Projekat je cisti komunizam. Svet ide dalje a mi smo jos uvek zarobljeni u proslom veku. To ce biti pusto mesto, ali barem se uklapa u Novi BG, jer je to paranoja. Ruzni soliteri, svi isti, sivi, jadni. Tako ce i ovo biti. Strasno i zalostno!
Projekat je cisti komunizam. Svet ide dalje a mi smo jos uvek zarobljeni u proslom veku. To ce biti pusto mesto, ali barem se uklapa u Novi BG, jer je to paranoja. Ruzni soliteri, svi isti, sivi, jadni. Tako ce i ovo biti. Strasno i zalostno!
Очајан пројекат. Колико знам у зап-у ради стара школа. Е сад замислите архитекту који после 30 година каријере и даље ради за платицу неку у туђем бироу и и даље не води пројекте.
Естетика 90их, урбанизам 60их, намена транзициона, јавни соабраћај непостојећи., као да се зида 10к а не 1мил. квадрата.
Ово јесте само мастер план али изгуглајте како по свету изгледају стамбено-пословни мастер планови. То су све зграде на нивоу идејних пројеката, фасаде на нивоу извођачког скоро.
Kao što sam i rekao hahahObrisaće i to verovatno. Kao onomad oni Česi u BNV. Sa Gradnje nisu konsultovali verovatno investitore i suviše brzo izašli u javnosti sa svim ovim, pa morali da brišu. Tako će verovatno biti i ovde.
Koliko vidim, podržavaju Brazilce (Evropljani).naša država slabo podržava male poljoprivrednike.