Šta je novo?

Hoteli Beograda

milos.tro":1amt4c0h je napisao(la):
Krstaja":1amt4c0h je napisao(la):
direktor":1amt4c0h je napisao(la):
Koja je to zgrada posto hotel balkan je u prizrenskoj iz nekog razloga ne radi

Bioskop Balkan, izvinjavam se što nisam bio precizniji :)
Inače u toj zgradi gde će biti hotel sad je velika Meridian kladionica, Nargila bar je pored ulaza i još neki mislim ugostiteljski lokal. Sa druge strane ulice je Big pizza.

Jel imaš informaciju kad bi moglo da bude otvaranje Hotela?

Sutra se najverovatnije nalazim sa njima, pa ću imati tačniju informaciju. Koliko sam za sada čuo, grubi radovi su završeni.
Biće još jedan hotel od 4-5 zvezdica u Zemunu, lokacija je u blizini Pinokija, ali to još treba da proverim.

Nisam dobio tačnu informaciju kad otvaraju. Gradjevinski radovi su završeni, sad se rade etisoni, počelo je montiranje nameštaja u nekim sobama, recepcija je još uvek u golim zidovima....po nekoj mojoj proceni mislim da će im trebati bar oko 2 meseca da otvore, pošto posle dolaze inspekcije, kategorizacija itd itd
Imaće doručak u ponudi, ali će se on služiti u kafani "Zora", napravili su vrata za prolaz iz hotela u zadnji deo kafane.

Izem ti poziciju za hotel medju bukom i smradom autobusa. Izem ti Beograd, u kojem je autobus glavno sredstvo prevoza, a zbog nedostatka sinskog prevoza do strogog centra, nema dovoljnog razvoja hotela na uljudnijim lokacijama.

Karlo del Ponte":zsq11qro je napisao(la):
Izem ti poziciju za hotel medju bukom i smradom autobusa. Izem ti Beograd, u kojem je autobus glavno sredstvo prevoza, a zbog nedostatka sinskog prevoza do strogog centra, nema dovoljnog razvoja hotela na uljudnijim lokacijama.
@Карло, па ту већ имаш један хотел који је у Бранковој улици, гарни хотел Србија, а каква је улица то и сам знаш. Хотели су на неки начин окренути "леђима" један другом. Дели их паркинг од стамбене зграде која је изнад гарни хотела Србија и подземна гаража гарни хотела.

Hotel 88 rooms

Louie.C.K. sa SSC
izgleda da će opet da sredjuju fasadu

Hotel na Zelenom vencu iz drugog ugla

o0dppl.jpg

"ARAPI bi mogli da nastave da otkupljuju hotele po Srbiji. Prvu posetu zvaničnika iz Saudijske Arabije, princa Sultana bin Salmana bin Abdulaziza al Sauda, srpski domaćini su iskoristili da predstave sve smeštajne kapacitete koji su - na prodaju. Možda ne samom princu, ali biznismenima koji su došli sa njim, mogli bi da "zapadnu za oko" JAT apartmani Kopaonik, hoteli "Slavija" u Beogradu, pa i HTP "Fontana" u Vrnjačkoj Banji. Na "stolu" su i sve banje, mada je zasad raspisan javni poziv za prikupljanje ponuda jedino za Matarušku i Bogutovačku Banju."
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ek ... i-Kopaonik (ceo tekst)

Princ Sultan al Saudi...
Saudijska Arabija?
(Zemlja sa javnim kamenovanjima, vesanjima i slicnim???)

OMG :(

Žmuri i Amerika, najveći borci za sva moguća prava, što ne bi i mi? Inače, ovo sa Arapima postaje zaista žešća sprdačina sa ovim narodom.

Karlo del Ponte":36to2t42 je napisao(la):

Шта ти фали , из хотелског улаза право у 72-ку па на аеродром. ;)

Hotel Avalon, Bul Oslobodjenja,4* (13soba)

Uskoro bi trebalo da završe i hotel pored bioskopa Balkan postavili su tablu "Hotel Opera".

milos.tro":16qky0j2 je napisao(la):

Uskoro bi trebalo da završe i hotel pored bioskopa Balkan postavili su tablu "Hotel Opera".

Što se tiče Opere, recepcija je gotova, nameštaj su koliko vidim ubacili, jedino što nisam uspeo da saznam tačan datum otvaranja.

milos.tro":296e3zig je napisao(la):

Još jedna zanimljivost, u zgradi pored hotela Avalon se otvara još jedan hotel. Kako su krenuli, još malo će hoteli stići pekare i roštiljnice po otvaranju na svakom ćošku :)

To je ono sto se na engleskom kaze Bubble (mehur od sapunice). Zbog medijskih informacija kako Beogradu nedostaje hotela, svaka susa koja ima nesto vise para otvara hotel. I stvari se samo jos zahuktavaju, jer i drugi gledaju i misle cim svi otvaraju hotele mora da je tu neka lova. Nazalost vecina njih verovatno nece povratiti ni ulozeno, mada im ja svima zelim srecu.

Činjenica je da je ove i prethodne godine u Bg-u otvoren rekordan broj novih hotela,ali i pored toga popunjenost soba je ostala tako reći ista (33-35%),s obzirom na porast broja turista (stranci cca 15% godišnje).Jeftina radna snaga u hotelskoj industriji (isključujući menadžment),relativno visoke cene smeštaja i eto zarade.

Slučajno sam duplirao poruke, a nešto ne mogu da nadjem kako da je obrišem.

milos.tro":1yd16w2a je napisao(la):
Jesu li počeli sa radom?

Mislim da nisu još uvek, a po onome što sam video kad sam bio, samo sitnice su ostale da se pozavršavaju...e sad dal su dobili sve papire i završili kategorizaciju to ne znam.

Ovako mi izgleda da će biti 4*,bitno je da ga otvore pre Nove Godine. Koliko sam primetio na bookingu veliko je interesovanje za Novu Godinu za smeštaj cca 85% kapaciteta je rasprodato ( koliko se sećam skoro 10% više u odnosu na prošlu za isti period).

Vrh