Šta je novo?

IMT

Ima nekih manjih radova sa plitkim temeljom, na strani do Zemunske (Tošin Bunar), iza Beo Car parkinga. Divljina.
IMG_1641.jpg
IMG_1642.jpg

Table i sl pretpostavljam da nema?
Nema, a nema ni dozvole. Nije mi jasno, ulaze se dobra lova u perionicu, kao da ce tu da ostane za duze vreme. Ili ce projekat Green Line da se menja ili ce se odloziti na duze vreme, mozda dok se ne zavrsi Alta kula?

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk

A i gradi se direktno ispod dalekovoda, tako da nije ni moguce dobiti dozvolu za gradnju.

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk

Znam gdje se perionica pravi, ali ovo je prva slika asfalta, da li je to tu to sam mislio? Mozda rade nesto novo to sam pitao, IMT je i blizu AG, Terminala 10, Gredine zgrade i ostalih gdje treba ulice da rade… mislim da je pitanje na mjestu ali Ok nebitno

Znam gdje se perionica pravi, ali ovo je prva slika asfalta, da li je to tu to sam mislio? Mozda rade nesto novo to sam pitao, IMT je i blizu AG, Terminala 10, Gredine zgrade i ostalih gdje treba ulice da rade… mislim da je pitanje na mjestu ali Ok nebitno

Bilo bi postavljeno u toj temi, ovo je samo nastavak price o perionici.

Inace, ovo planiraju do kraja meseca da otvore

Ako sam dobro izbrojao, to će da bude treća samouslužna perionica duž Tošinog Bunara. Da li one zaista donose toliki prihod?

U Subotu pre 2 nedelje sam cekao 30 minuta da dodjem na red da operem kola u onoj sto je u Tosinom sto je pre uspona ka Bezaniji :)
Bilo je jedno 6 kola na cekanju + svi boxevi puni.

E sad da li je nama toliko voda jeftina da je to super profitabilno ne znam.

Ne znam, jako lako je muljati sa tim perionicama jer je 99% transakcija u kešu. Mislim u radijusu od 1km ima 7-8 samouslužnih perionica, nije kao da je ova na nekoj ekstra lokaciji.
U Subotu pre 2 nedelje sam cekao 30 minuta da dodjem na red da operem kola u onoj sto je u Tosinom sto je pre uspona ka Bezaniji :)
Bilo je jedno 6 kola na cekanju + svi boxevi puni.

E sad da li je nama toliko voda jeftina da je to super profitabilno ne znam.
Subota i nedelja između 10 i 17h su udarni termini, zato ostatak vremena su prazne. Obično odem ponedeljkom uveče, mogu da perem auto kao kod svojih u dvorištu, nema nikoga :D

Ne znam, jako lako je muljati sa tim perionicama jer je 99% transakcija u kešu. Mislim u radijusu od 1km ima 7-8 samouslužnih perionica, nije kao da je ova na nekoj ekstra lokaciji.

Subota i nedelja između 10 i 17h su udarni termini, zato ostatak vremena su prazne. Obično odem ponedeljkom uveče, mogu da perem auto kao kod svojih u dvorištu, nema nikoga :D
Ako peres auto sa perionica gde je voda sa osmozom, verovatno tvoj auto nece imati bele kapljice kada se osusi. Kad god operem auto na placu, posle su mi stakla sva u kamencu tj, bele tackice.

Ako peres auto sa perionica gde je voda sa osmozom, verovatno tvoj auto nece imati bele kapljice kada se osusi. Kad god operem auto na placu, posle su mi stakla sva u kamencu tj, bele tackice.
Slažem se, ali ako se odmah obriše auto sa mikrofiber peškirom neće biti fleka od kamenca, što svakako radim i na samouslužnoj.

Vrh