Када отварају нови објекат убаце ванредну понуду алата, има свега. После прате каталог.Опет у Лидлу роба које нема у понуди у каталогу. Не знам која им је фора са тим...
Опет у Лидлу роба које нема у понуди у каталогу. Не знам која им је фора са тим...
Haha, bravo!Zapravo, najčešće iskustvo je da dame kupuju gomilu sitnica (jastučići, kuhinjski pribor, besmisleni sekači za banane i jabuke, termosi, lampe, ćebići...), onda muž gunđa i s*re, pa ode i potroši trostruko više novca na 4K TV koji im apsolutno nije potreban
#AliDragaSvetskoPrvenstvoJe!
Tebi se baš žuri?Alo pa gde je taj Burger King ili sam sanjao nesto ?
Nisam bio tu, ali jeste tačno da ima različitih Lindi, mada sam viđao one manje od standardnih, a veće nisam do sada.Da li je ovaj Lild nešto veći od onih standardnih po gradu, ili mi se čini?
Јесте већи, односно дужи од оног на Коњарнику, једино са њим могу да упоредим, јер сам у та два само био.Da li je ovaj Lild nešto veći od onih standardnih po gradu, ili mi se čini?
Bice crkvaHoce li biti jos neki fast food u ovoj fazi ? Sta je ono sto se gradi pored Kfc-a? Postoje dva spojena objekta skoro pri kraju izgradnje i jedan odvojen na pola izgradjen ...
Kad sam išao do Ikee prošlog meseca samo sam gledao kroz prozor autobusa i posle, nakon izlaska stao i osvrtao se okolo da se nagledam prizora ko da su iz kolekcije za Windows wallpapere.
Istina, baš juče komentariše žena kako su one padine preko puta Ikee kao kada voziš kroz Sloveniju. Još je bilo onako oblačno i svetlo, baš su boje dolazile do izražaja.