Bizarno, ali ispašću veći defetista od tebe. Koja borba se trenutno dešava? Oni se možda i jesu uzrujali na početku, ali fino su situaciju iskontrolisali, a ključna stvar je da se sa šetnjama evo već sedma nedelja nisu postigli ciljevi. Leto ide i ćemo šta sad??? Kao, ozbiljno pitanje, ja ću doći, ali mnogo važnije pitanje je koliko ljudi neće.
Pa jedina tekovnia protesta je to da je HUlju mogce uznemiriti, makav privremeno.
Po meni nije toliki problem sto su se radikali konsolidovali.
Kako da s ene konsoliduju kada mi na sceni pored radikalskig g.vana imamo samo rusofile i evrotalibane. Rusofili ne ucestvuju u ovome, a evrotalibani rade po nalogu Ambasade.
Ne za nas, ne za nas interes.
Posto niko ne zastupa i ne oragnizuje proteste, njohova propast je logicna.
Jasno je da ni majske zrtve, da cak ni ubijena deca nisu bili dovoljan motiv vecini gradjana da izvrse promenu.
To me potpuno uverilo u stavu da danas vecina gradjana Srbije, iako nije uclanjena zaravo jeste mentalno bliska radikalskom olosu.
Vecina gradjan Srbije su lumpenproleteri, kljucujuci tajkune, profesore i ostaleu elitu.
Vecina od njih funkcionise ovde jer ne bi mogla nigde drugde sa svojim neznanjem.
To nije strasno. Srbija je danas fasisticka zemlja, kao reicmo Nemacka 1935. I tada je vecina Nemaca bila za Hitlera,
U prirodi fasizma, kao poslednjeg stadijuma kpitalizma, da se siri i da napada.
Srbije nije u stanju nikoga da napadne, zato ce rezim napasti nas.
Otimace nam stanove, silovati zene i cerke, krasce, ubijace. Samo cekajte malo.
Tek tada ce se vecina osvestiti jer nas ima malo da bi radikali uspeli dovoljno da ukradu. Morace da krenu i na svoje i tada ce doci do rascepa kod njih i pada HUlje.