milos.tro
Professional
- Učlanjen(a)
- 24.12.2013.
- Pohvaljen
- 21.867
direktor":29izt3ym je napisao(la):A gdj je to u kojoj zgradi
Knez Mihajlova 25
direktor":29izt3ym je napisao(la):A gdj je to u kojoj zgradi
direktor":2pbnmaid je napisao(la):To je onaj nelegalni hotel u spsicevoj zaduzbini ciji je vlasnik mudrovao kako eto on oce da ostavi nesto iza sebe pa je adptiro nelegalno dio spasiceve zaduzbine malz a drzava dozvoljava , uzmito naravno
milos.tro":3ku65b3z je napisao(la):Još jedan Hotel U Beogradu :?:
Politika 18.5.
cosmic":2mneu73v je napisao(la):Meni taj objekat sa slike više liči na kuću u ulici Kneza Miloša 93. Intimno bih više voleo nju da srede.
Градоначелник је подсетио да је град прихватио већи број сугестија које су му грађевинске фирме из престонице изложиле у последње време.
– То су управо савети које ћемо ми као град Београд предложити током израде новог закона о планирању и изградњи, с обзиром да имамо представника у Радној групи на нивоу Републике. Такође је идентификовано неколико великих пројеката, попут Београда на води, почетак изградње новог хотела Југославија, пројекат изгарадње комплекса код бивше фабрике „Беко” на Дорћолу – вредне 220 милиона евра, такође пројекти који су планирани да се граде на Аутокоманди, изградња хотела „Хилтон”, и све то у вредности од неколико милијарди евра, који у наредне две три године могу у потпуности да промене перспективу града и грађевинске индустрије – указао је градоначелник.
nombre":tc0uhjiq je napisao(la):Bas me zanima koji je to Hilton hotel koji je gradonačelnik spominjao. Mora da je je mislio na Rajićevu?
Nick Slaughter":kjlwfbwj je napisao(la):Може ли ми неко објаснити шта значи ово "Гарни"?!
Видео сам то на више локација у граду да уз називе хотела стоји и то Гарни, па ме збуњује шта то означава?!