Šta je novo?

Hoteli Beograda

milos.tro":asxstge2 je napisao(la):
Ovako mi izgleda da će biti 4*,bitno je da ga otvore pre Nove Godine. Koliko sam primetio na bookingu veliko je interesovanje za Novu Godinu za smeštaj cca 85% kapaciteta je rasprodato ( koliko se sećam skoro 10% više u odnosu na prošlu za isti period).

Ne smem da se zakunem, mislim da će ipak biti 3*, ali zbog nekih drugih stvari...sobe su im stvarno ok.
Kraj decembra je udarni period u tom poslu, svi hoteli sa kojima radim kažu da već imaju fin broj rezervacija za ceo decembar.
Verujem da će i u Operi pojuritu da uhvate taj talas, jer posle ko zna dal će uopšte imati toliko posla...mada su oni u suvom centru, za njih se ne plašim toliko. Avalon i onaj drugi odma pored njega su u problemu, a u centru uvek ima posla.

Novi hotel se otvara uskoro u Zemunu, Karadjordjeva 9, biće nekih 40ak soba i mislim 4*

Jeste 4*, verujem da će i ranije početi sa radom, jedino možda ne u punom kapacitetu. Manje više je sve gotovo, od onoga što sam danas video je da završavaju šminkanje šanka sa maskama, recepcija je završena, lobi je kompletno opremljen...
Nisam stigao da vidim kako izgledaju sobe, taj deo me sutra čeka.

Bilo je pozoriste pinokio i imace odlicnu salu zato se zove teatar

Bivsi parking imt za koji se neko fino omastio kao i svi djelovi koji su prodavani od imt ukupno 5 fabrika po srb

Uspeo sam da napravim na brzinu još par fotki.
Danas baš komentarišem sa kolegom da bi možda bilo zanimljivo da odrade neko dekorativno osvetljenje fasade, tad bi se još više istakli od pretežno tamnih i sivih fasada u tom delu ulice.

free photo hosting

A jel glavni ulaz tamo gdje se nekad ulazilo u pozoriste kako izgleda sad ima li kakav parking unutrasnje dvoriste .

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=361668#p361668:2swnxozp je napisao(la):
direktor » Tue Dec 08, 2015 1:28 am[/url]":2swnxozp]A jel glavni ulaz tamo gdje se nekad ulazilo u pozoriste kako izgleda sad ima li kakav parking unutrasnje dvoriste .

Glavni ulaz u hotel je sa Karadjordjeve ulice, a koliko se beše sećam ulaz u pozorište je bio iz sporedne ulice. Imaš na ovoj strani slike kako izgleda glavni ulaz, stepenište koje sam slikao je na glavnom ulazu. Nisam još stigao da obidjem celu zgradu, a i oni su sad u frci zbog otvaranja pa nije baš trenutak da pitam za obilazak :) U skorije vreme ću sigurno opet ići tamo, pa ću se malo više raspitati.

Први пут сам јуче и данас имао прилике да посетим Радисон Блу. Кратка оцена: још три пута боље него на сликама! Перфектна услуга, одличне бизнис сале, беспрекоран ресторан. Једино собе нисам видео, али не сумњам да и ту заостају, јер су учесници конференције из региона и Велике Британије просто одлепили. А гомила њих долази из сфере туризма и угоститељства.

Сада чух премијера који наговештава да је иста фирма заинтересована да откупи и обнови суседни БИГЗ и то би било заиста нешто најбоље што би се овој згради могло десити.

Samo da se dogovore vlasnici bigza oko cijene 35 mil e se suska soravija se necka

Jel se zna šta će biti sa Bigzom? Hotel,poslovni prostor..?

Biće malo čudno ako naprave hotel, posebno što odma pored imaju jedan sa velikim brojem soba, pa čak i ako odu na neku manju kategorizaciju. Još se i na početku Kneza Miloša planira gradnja još jednog hotela...

Još kada je prvi čovek Soravije bio kod Malog Siniše, rečeno je da su zainteresovani za BIGZ, ali da u njemu ne bi gradili hotel, već valjda poslovni centar za start up firme i prostor za kulturne manifestacije.

Ja, das ist fantastisch!

Kako bi to bilo dobro. BIGZ i ovako ima neku draž, ali naravno kada bi zasijao punim sjajem, UF!

BIGZ je, nadam se, zaštićen kao objekat (gabariti i ostalo)? Bila bi tragedija da se dozvoli izmena spoljašnosti zgrade, osim zamene stakala i sređivanja fasade, naravno.

I obavezno, što pre, poskidati split sisteme za klimatizaciju sa fasade!

Vrh