Šta je novo?

Izbori 2024

Fašizma se Evropa nikada nije do kraja odrekla. Zato je Amerika i formirala NATO. NATO nije potreban Americi već Evropi, može Amerika i sama da se brani a i da napada, što smo videli mnogo puta kriz istoriju. Alijansa je brana protiv ekstremista i nestabilnosti. Evropa nije postala tolerantna, ona je samo prigušila svoju žedj za krvlju koja opet može lako da prevlada, vidimo to po jačanju AfD.

Da su u Ukrajini najradikalniji protiv Rusa nekim čudom bili zeleno levi,oni bi dobili instrukcije,novac i podršku.

Fašizma se Evropa nikada nije do kraja odrekla. Zato je Amerika i formirala NATO. NATO nije potreban Americi već Evropi, može Amerika i sama da se brani a i da napada, što smo videli mnogo puta kriz istoriju. Alijansa je brana protiv ekstremista i nestabilnosti. Evropa nije postala tolerantna, ona je samo prigušila svoju žedj za krvlju koja opet može lako da prevlada, vidimo to po jačanju AfD.
Apsolutno netačno. NATO je tu da štiti Američke interese u Evropi i ništa više od tog.
Što se tiče AfD, može biti prevara kao Meloni u Italiji.

Apsolutno netačno. NATO je tu da štiti Američke interese u Evropi i ništa više od tog.
Što se tiče AfD, može biti prevara kao Meloni u Italiji.
Naravno da NATO služi da se Evropi nametne Pax americana, ali je prilično uspešan u sprečavanju lokalnih i regionalnih sukoba i genocida kojima su Evropljani itekako skloni. Da je u Hladnom ratu pobedio Varšavski pakt sad bismo imali Evrosovjetsku uniju i mir u socijalizmu, mada mislim da ne čeznemo za time.

Tačno je da NATO spreči sukobe ali to ne rade zato što su dobri i ne žele da ljudi ginu nego zato što Americi ne odgovara sukob u tom trenutku. Kada im odgovara oni ga izazovu, znamo i sami..

1696453989587.png

"Otvoreni Balkan" :LOL:

Сутра ће опет Рама бити брат по вину. Ово је све у сврхе избора.
I makedonski brat Bujar pritis’o

Ovi dogadjaji uticu na spoljnopoliticki rejting Hulje, medjutim njegov izborni rejting zbog ovog raste.
Svi ovi pozivi stranih politicara samo s mere pritiska da s epozuri, sada kad je Hulja tako uspesno diskreditovako kosovske Srbe.
Svaka cast majstorima iz MI6.

Ne čini mi se da su oni njega na Zapadu ikada prihvatili za nekog EU sledbenika. Ni on sam nikada ne bi to želeo.

Неке ствари се најбоље продају када су завијене. Тома је дошао на власт са причом како ће поништити Бриселски споразум, а на крају је његова екипа са Вучићем на челу направила највеће и најгоре уступке сепаратистима.

Da li je Nikolić još uvek na položaju? Postoji li još uvek ta kancelarija za Rusiju i Kinu?

Vrh