naravno očekivano počeo je da pljuje po opoziciji.

Hoće sad pred izbore da iznosi "istinu" o tome šta se desilo i kako su neki iz njegove stranke "ucenjeni" da pređu kod Aleksića.

Da ima časti i morala kao što rekoh i da mu je stvarno interes da sruši ovu vlast sačekao bi sa tim posle izbora ali ne, on hoće sad pred izbore da iznosi prljavi veš i tako umanji broj glasova opoziciji za koji procenat.

Još kaže bitan svaki procenat i nema razumevanja za lični interes a onda stavlja svoj lični interes ispred tih procenata:ROFLMAO:

Njemu je lični interes da na ovaj način smanji procenat koji će opozicija dobiti a za uzvrat od Vučka da dobije neku kompenazaciju i sl
retard.png

Gledao neko juce film na N1?

Kakvi su utisci?

Planiram da bacim pogled
Cilj je ostanak Vučića na vlasti. Taman mu padao rejting, ali tu je N1 da pomogne svom omiljenom negativcu. Kosovo smo osvojili, lažna nam je cela istorija, Vučić je najgori na svetu, u Srbiji ništa ne valja dok je on na vlasti (rezime emisije). U studiju provereni "levičari", Soroševa pesnica za kraj. To je to. Ništa vredno pomena.

Sada će Vučić voditi kampanju na TV Happy gde će mu puštati isečke iz ove antisrpske emisije. Ima da se oporavi i popravi rejting za još 5%.

Vidim da su ovi NATO lobisti zadovoljni emisijom. Takvim narativom u Srbiji ne možeš osvojiti ni 5%. Ne znam čemu se raduju ovi? Oni gleda vole bilo koga samo da potpiše nezavisnost Kosova.

Sada znam da za ovu levu opoziciju sigurno neću glasati. Za Vučića nikada nisam glasao, a nisam lud ni da u 2023. godini dam glas lažnoj CIA opoziciji i pomognem Vučiću da vlada doživotno.

Iz prostog razloga što su jedini koji javno kažu ono što niko od ovih viđenijih političara ne sme.
Niko se od opozicije nije izjasnio o ulasku Srbije u NATO, sankcijama Rusiji i rešavanju Kosova jer se plaše gubitka glasova ako bi to javno rekli.
Treba imati hrabrost danas u Srbiji pa sa takvim programom graditi stranku/pokret što oni rade.
Iz prostog razloga sto su neopevane debilcine.
Treba biti mega glup pa lobirati za vec nepopularnu opciju (ulazak u NATO) tako sto ces sipati autosovinizam 24/7.

Ta ekipa iz Glasa se ponasa bukvalno onako kako bi Vucic hteo da predstavi svakoga ko je pro-evropski orijentisan. Verovatno i jesu podmetacina Sluzbe

Утисак о документарцу је да нико не ради боље на томе да Вучић влада док му не досади од Н1.
Пинк, Информер и слични то раде огољено, сирова пропаганда, ови делују субверзивно 😄

Poslednja izmena:
Cilj je ostanak Vučića na vlasti. Taman mu padao rejting, ali tu je N1 da pomogne svom omiljenom negativcu. Kosovo smo osvojili, lažna nam je cela istorija, Vučić je najgori na svetu, u Srbiji ništa ne valja dok je on na vlasti (rezime emisije). U studiju provereni "levičari", Soroševa pesnica za kraj. To je to. Ništa vredno pomena.

Sada će Vučić voditi kampanju na TV Happy gde će mu puštati isečke iz ove antisrpske emisije. Ima da se oporavi i popravi rejting za još 5%.

Vidim da su ovi NATO lobisti zadovoljni emisijom. Takvim narativom u Srbiji ne možeš osvojiti ni 5%. Ne znam čemu se raduju ovi? Oni gleda vole bilo koga samo da potpiše nezavisnost Kosova.

Sada znam da za ovu levu opoziciju sigurno neću glasati. Za Vučića nikada nisam glasao, a nisam lud ni da u 2023. godini dam glas lažnoj CIA opoziciji i pomognem Vučiću da vlada doživotno.
Uuu, e pa kad ne glasas onda si mu bas otezao.

Interesantno kako ekipa koja najvise kuka, mraci, siri depresiju i beznadeznost, mahom nece da ucini onaj minimum minimuma, da jednom godisnje proseta do glasackog mesta i zaokruzi nesto sto nije Vucic.

Ne mrzi vas da ovde pisete kilometre baljezgarija o sopstvenom narodu, i raspredanja o visokoj globalnoj politici u koju se razumete ko Marica u kriv k, a mrzi vas da predjete tih 500m peske.

Jer vas glas je zlatan a posle ce vam opet za stanje u drzavi bude kriv svako sem vas.

Meni je neverovatno cudjenje takvim propagandnim narativom N1. Zar nisu realno ispostava one veštice Amanpur. A tek ono satanizovanje Srbije za vreme ratova i posle na CNN. Nekako brzo zaboravljamo sve.

Secam se jedno nase svesteno lice u Americi je pricao kako je gostovao na CNN i to u jeku najgore kampanje za vreme ratnih sukoba. Kaze da mu je jedan od novinara tamo na CNN rekao da su ocekivali bukvalno nekog prljavog zastupnika koljaca a da ih je iznenadio njegov vokabular i znanje koje je demonstrirao. Dotle je otisla propaganda i satanizacija jednog naroda.

Ono sto je radila majka firma N1 mislim na CNN to nije ni Gebels jevrejima. I naravno da se i dan danas provlaci ta njihova agenda kroz stavove o ratovima, Bosni, Kosovu i Metohiji.

Što kaže Koniljo, niko ne radi bolji marketing za Vučića od N1/CNN i Al Lažire.

Iz prostog razloga sto su neopevane debilcine.
Treba biti mega glup pa lobirati za vec nepopularnu opciju (ulazak u NATO) tako sto ces sipati autosovinizam 24/7.

Ta ekipa iz Glasa se ponasa bukvalno onako kako bi Vucic hteo da predstavi svakoga ko je pro-evropski orijentisan. Verovatno i jesu podmetacina Sluzbe
Или су један од најуспешнијих пројеката ФСБ уз оног лудог адвоката и још луђег Гинтера Фелингера 😄
Ако је циљ да се међу Србима још више распали анти-ЕУ и антизападно расположење генерално нико то не ради ефикасније од те екипе.

@kkorisnikk
Радио је и Гебелс Јеврејима, радили су Јевреји Арапима, радили су и Британци Немцима од 1914, радили смо ми Шиптарима, радили су у исто време Словенци нама, ради и сад Запад Русима - ништа ново, нити чудно. Четири петине популације је подложно таквој пропаганди. Мало је људи са развијеним моћима критичког мишљења, и та чињеница се кроз повест масовног друштва обилато користи. Само треба, они које изаберемо, да гледају да се у томе не извуче дебљи крај - а ту се нешто и нису показали другови.

Vrh