Šta je novo?

IKEA Srbija i AVA shopping park

1654699491587.jpg
IMG_20220608_164202.jpg
 
Neki predeli i prizori oko Ikee su neverovatno lepi, pogotovu sad u ovo doba godine (dok vrućine nisu spržile sve i pretvorile u smeđe). Kad sam išao do Ikee prošlog meseca samo sam gledao kroz prozor autobusa i posle, nakon izlaska stao i osvrtao se okolo da se nagledam prizora ko da su iz kolekcije za Windows wallpapere.

Onda još vidim uredno održavan prostor, mobilijar i saobraćajnice oko same Ikee, gde je sve cakum-pakum i OCD mi bude namiren.
NoMeGusta.jpg
 
Istina, baš juče komentariše žena kako su one padine preko puta Ikee kao kada voziš kroz Sloveniju. Još je bilo onako oblačno i svetlo, baš su boje dolazile do izražaja.

Nego, niko nije komentarisao milion ležećih policajaca ispred AVE?!

Aj što ih je milion, nego što su ogromni.

Što se tiče cena, u Yisku sam kupio proizvod koji isto košta kao što piše na sajtu, tako da zaista ne razumem uštinu outleta gde su cene iste kao i "običnim" prodavnicama.
 
Da vidite tek predeo i šume iznad obližnjeg Resnika, pa do Pinosave i Rušnja. Kao da je čovek u divljini a ne ispred grada od 2M.

Da se razumemo, ja da se pitam, takve bi zauvek i ostale :) urbanizacija ima svoje pravce delovanja, nešto treba i da ostane za dušu.
 
Опет у Лидлу роба које нема у понуди у каталогу. Не знам која им је фора са тим...
 
Опет у Лидлу роба које нема у понуди у каталогу. Не знам која им је фора са тим...
Када отварају нови објекат убаце ванредну понуду алата, има свега. После прате каталог.
 
Опет у Лидлу роба које нема у понуди у каталогу. Не знам која им је фора са тим...

Fora ista kao što nema ni mleka, krompira...
 
Zapravo, najčešće iskustvo je da dame kupuju gomilu sitnica (jastučići, kuhinjski pribor, besmisleni sekači za banane i jabuke, termosi, lampe, ćebići...), onda muž gunđa i s*re, pa ode i potroši trostruko više novca na 4K TV koji im apsolutno nije potreban :D

#AliDragaSvetskoPrvenstvoJe!
Haha, bravo! :)
Ja bih samo dodao da moj ultra mega giga OLED TV od 2K+ evra više sada gleda gospođa (Netflix, a SP i EP nisu tako često na programu) iako je bila oštro protiv :D
I da, iako obično za raziku od supruge odem da kupim samo ono šta je na spisku, nekako me ona sekcija sa alatima u Lidlu magično privlači i vazda završim sa još jednim alatom koji ću možda upotrije*******iti jednom u par godina!
 
Da li je ovaj Lild nešto veći od onih standardnih po gradu, ili mi se čini?
 
Alo pa gde je taj Burger King ili sam sanjao nesto ?
 
Ko živi u Zucu, sad skoro pa u pešačkoj udaljenosti ima ikeu, lidl, старбакс, a možda i burgerking uskoro ako nije istina da je propala firma koja je trebala da ga dovede. Pamtim Zuce iz perioda dok nije postojao ni divlji priključak na autoput pa mi je sad to interesantno stanje danas.
 
Bio sam juce, nije los Ava Park. Cini mi se da je razmak izmedju rafova u Lidlu najveci do sad, pa samim tim je objekat malo veci.
 
Palo mi je na pamet da pogledam sa li se u parcelaciji u katastru može videti nešto od najavljenih prilaza sa obilaznice i APa. Dobra vest je što može, vidi se isključenje sa APa iz smera Beograda (označeno plavim):
Screenshot_20220617-073215_Chrome.jpg

Loša vest je što je to sve. Nema nikakvih tragova najavljenog uključenja sa obilaznice.
 
Hoce li biti jos neki fast food u ovoj fazi ? Sta je ono sto se gradi pored Kfc-a? Postoje dva spojena objekta skoro pri kraju izgradnje i jedan odvojen na pola izgradjen ...
 
Da pohvalim šoping, nikad manje ljudi u radnjama, milina. Nema guranja i saplitanja o druge na šta sam alergična.
 
Kad sam išao do Ikee prošlog meseca samo sam gledao kroz prozor autobusa i posle, nakon izlaska stao i osvrtao se okolo da se nagledam prizora ko da su iz kolekcije za Windows wallpapere.

Istina, baš juče komentariše žena kako su one padine preko puta Ikee kao kada voziš kroz Sloveniju. Još je bilo onako oblačno i svetlo, baš su boje dolazile do izražaja.

zanimljivo mi je što je okolina ostavila toliko veliki utisak.. fino je ono šumovito brdašce kuda ide voz odmah iza kompleksa, ali daleko od toga da oduzima dah kao bilo koji predeo u istočnoj srbiji
 
Poslednja izmena:
Ja sam naleteo na cetir' komada zaredom ne malom brzinom kad sam bio 😅
Bolelo je dosta
 
Vrh