Vrcin11224
Novice
- Učlanjen(a)
- 14.05.2022.
- Pohvaljen
- 0
Zna li se kad se otvara Lidl?
Nakon što sam video Mekdonaldsovu sklepotinu u Žarkovu mislim da nije nemoguće da je njihov objekat.To baš htedoh da pitam Definitivno ne liči na Mekdonaldsov tipski objekat, kao što je stajalo na renderima.
Ovo definitivno liči na BK. Čak je i nijansa fasade njihova, pod uslovom da je ovo smeđe na objektu gotova fasada. Ako jeste onda je teško da je ovo Mek, pošto oni furaju tamno smeđu boju.Ovo mi liči na Burger King.
Pogledajte prilog 137155
Личи на Земун Парк, по мени можда и најбољи концепт за тржне центре.
Bogami, ako liči na medveda, ako se kreće kroz šumu, ako reži, ako se vere uz drveće, ako pliva...Da, definitvno liči na njihov novi tipski objekat (primer iz Španije):
Radnje tog tipa odavno ne posluju po principu cash and carry osim za sitnije stvarčice gde je recimo Playstation najveća roba koju prodaju sa lagera. Sve veće od toga se isporučuje na kuću iz magacina osim ograničenih količina televizora i laptopova. Bukvalno su sad to showroom radnje. Dakle isto kao u Rakovici, mada jeste da su ovamo zbog Ikee mogli bar da probaju sa većim lokalom...Kakav je "Gigatron" i zašto sprčen?
Kad kažeš "radnje tog tipa": Misliš li kod nas ili u svetu?Radnje tog tipa odavno ne posluju po principu cash and carry osim za sitnije stvarčice gde je recimo Playstation najveća roba koju prodaju sa lagera. Sve veće od toga se isporučuje na kuću iz magacina osim ograničenih količina televizora i laptopova. Bukvalno su sad to showroom radnje. Dakle isto kao u Rakovici, mada jeste da su ovamo zbog Ikee mogli bar da probaju sa većim lokalom...